Август е вече, слънцето блести, стискаме палци, миличка Мари!

• 47 362
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
С добри новини се отчете Мари ,браво ,вярвай мила ,че след голямата мъка идва хубавото ,аз вярвам ,че най накрая нещата ще са добре с твоят любим .
Много преживя мила , време е за по добри дни .Моя леля имаше рак ,излекува се .На най добрата ми приятелка баща и има рак , вече 11 години си живее човека ,а всички лекари го отписаха ,и си се движи и всичко ,е не е като теб и мен ,но си се радва на живота .Моят татко беше напълно здрав ,сега като му гледам изследванията всичко му е в норма ,но си отиде за 9 дни .
Още не мога да повярвам ,че го няма . Cry 
Победата Мари е в надеждата , нямаш ли надежда ,все едно ,че не си жив ,вяра ,надежда и любов ,това е ключът към победата . Hug

# 166
Марѝ, Бог да е с вас и да ви помага!  Hug Само напред оттук нататък!

# 167
Марѝ, Бог да е с вас и да ви помага!  Hug Само напред оттук нататък!

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynigвсички тук ви мислим ,молим се и вярваме в добрия край за вас.

# 168
  • Талант на 2012,2013 г.
Толкова сте мили, така ми помагате с вашата подкрепа. С вас мога да споделям всичко и зная, че ще ме разберете. Сигурно не веднъж съм ви благодарила, но то е, защото е било с причина.

Малко е да се опише с думи това, което чувствам, когато ви чета. Понякога човек/в случая аз/ просто трябва да замълчи...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
Подкрепата е нищо, само надежда и добри резултати да има ...  Hug Praynig

# 170
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук не съм се разписвала отдавна. Та така отмина поредния курс на вливане, преляха кръв и желязо на два пъти, борим се със системата за отпускане безплатно на обезболяващи, които иначе са скъпи, а пък без тях не можем, стискаме зъби, понякога крещим/но кой ли ни чува/ и се опитваме да излезем от омагьосания кръг на болница, у дома и пак болница...

# 171
Дано в най-скоро време се види краят на омагьосания кръг. Ще има ли друг курс вливания? Какво казват докторите? Стискам палчета, Мари!

# 172
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти, приятелче... Hug нищо не казват за сега. Попитахме четиримесечен ли ще бъде курса, така както в самото начало онкокомисията го беше назначила, но те казаха, че не се знае, че може да продължи и повече...Предполагам, че като приключи ще назначат и скенер. Rolling Eyes

# 173
Сили и вяра ви желая, Мари! Hug

# 174
Марѝ   spoko  не съм Ви забравила и се моля с Вас  Praynig Praynig Praynig

# 175
  • Талант на 2012,2013 г.
Зная, че е така. Всички вие сте ми толкова близко до душата и аз съм сигурна, че не сте ме забравили. Мен и моето семейство. Нас и болката ни... Hug Hug

# 176
  • Талант на 2012,2013 г.

# 177
  • Талант на 2012,2013 г.
Изживяваме ужасни дни с много тежки последици  и странични ефекти от химиотерапията. Болките са денонощни и въпреки обезболяващите. Само тук и само с вас мога да споделя това. Помолете се за мъжът ми, момичета... Praynig Sad

# 178
Моля се за вас, Мари... и ми е мъчно за вас...

# 179
Моля се мила ..................... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
За тебе една силна и голяма прегръдка .

Общи условия

Активация на акаунт