Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Добър ден, дами! Simple Smile Не може да ви настигне човек. Simple Smile) Но снимките от еп. 81 са върхът! Simple Smile))
  bouquet

Марица се разплисква като студен чай след Мукаддес в средата на деня.

Ще пробвам нещо - не гледайте и не коментирайте - после ще трия. Simple Smile

# 46
Готово. Намествам се вече стабилно пред монитора и започвам да ви следя отблизо  Shocked мнооооооого внимателно! Simple Smile)

Следя и Кадир (БЧ) и Керим и Мустафа Булут. Никой няма да се измъкне тайно с тях! Simple Smile))
Каквото ще правите, ще е тук, пред всички! Инак ще ви туря на дъската на позора. ! Wink))

# 47
  • Пловдив

Керим и Фатмагюл - усмивки пълни с любов.

# 48
Обикновено Дилеми слага трейлърите за преговора. Но писа, че тия дни малко ще е ангажирана.

Марианче, днес ли започваме еп. 64? Мислех, че утре ще се обсъжда?

# 49
  • Пловдив

Обикновено Дилеми слага трейлърите за преговора. Но писа, че тия дни малко ще е ангажирана.

Марианче, днес ли започваме еп. 64? Мислех, че утре ще се обсъжда?

Утре. Днес сложихме трейлърите - за припомняне на вълненията в реалното време....
Графикът за повторенията - вторник, четвъртък, събота, неделя.

# 50

Утре. Днес сложихме трейлърите - за припомняне на вълненията в реалното време....
Графикът за повторенията - вторник, четвъртък, събота, неделя.

ОК. Тогава продължавам спокойно с подготовката за утре. Simple Smile

# 51
Прибрах се най-после.
Вени,много са готини снимките.Направо са си кадри от филма.

Хриси,от този Рошен направо ще получа коремна мускулна треска.Незнам защо,но докато го гледах се сетих за Тодор Колев и участието му в едно новогодишно предаване,където викаше по телефона: Чичо защо кашляш? ....Чичо защо не кашляш? Joy Joy Joy Joy Joy
Рошен сигурно ще си има работа с организация за защита на животните-кокошките се видяха в чудо Joy Joy Joyщеше да ги изпомачка,но иначе се държеше с уважение към тях.Все пак им каза да са по-тихи.„Не говоря на теб татко,говоря на кокошките” Joy Joy Joy

Скрит текст:

Обаче и старецът е железен.То на мен май всички ми харесват.
Да си кажа все пак,че Кахраман и Фариде много са отпуснали юздите на Назлъ.Тя затова си прави,каквото си иска.А и що узо изпи на сватбата,не е истина.Прав е Йокеш като каза на Кадир: „Позволиш ли на една жена да ти се качи на главата,после гледай след нея”. И да гледа ,и да не гледа вече е късно.Пиши я бегала.Но той Йокеш и за друго е прав.-„Какво е това,ти си щял да и готвиш,нямало да и позволиш да се изцапа.Ти като си такъв глупак,какво очакваш да ти се случи?”А нашия седи като припикано мушкато и казва,че животът нямал повече смисъл за него.Боже,боже,такова хубаво момче,всеки ще го вземе.И баклава може да прави. Ще се наредят на опашка да му готвят кебап с патладжан,кюфтета и салата-чак лошо ще му стане,няма да иска повече да ги погледне. Макар че се съмнявам,че Хриси ще иска да му готви тези ястия. Затова си има ресторанти,пък и майка му за какво е?

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 18:00 от Dimony

# 52
Аз съм навита да му готвя на момчето, няма проблеми. Ама наистина е такова кротко агънце, мекия вариант на зодия Коч.  Simple Smile
А майка му каза, че е сготвила не можах да чуя добре, нешо като "юлама". Някой знае ли какво е това? И какви са тия пълнени кюфтета?  newsm78 Да се подготвя аз с любимите блюда на мамин Кадир.  Simple Smile

# 53
Прибрах се най-после.

Прав е Йокеш като каза на Кадир: „Позволиш ли на една жена да ти се качи на главата,после гледай след нея”.И да гледа ,и да не гледа вече е късно.Пиши я бегала.Но той Йокеш и за друго е прав.-„Какво е това,ти си щял да и готвиш,нямало да и позволиш да се изцапа.Ти като си такъв глупак,какво очакваш да ти се случи?”А нашия седи като припикано мушкато и казва,че животът нямал повече смисъл за него.Боже,боже,такова хубаво момче,всеки ще го вземе.И баклава може да прави. Ще се наредят на опашка да му готвят кебап с патладжан,кюфтета и салата-чак лошо ще му стане,няма да иска повече да ги погледне.  Макар че се съмнявам,че Хриси ще иска да му готви тези ястия. Затова си има ресторанти,пък и майка му за какво е?

Съжалявам, но в Ябанджи дамат Енгин за мен е много далеч от хубостта. Щиглец някакъв с големи уши. Simple Smile) Определено те предизвиква да се забавляваш за негова сметка. Simple Smile))

Интересно какво се е случило след заснемането на :
- Yabanci Damat ("The Foreign Groom", 2004, tv series)
Не съм гледала изпълненията му в конкурса от 2004, но от клипчетата не личи там да е правил силни драматични роли. По-скоро са все такива безоблачно щастливи глупачета като Кадир от Ябанджията.

Ясно, след 2004 са заснети още два филма -
- Kader ("Destiny", 2006, film) - тук играеше второстепенна роля
- Karayılan ("Black Snake", 2007, tv series) - този още не съм го гледала.

Но ми се струва, че в живота на самия Енгин нещо се е променило, нещо е станало, за да може вече да поеме в себе си и да извади наяве за другите  буреносния Мустафа Булут.
- Bir Bulut  Olsam ("Beyond the Clouds"*, 2009, tv series)

Колкото и добър да е един актьор, няма как да направи образа истински без да вникне дълбоко в неговата емоционалност. А опитът при всички случаи се трупа чрез преживяване и съпреживяване. Няма как кучето на касапина да му вземе занаята само с гледане...
Та... за тези 5 г. и два филма в тях от щиглявото хлапе е израснал великолепен мъж... Интересна история има тук, но можем само да гадаем...

Ха сега ме нацелете с домати. Simple Smile

Знам, че страницата ви е позната, но снимките в нея онагледяват твърдението и въпроса ми:
http://pepel-ot-rozi-serial.blogspot.com/2012/02/engin-akyurek.html

Разлика от небето до земята като визия. И това не е само резултат от ролята, която е нает да представи.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 18:43 от marytza

# 54
Вече почнахте да се нареждате около котлоните и фурните! Да обявим един конкурс за баклава,а? newsm78

# 55
Привет дами! Hug

И аз отдавна не съм ви навестявала, ползвам активно линка на Крюела... Laughing Виждам, че някои от вас са започнали "Брак с чужденец". Laughing Препоръчвам горещо! Peace Забавен, пълен с лафове и уникални образи , има и малко драма, но като цяло е веселба! Joy
Чудя се дали да не ви правя компания в гледането... Grinning Grinning Grinning

# 56
Привет дами! Hug

И аз отдавна не съм ви навестявала, ползвам активно линка на Крюела... Laughing Виждам, че някои от вас са започнали "Брак с чужденец". Laughing Препоръчвам горещо! Peace Забавен, пълен с лафове и уникални образи , има и малко драма, но като цяло е веселба! Joy
Чудя се дали да не ви правя компания в гледането... Grinning Grinning Grinning

Маме, прави, прави... Simple Smile) Пък аз ще гледам разкошното гифче с ръцете на Енгин и Берен под подписа ти... Simple Smile))

# 57
mimata67,какво има да се чудиш,направо се включвай. HugАз засега съм изгледала само първите 3 серии и утре продължавам.На места направо се спуках от смях.И пак се сещам за този Рошен.Кахраман го пита какво прави той там при болницата,защо не отиде при друг майстор,няма ли други майстори,а той отговаря „татко,само той разбира от мойта кола”. Joy Joy Joy Joy JoyТо не бе кола ,не бе чудо.А когато Кахраман го караше да вземе неговата кола,той му каза :„Аз с тази кола до Европа и обратно мога да стигна”. Joy Joy JoyВидяхме докъде стигна.Още не мога да спра да се смея. Joy Joy JoyА и когато старецът викна Кахраман ,за да му покаже по телевизията Бодрум-това също беше върховна сцена. Joy Joy Joy Joy Joy

Марица,хубаво си е момчето и като младо.Ролята на Кадир не изисква да играе Мустафа Булут.Дори се радвам,че точно в тази роля не откривам Керим или Мустафа.Така ми е по-интересно.В комедията е важно да можеш да разсмееш хората,а това е по-трудно от това да разплачеш публиката.Определено засега много ми харесва.А то е ясно,че с възрастта възмъжава.След години може дори да е още по-хубав или обратното.Но повечето мъже стават по-хубави с напредването на годините.

# 58
# 59

Момченце!

Общи условия

Активация на акаунт