Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • В Града на липите
Спиритче, няма да сбъркаш за ВВ.
Ако имаш въпроси, питай по всяко време.

А иначе с БЧ наистина е голям смях. Снощи едва се разделих с пияния Кадир. То не бяха песни, рев, заплахи, обещания, търкаляне по земята. Въобще от трите сериала, това му пиянство най ми хареса  Joy  Joy  Joy
Вярно че го започнах заради Енгин, обаче е доста добър за лятото. Действа освежаващо.  Grinning А за психясването си напълно права.  Peace

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 11:16 от hrissi_sz

# 16
Спиритче,
Скрит текст:
аз съм почнала 2 сериала -ЛиН и Безмълвните и преговор правя...скоро ще почна да ходя така... Shocked или така  #Crazy #Crazy #Crazy

# 17
Хриси, защо си мислиш, че Кадир е свободен? newsm78
Аз отдавна му се наслаждавам, захарче е. И толкова кротък, направо не ми се вярва, че след тази роля са му поверили Мустафа Булут.  Joy
Завиждам на партньорките му, дето го прегръщат и целуват.
Но най-много ми харесва Фериде ханъм, много е колоритна!
Назлъ се държи недопустимо с Нико, според моите разбирания за съпружески отношения.
Рошен и Нико ви ги оставям, значи двубоя е само с Хриси за Кадир. Как ще бъде? Състезание за баклавички? Или бягане с папуци? Аз кандисван на всичко. Simple Smile

# 18
  • София
Здравейте от мен с днешна дата!

Марианка , за новата тема!

# 19
  • Пловдив

http://www.gecce.com/haber/beren-ve-kenanin-los-angeles-tatili-194448.html

Боже, ако ни е мъчно....похарчили 50 000 TL за дрехи, чанти, обувки през първите три дни от почивката си в Америка. Как ги разбират тези работи журналистите...Те ли им ги казват или си ги смучат от клавиатурите...20 дни в Лос Анжелис.....В Айвйлъка....В Италия.....

# 20
  • Пловдив

http://www.gecce.com/haber/fatmagulun-mustafasina-taciz-soku-194442.html

Фърат се е забавлявал в заведение с приятели и бил окупиран от много дами.....

# 21
Марианка,дали сред дамите не са били Зори и Злати? newsm78 newsm78 newsm78

# 22
Едни пазаруват,други се забавляват,само нашият човек се крие Joy

# 23
  • Пловдив

Марианка,дали сред дамите не са били Зори и Злати? newsm78 newsm78 newsm78

Дано... Само нашето момче е под вода. Той, че обича подводното плуване знаем, ама съвсем се е покрил....

# 24
Забравих да ви кажа:Има едно поверие,че на този ден небето се отваря и Господ слиза на земята и каквото си пожелаеш на този ден ,гледайки небето,с вяра и надежда -се сбъдва!
Затова вадете торбата с желанията! Hug
Марианка,ами ако някоя фенка го е заключила на някое скрито място и го пази само за себе си? newsm78

# 25
Ха дано чете някъде нов сценарий,пък дори и заключен от фенка(дай боже всекиму)

# 26
  • На изток от рая...
Чета ви редовно, опитвам се да загледам някой от препоръчаните филми, но май не ми се получава. Изгледам един-два епизода и пак при КВФ се връщам. Чувставам се така все едно не съм гледала филм, а едно странно издание на Биг Брадър с реални герои, истински съдби, усмивки и сълзи. Като че ли Керим и Фатма и в момента си живеят в сладурската бяло-синя къща и очакват с нетърпение раждането на Енисе, просто голямото око на Биг Брадър вече е излязло от дома им.
И аз на моменти мрънках и недоволствах от сценария, най-вече заради Мусти и преекспонирането на неговия образ. Сега обаче започвам да разбирам сценаристките. Мисля че умишлено го направиха най-лошия във филма, най-контрастния образ - от обикновен рибар го превърнаха в злодей. Първо за да може зрителят да е сигурен в чувствата на Фатма и второ за да не остане в него и грам от съжалението, което неизменно е изпитвал към "обезчестения" годеник. Да не забравяме, че посланието е насочено най-вече към турското общество, голяма част от което вярва, че при изнасилването най-голямата мъка е за бащата, братята или годеника на изнасилената девойка.

# 27
  • В Града на липите
serenata, привет. И аз го минах твоя период, и напълно те разбирам. Само при ВВ ми се получи да избягам за малко, но не ме обсеби за късмет. Но за временно разсейване от КВФ е супер.

Вале, ами да беше го резервирала по-рано Кадир. Сега ще го делим, не виждам друг начин. За баклавата единствено мога да участвам в състезание по надяждане, но си признавам, че Кахраман не бих могла да стигна. Иначе и аз си лекувам депресиите като него.
п.п. В кой епизод се появява новата любов на Кадир? Знам че си по-напред за това питам.
Освен, че е забавен, този сериал се оказа и доста образователен. Вече знам две нови поговорки:
Дървото оцелява благодарение на листата си
Най-лошия клиент е гладния.

Димони

Скрит текст:
Голям смях с твоя човек  с това "ало, татко, татко"  Joy  Joy Обаче ужасно се поти. Като слезе от автобуса в Бодрум, само копчетата му бяха сухи. Все пак го разбирам донякъде. Ужасно пътуване  ooooh! и преживяване с кокошки имаше  Grinning А каква скица беше, като махаше разпасан на магистралата.
Иначе Нико, ако си свали обицата, ще изглежда по-добре. Но с Назлъ са сладка двойка. А как пие това момиче... определено носи на пиене повече от Кадир.

п.п. Излезе ли фрагмана за следващия епизод.  newsm78 Помня колко се ядосвахме по онова време на Мустафа и как страдахме с К. и Ф.

# 28
Здравейте ,дружки!
 Два дни не ви наглеждах и сега бягам бягам и съм така ooooh! ,но ви настигнах.
Ама вие и БЧ сте го метнали .Аз още съм на Облака и от тази вечер почвам сериозното гледане т.е маратонско- няма как иначе нямате стигане. Peace
Хриси, аз си взимам МБ -той ме превзе изцяло и няма да се намесвам в борбата за момчето с черният потник Mr. Green
Страхотен преговор на 62 и 63 еп.
 Heart Eyesна всички

# 29
..............ами ако някоя фенка го е заключила на някое скрито място и го пази само за себе си? newsm78

Малчева, това трябваше да им го кажеш по-рано за да не се хабят да си го запазват и да се потят в разпределение на невъзможни за тях обекти (пардон - субекти). Когато Фантазия мълчи, трябва да бъдете особено внимателни.
smile3532 newsm48

Хриси, виждам че командването на "Корпуса за спасяване на Хриси" въобще не е постигмало никакви резултати.
 Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:05 от fantasya

Общи условия

Активация на акаунт