Август е вече, слънцето блести, стискаме палци, миличка Мари!

• 47 359
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Горна Оряховица
Моля се за вас, Мари   Praynig Praynig Praynig
Hug Hug Hug

# 181
Мари бъди силна и се борете за да победите коварната болест.Казвай на съпруга си Обичам те и в най-тежките и трудни моменти защото тези две думи са много силни и могат да преборят всичко.Вярвай че всичко ще се оправи и ще настъпят щастливи дни!

# 182
Марѝ, съжалява да чуя, че се мъчите така!  Sad Кураж!  Hug

# 183
# 184
  • Талант на 2012,2013 г.
От няколко дни властват и афтите... Нещата стават все по-сложни. А на 4 юни имаме ново вливане. След това очакваме скенер. Животът ни се превърна в ад... Cry

# 185
 Sad

наистина не знам какво да кажа... толкова много ви се насъбра... трябва да има край...

# 186
 SadНали уж колелото се върти ,не може все лоши неща да ви се случват .
Дано по скоро има добро развитие на всичко при твоя мъж ,че наистина е много ,много трудно така .Мари приеми моята голяма и силна прегръдка.  Hug Praynig

# 187
  • Варна
От няколко дни властват и афтите...
Това с афтите ми е толкова познато...Преди 4 години след проведена терапия при мен афтите  бяха огромни. Нищо не помагаше, болеше ме дори като дишах. Тогава си бях намерила от Полша едно лекарство, което незнам дали към днешна дата вече не се внася в България - Aphtin. Беше на смешната цена 0,75лв и вероятно никой няма интерес да го внася. Имам още едно запечатано шишенце, но срока му е изтекъл, иначе веднага бих го изпратила. Имам и едно отворено и признавам си, че го ползвам и до сега при нужда.
 Много се измъчихте, дано съвсем скоро терапията да победи осмокракия  Praynig.

# 188
Марѝ  Hug
Дано си заслужава това, през което преминавате и скенера да е добър!
Много силно вярвам, че ще бъде така!

# 189
  • Талант на 2012,2013 г.
Момичета, дали някоя от вас знае да ми каже: Може ли от лекарствата с които мажем афтите и жабури да се изгуби и да не усеща мъжът ми вкуса на храната?!?

Slavi_Yo, благодаря за споделеното. Ще поразпитам тук-там за това лекарство макар, че както казваш ти точно защото е стотинки едва ли на някой ще му се занимава въпреки, че може да помага на хората.

kroelahai, много тегаво колело...при нас сякаш е спряло...

Куини... Hug

Весе... Hug

ивсички останали...ще пропусна някого, а не искам... Hug Hug Hug Hug

# 190
Марѝ, химиотерапията също действа в посока на загубване на вкусови рецептори. Не си спомням дали правихте и лъче-терапия - тя мори покрай болните е здрави клетки. Всичко може да прави реакция сега.
 Hug

# 191
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря, Рони. Hug Лъче ни  предстои, но... да видим...какво ще покаже скенера.

# 192
  • София
Марѝ, мазилото против афти (гранофурин) се продава в селскостопанските аптеки. Може да пробвате и с клеева тинктура.
Успех Simple Smile

# 193
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти. Hug

# 194
Мари, аз купувам Гранофуюрин от обикновена аптека за малкия- беше с чести ангини, сега вече е доста по-добре. Ако искаш, пиши на лични. Гранофюринът е ефикасен при всякакви проблеми с устната кухина.

Общи условия

Активация на акаунт