Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 12

• 43 481
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
  • В къЩи.
Изчаквам с ревюто, че искам да го направя като сравнение с мейбълинския ББ-крем, и ми трябва малко повече време Simple Smile До края на седмицата ще е готово - а дотогава мога да ти кажа, че това май е най-добрият продукт, който съм пробвала, от гледна точка на комбинирано действие тониране плюс грижа.
 Hug

Ок. Ще чакам с нетърпение ревюто.   bouquet

# 61
  • sofia
След като изгледах клипчето на Лиса Елдридж за очната линия, а и с тези снимки на Мерелин, се запалих да се науча да я слагам правилно - никога досега не съм можела - направо бяха трагедия опитите ми.
Днес обаче, успях да направя нещо по - различно. Направо върхово постижение за моите възможности. Дори се престраших да ви го покажа. Разбира се снимките са  ooooh!, но вие си знаете.
Всъщност по - добре се вижда когато снимам без светкавица. Няма нужда да ви казвам, че на живо съм неустоима ... Joy Laughing
Разбира се двете очи са различни, но те са си такива по принцип. Peace

ПП. Оправих ги Embarassed

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 16:38 от allba_a

# 62
  • София
Алба, първата не се отваря, но на втората се е получило страхотно - браво!

# 63
Мина 1 седмица от началото на предизвикателството и няма нито едно участие!

Темата е Бронзова Богиня. Срок на изпълнение до 12ти Август/Неделя/ включително.

# 64
Alba, според мен се е получило много добре, а и ти отива!
От мен няма да има включване по предизвикателството тази седмица.

# 65
МисНели, нали знаеш добрата българска традиция всичко да се прави в последния момент  Mr. Green Аз ще пратя снимки през уикенда  Sunglasses

Алба, много хубаво е станало...и еднакво  Mr. Green  Peace

# 66
Толкова много хора гласуваха за богинята, а до сега да няма участие Thinking

Момичета как си рисувате очните линии, със затворено или отворено око? Flutter

# 67
  • sofia
Алба, много хубаво е станало...и еднакво  Mr. Green  Peace

Благодаря, момичета.
Е, не е еднакво но ....
Забелязах, че като снимам си присвивам очите неволно. Така изглежда, че имам повече бръчки отколкото в действителност Mr. Green При вас случва ли се, виждала съм много професионално снимани очи?

Жаки, аз следвах указанията на Лиса донякъде, после се наложи да изтрия една част , пак мазах  - мъка, абе не е лесна работа това с гримирането.

# 68
  • София
Аз рисувам очна линия на затворено и леко опъвам клепача за първото нанасяне.

# 69
Гледала съм много указания, но всеки има различно око и докато не му хванеш цаката на твоето няма да стане перфектно Grinning Спомням си как се ядосвах защо при тях става толкова лесно....а при мене седи различно ooooh!

Присвивам си очите понякога, като нося лещи. Но моите по принцип са леко притворени

пп. клепача не го опъвам (добре, че се отказах преди години от този навик Praynig)

# 70
  • в 1001-та нощ
allba_a, браво   bouquet така се задобрява, с практика  Heart Eyes

сподели какви продукти и четки ползваш  Hug

аз присвивам очите, като ползвам светкавица .... повечето ми снимки в банята са с поглед надолу .... а като снимам в стаята без светкавица - например вампирския грим или горската фея зад мъха ....там си гледам спокойно  Heart Eyes

аз ще творя за богинята, много съм наточена, макар, че изобщо не исках това да се падне, само малко да ми спаднат отоците  Blush , че сега ще произведа бронзиран картоф  Mr. Green изтеглиха ми операцията за петък, вместо понеделник и ми провалиха творческия уикенд в лежане и пъшкане  Mr. Green

# 71
  • София
Аз най-вероятно ще я пропусна тази богиня... грам, ама грам не ме вдъхновява  Tired Не, че не мога да скалъпя набързо нещо. Достатъчно бронзови и златисти сенки имам, а и бронзъри за лице... ама просто не ме влече да правя подобен грим като знам, че вече никога няма да имам бронзов тен. Някак се депресирам и удоволствието от предизвикателството ми се губи Laughing
 Надявам се да ме извините и всички, които сте си го гласували да се включите подобаващо  Mr. Green

# 72
Имам 1 супер тъмен фдт, и като сложа 2 тона бронзант ще стана не бронзова ами африканска богиня Joy
Много искам да се включа, имам наистина готина идея. Но дали ще успея да я направя не знам. Трябват ми разни допълнителни продукти

# 73
  • в 1001-та нощ
е, защо не  Rolling Eyes аз каква чудна книжка с Африкански приказки имах ....разкошни картинки  Sunglasses

а представяш ли си колко му е скучно на този тъмен ФДТ, забравен в нищото и непотребен, направо ще му вдъхнеш живец  Heart Eyes  baby_neutral

# 74
Имам 1 супер тъмен фдт, и като сложа 2 тона бронзант ще стана не бронзова ами африканска богиня Joy
Много искам да се включа, имам наистина готина идея. Но дали ще успея да я направя не знам. Трябват ми разни допълнителни продукти

Има ли нещо, което да нямаш  Shocked  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт