Август е вече, слънцето блести, стискаме палци, миличка Мари!

• 47 354
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Талант на 2012,2013 г.
Вливанията приключиха за този тримесечен курс. До 8 юли няма да предприемат нищо. Тогава ще бъде скенера.

Болките са ужасни и денонощни. След ден- два ще отидем до диспансера в Младост в кабинета за борба с болката. Да видим от там какво ще кажат.

В момента борим гадната болка с едни лепенки и хапчета със една и съща съставка./фентанил/

Освен това обаче от време на време взема и аулин.

И всичко това трябва ние да си го дозираме... Нямам думи... ooooh! ooooh! ooooh!

# 211
Дано скоро овладеете болката ...  Praynig

# 212
Марѝ,
липсата на новини да се надяваме ли, че е добра новина? Hug

# 213
  • Талант на 2012,2013 г.
Не съвсем. Чакаме си скенера, слагаме пластирите против болката, но те са с опоидни лекарства така че това хич не ме радва.Хубавото и радващото е, че започна да усеща вкуса на храната. Явно химията не е вече така силна в тялото.

# 214
Стискам палци и на краката скоро да спрете и пластирите!

# 215
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз не зная дали толкова лесно могат да се спрат... Rolling Eyes

# 216
Постепенно, с по-леки болкоуспокояващи. Но това ще да е като няма нужда от силни... Peace

# 217
  • Талант на 2012,2013 г.
Много искрено и силно се надявам да дойде този момент, когато ще започнем да намаляваме обезболяващите. За сега обаче не виждам такъв светъл лъч... Sad Cry

# 218
  • Талант на 2012,2013 г.
Днес доцентката ни смени инжекциите Арикстра със хапчета. Това е нещо много за нас, защото детето ни ги слагаше на баща си и всяко забождане на иглата беше придружено от :"Извинявай, тате..." Sad
Малко по-спокойна ще съм, че едно от притесненията му ще отпадне.
Другата "красива" новина е, че мъжът ми има право на още само месец болничен и след това най-вероятно ще се наложи да го пенсионират. Мечтата му да се завърне на работа загина. И той го преживява тежко. Все се надяваше, че ще се случи чудото да се завърне. Напоследък сънуваше, че се връща. Толкова много си обичаше работата...
Това е, момичета. Надявам се с умирането на една мечта да се роди другата за която се борим трета година...
Да поживеем спокойно...

# 219
  • Варна
Мари, искренно се надявам, моля се мечтата ви да живеете спокойно да се сбъдне    Praynig Praynig Praynig

# 220
Има ли някаква промяна при вас, Мари'?

# 221
  • Талант на 2012,2013 г.
Не. няма. Чакаме си скенера, от днес ще увеличим мг.-мите на пластирите по препоръка на лекуващия на 100, защото болката не спира. Ако и при 100 не спре каза да направим125...
Храни се малко, повече лежи, освен всичко останало си пие хапчетата за разреждане на кръвта, днес и чорапа, който носи на крака ще сменим с нов с по-голяма компресия, много често изпада в депресивни състояния и плаче.

Общо взето това е за сега... Sad

# 222
 Hug Hug Hug
Не мога да кажа, че ще се моля за вас, защото отдавна не вярвам в това, но ще ви мисля...

# 223
  • Талант на 2012,2013 г.
Сигурна съм, че ни мислиш,  nosferata. Ти и още много други. И ти като мен вече не искаш да се молиш, защото не вярваш.И аз спрях да вярвам. Остана ми просто да се надявам... Confused

# 224
Марѝ, за 8 - ми ли остана скенера? Извини ме ако вече си споменала.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт