Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата на грим предизвикателството?
Какви са предизвикателствата при гримирането въз основа на формата на очите, клепачите и лицето?
Какви са някои предизвикателства при гримиране на различни видове кожа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата на грим предизвикателството?
Предизвикателството за грим включва създаване на анкета с теми за грим, гласуване за тема, участие със снимка и списък с използвани продукти, срок от 2 седмици за изпълнение, изпращане на снимки до водещия, публикуване на обобщаващ пост със снимки и информация , организиране на снимките в албум и споделяне на линк към целия албум, добавяне на надпис с ник/име върху снимката, публикуване на снимки след изтичане на срока, обсъждане на резултатите и предложения за нови теми, пускане на нова анкета с предложения за теми и обявяване всеки етап от предизвикателството в темата.
-
Какви са предизвикателствата при гримирането въз основа на формата на очите, клепачите и лицето?
При оформянето на лицето гримът може да се използва за подчертаване на предимствата и минимизиране на недостатъците. Например, за момиче с кръгло лице и бузи, гримът може да създаде различна визия. Освен това при проблеми с кожата като лунички, пигментни петна или раздразнения гримът може да се използва за прикриване на тези несъвършенства. Важно е да изберете подходящи продукти и техники за грим, които подчертават красотата на лицето и прикриват недостатъците. При различните форми на очи и клепачи разположението на основните елементи на грима може да се променя, за да подчертае предимствата и минимизира недостатъците. Например, за раздалечени очи извивката се прави малко по-близо до клепача, докато за приближени очи се използва по-светъл цвят в началото на окото, за да изпъкне и уголеми зоната. За дълбоко разположени очи цветът върху клепача се простира нагоре, покривайки част от извивката под костта, намалявайки усещането за потънност. Силно изразени клепачи изискват тъмният цвят да се изтегли максимално върху целия клепач, а при "паднал" клепач подчертаването на линията на миглите се засилва, за да не се изгуби окото.
-
Какви са някои предизвикателства при гримиране на различни видове кожа?
При мазна кожа предизвикателствата могат да включват усещане за тежест, задържане и изсушаване от грима. За справяне с това използването на подходящи продукти като BB крем за мазна кожа може да бъде полезно. Освен това, при проблеми с кожата като лунички, пигментни петна или раздразнения, гримът може да се използва за прикриване на тези несъвършенства. Важно е да изберете правилните продукти и техники за гримиране, които подчертават красотата на лицето и прикриват недостатъците.
-
Какви са някои предизвикателства при гримирането въз основа на възрастта?
-
Как правилно да нанесете очна линия - със затворени или отворени очи?
.Кажетете моля ви някой трикче за мазни клепачи,а имам и доста сенки и немога да си ги ползвам

Имам многооо да уча за гримирането.

Но все пак довечера може да се пробвам как ще изглеждам и ако не е съвсем стряскащо, може да се престраша и да покажа
Но от тази серия май няма да ми пасне цвят. 55 ми е светъл, 56 е супер розов, а 57 вече ми идва тъмен
)
Но в очите, носа, устните сме напълно различни. За веждите да не казвам