Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 13 ~

• 56 912
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
ferina, merve_87 - благодаря ви за хубавите снимки на Чаала ...  Hug Hug Hug

Ето и от мен един невероятен подпис със сладки целувки на моите любимци Синан и Елиф ...  smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart hug

# 706
Ето и една прекрасна снимка зад кадър на Гамзе и Уур ... smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Heart Eyes

# 707
Ето клип с Гамзе от репортажа, в който говорят, че имала нов любим. Ясно се вижда, че с тях е и Семин Гюнес. А и на предната страница преведох какво е казала Гамзе по въпроса - т.е. че няма връзка с този мъж ...  newsm10

http://www.youtube.com/watch?v=BCBX4R_QXXY&feature=player_embedded

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:11 от Roxis

# 708
Най-накрая изгледах 253-ти епизод по Канал Д ...  Hug

В общи линии в по-голямата част от епизода имаше случаи, които бяха доста ужасни.  Wink

Много ми хареса как Мурат се тъпчеше с храна от майката на Зейнеп. Двамата си станаха много близки - тя му готвеше, а Зейнеп не можеше да повярва. Как ги гледаше на масата - много са сладки Гамзе и Уур ...  smile3532 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

Дадоха малко и Явуз. Татко Ръза и новата Айля си правиха някакви изследвания. Явуз им написа какво е по-полезно да ядат и кое би им навредило.  newsm10

Забавното беше, когато Пънар и Али намериха листа. Пънар вдигна храната на баща си, а Али я изяде, говорейки на глас колко било вкусно. Татко Ръза какви физиономии правеше ...   rotfImbo

В началото майката на Мелек беше в болница, а после Месут ги прибра. Хареса ми когато Месут прегърна Мелек и я успокояваше ...  ppp

# 709
Ето и една забавна снимка на Берк зад кадър от Опасни улици. Тук е със Семин Гюнес и Tuğba Özyoldaş  smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts   Hands Clap

# 710

Нови саа  Heart Eyes

# 711
# 712
sassyxcrazy - благодаря ти за хубавите снимки на Гамзе ...  Hug Hug Hug

Ето промото за новия 254-ти епизод по Канал Д ...  smile3525  newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

http://www.youtube.com/watch?v=6pl9cxXLWKs

# 713
Нова невероятна снимка на Берк с негови фенове. Толкова е готин и прекрасен - така искам да съм на тяхно място и Берк да ме прегърне. Обожавам го ... smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Heart Eyes

# 714
Излязоха оригиналните снимки към престоящия 254-ти епизод по Канал Д - невероятни са ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 715
Приятели искам да ви кажа, че във вчерашния брой на вестник ТВ Сага има невероятно интервю с Гамзе и Уур от преди развода им. Говорят прекрасни неща и си личи колко много са се обичали. Надявам се отново да се съберат ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug

Има интервю и със Зафер Ергин/ татко Ръза и Йозгюр Озан/ Хюсню. Както и малко инфо за Шефкет Чорух/ Месут.  newsm10

Статиите и интервютата са придружени с прекрасни снимки. Който иска може да си го купи ...
 smile3525

# 716
Приятели искам да ви кажа, че във вчерашния брой на вестник ТВ Сага има невероятно интервю с Гамзе и Уур от преди развода им. Говорят прекрасни неща и си личи колко много са се обичали. Надявам се отново да се съберат ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug

Има интервю и със Зафер Ергин/ татко Ръза и Йозгюр Озан/ Хюсню. Както и малко инфо за Шефкет Чорух/ Месут.  newsm10

Статиите и интервютата са придружени с прекрасни снимки. Който иска може да си го купи ...
 smile3525

До преди малко го четох по едно време даже ме домързя  Mr. Green Някой, ако иска, може да го купи има доста интересна инфо. а и аз най-вече го купих заради снимките да лепна някъде  Mr. Green Heart Eyes

# 717
# 718
ferina - благодаря ти за хубавите снимки. И те са от втората сватба, на която ходи Чаала миналата седмица ...  Hug Hug Hug

Едно прекрасно подписче от мен ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart hug ppp

# 719
Една прекрасна снимка зад кадър на Ипек и Филиз Тачбаш / Айля 1 ... smile3525 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт