Цените при социализма

• 19 880
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе/София
 Sick

# 256

Да не забравяме, че през социализма не е имало истински секс. Не може да правиш истински секс в такъв строй, емоционалният климат пречи на отпускането. Сега сексът е истински, макар и с цена. Тогава- безплатен, но ерзац, макар да сте били с млади хормони.

Тъжно...
newsm09 newsm09 newsm09 да , какво е това секс?  По това време средно семействата имаха по две най - малко деца , които са били заченати от въздуха. rotfImbo
Дежа вю ли имам , но такива теми се появата почти веднъж на 3 години?

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 10:45 от Рoсна kитка

# 257
Съжалявам, но наличието на деца не е доказателство, че са правели секс. Да, заплодили са се, ама в какъв дух е било? Човек не е само животно.

Атмосферата беше такава, че съм сто процента сигурна, че секс не е имало. Или ако е имало, е било извратено, виновно, гнусно.

Една от най-кошмарните мисли на планетата: да си представиш, че и Тодор Живков е имал полов живот...

# 258
Все същият като сега, вЕрвай ми!

Атмосферата беше такава, че съм сто процента сигурна, че секс не е имало. Или ако е имало, е било извратено, виновно, гнусно.

Не, не беше нито гнусно нито извратено - подвели са те!
Не , не трябва да спра да влизам тук!!!

# 259
Дано скоро се захлади, че народа чалдиса.

# 260
Съжалявам, но наличието на деца не е доказателство, че са правели секс. Да, заплодили са се, ама в какъв дух е било? Човек не е само животно.

Една от най-кошмарните мисли на планетата: да си представиш, че и Тодор Живков е имал полов живот...

Това поредния горещ ден се отразява зле... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 261
Да, да, нямало , след студентските бригади половината бременни се връщаха. Хем помощ в селското стопанство, хем насърчаване на раждаемостта.

# 262

Да, да, нямало , след студентските бригади половината бременни се връщаха. Хем помощ в селското стопанство, хем насърчаване на раждаемостта.

newsm10 newsm10 newsm10

# 263
  • на брега на морето

Разби ме. Joy

# 264

Разби ме. Joy

Мен още ме тресе Joy Joy Joy

# 265
"Повече деца във всяко българско семейство - повече млади сили за Родината! - плакат в детска градина!

Да не оставим неодрусана слива в нашето село!

25 години народна власт - 25 години български цирк

Всеки буркан компот - юмрук в лицето на империализма!

При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното.

Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две!
(Животновъдна кампания)

Да живее СССР - вечният строител на социализма!

Съветските болни - най-здравите болни в света!

Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!
(Лозунг от социалистическа болница)

Рейгън - враг номер едно на Тутраканска селищна система!

Да приберем навреме хляба на народа!

СССР - родина на всички безотечественици!
надпис край жп линия

Правим обувки с кожа на клиента.

Съветските часовници - най-бързите в света!"

# 266

21 век, а още бъркате секса с репродукцията и стойността на нещата с цената им...

Но за горното има и четиристишие:

Те бяха двама на бригада,
Той беше луд, тя беше млада.
Благодаря ти, о, бригадо!
В теб се зачена лудо-младо!

А в демокрацията единственото заченато лудо-младо е дъщеричката на Том Круз и Кейти Холмс...

# 267
  • Варна

21 век, а още бъркате секса с репродукцията и стойността на нещата с цената им...

От коя ли година е тази снимка? Thinking 16+

Скрит текст:

# 268
Горната снимка може да се датира към почти всяка по-имперска епоха на човечеството. Мъж с власт и млади жени, класика. Това не е секс, а игра на тронове, пък ако ще да е по гол задник.

# 269
  • n/a
Mamacita Bandida, секс е имало. И не само по детераждането може да се съди.
Вярно е, че пропагандата е гласяла друго. Без сексшопове, без тв-канали за
възрастни и подобни екстри днешни, но пък автентичен секс ... О, и гларуси,
имаше  Joy

Общи условия

Активация на акаунт