Август е вече, слънцето блести, стискаме палци, миличка Мари!

• 47 356
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  • Талант на 2012,2013 г.
Писах на лични. Hug

# 196
  • Талант на 2012,2013 г.
Утре мъжът ми влиза за вливка. С нея ще станат три месеца от химиотерапията и ще ни определят датата за скенера... Rolling Eyes Praynig Praynig Praynig

# 197
 Praynig Praynig Praynig

Дано мине леко този път и скенера да е добър!

# 198
  • Горна Оряховица
 Praynig Praynig Praynig

# 199
  • Талант на 2012,2013 г.
Вливане няма да има. Показателите са паднали и до събота ще го лекуват за неговото подобрение. Ако всичко е наред химията остава за следващата седмица. Скенера се отлага във времето... Sad Cry Confused

# 200
Мари, кураж, другарче! И Бог да е с вас! Praynig

# 201
Как се измъчихте, Мари!... Дано да е за добро, да му подсилят организма, да балансират нещата (доколкото е възможно), че да не рухне съвсем в неподходящия момент тялото! За душата- има теб и прекрасния ви син (Той как се справя? Разтоварва ли се някак?)
Знам, че има моменти, в които ти иде да крещиш, че не искаш да си силна, но... всъщност, каквото и да кажа, ще е слабо... Мислим ви...

# 202
  • Талант на 2012,2013 г.
Синът ни...Не, не се разтоварва с нищо. Това дете, този мъж е плътно и винаги до нас освен ако не е на работа. Отказа се от мечти в името на това да съумее да прекара повече време с баща си и да помага на мен за всичко, което е нужно. Чувствам се виновна понякога, но той казва, че това е неговият избор и че понякога в името на най-близките си човек трябва да се откаже. Поне временно от мечтите си. После... има време  и за тях. Rolling Eyes

# 203
Марѝ, синът ви е страхотен момък!
Сигурна съм, че не му е лесно, но той е взел своето решение, което може само да покаже на теб и нас какъв човек е! Наистина би трябвало на неговите години да има други приоритети, но животът е непредсказуем и нямаме избор, освен да се борим срещу трудностите, които ни изпраща! Далеч съм от мисълта, че не бива да го мислиш, виждам че много страдаш за него, но ти си майка, няма как да не мислиш детето си. Лошото е, че в момента сте в омагьосан кръг, който ви е стегнал много здраво. И мъжът ти страда за вас двамата и ти ги мислиш, и синът ти, сигурна съм страда и за теб и за татко си, няма как да е другояче!
Само пожелавам скоро всичко лошо да е зад гърба ви и да мислите за едно прекрасно бъдеще заедно!  Praynig Hug

# 204
От все сърце му пожелавам скоро да замечтае пак, да превърне мечтите си в реалност, а вие да се радвате на постиженията му!

# 205
  • Талант на 2012,2013 г.
Сигурно все пак някъде има някой...знам ли, който да вижда през какво минаваме и най-после да се смили...

Куини толкова вярно си хванала нещата. Всичко наистина е така.

nosferata, благодаря и на теб за пожеланието и подкрепата...

Да се помъчим и да повярваме все пак, че ще пробием омагьосаният кръг. Не зная как , но ми се иска, много ми се иска... Praynig

# 206
Да се помъчим и да повярваме все пак, че ще пробием омагьосаният кръг. Не зная как , но ми се иска, много ми се иска... Praynig

Дано! Стига вече мъка ...

# 207
Възпитали сте достоен син, Мари! Поклон!

# 208
  • Варна
Маpи и аз се моля при вас да се подобрят нещата и да свършат тревогите ви.

# 209
Мари ,много ,много ти се насъбра миличка ,много сили ти трябват ,да се правиш на силна пред всеки ,а когато си сама да се чустваш толкова безпомощна е ужасно ,едно се моля само ,да не го боли нищо вече твоя любим ,и да се стабилизира по бързо ,пък лечението е дълго и ще му трябват сили .
Мислим те всички и се молим за вас  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт