Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 883
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Обикновено Дилеми слага трейлърите за преговора. Но писа, че тия дни малко ще е ангажирана.

# 31
Фантазия,смятах че няма нужда да те издавам,но ... явно бе наложително! smile3532 smile3532 smile3532

Have a nice day! Peace

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:11 от mal4eva1984

# 32
Привет момичета.

Върнах се от морето и ето ме пак при вас в нашата любима темичка.  Simple Smile Simple Smile

Добре дошли на новите момичета.  Hug Hug

Снощи изчетох двете теми, които се изписали , докато ме няма.Страхотни клипчета, снимки, колажи.
Мислех, че за 10 дни отсъствие ще са излезли нови снимки с Енгин, но очевидно нашия човек се е покрил много стабилно . Моето лично мнение е , че е в чужбина на някой остров и се наслаждава на спокойствие. Просто спокойствие в Турция в момента не би намерил дори и да отиде на пещерен туризъм. Надявам се все пак да си почива добре.

Виждам, че някои момичета са почнали Облака, което е чудесно. Грехота е да се пропусне такъв  завладяващ образ като МУстафа Булут. Да не говорим за играта на Енгин, думите няма да ми стигнат да обясня колко ме впечатли талантът му Така че ви пожелавам да се наслаждавате максимално.   Mr. Green Mr. Green

# 33
  • Пловдив

http://www.haberturk.com/medya/haber/765459-cakma-kerim

Една не толкова интересна новина. Египетският актьо Macid El Masri, приличал на нашият Керим в новият си проект....Дрън, дрън...Но поне във ел.вестник HABERTURK.COM споменават Енгин. Да не сме валат.

# 34
Е този ако прилича на Енгин,аз сегурно съм сляпа-то турските медии в желанието си да уязвят Енгин не знам до къде ще стигнат

# 35
Репортаж № 1 и единствен /еп.81
Скрит текст:
Епизода започва със сцената от предишния. Керим и Фатмагюл вървят по улицата в Ълдър. Тръгнали са от хотела и отиват към еко-мандрата на Мукадес и Рахми. Държат се за ръце. По пътя срещат Сердар с някаква девойка. Той спира да ги поздрави и им казва, че се е сгодил. Поздравяват ги и отминават.
На Фати й се завива свят и Керим й помага да седне на една пейка. Носи й вода и шоколад. Явно й е паднало кръвното.
Реклами. Кенан реди в един куфар студен чай обут в бански на лалета + тенджери +устатата мацка.
В мандрата, Рахми постоянно наднича през прозореца от нетърпение да види сестра си. Мурат тича по улицата с някакви деца.
- Рааахми, стига си надничал, ще объркаш рецептата – сопва се Мука и си оправя забрадката.
- Тамам, Муко, тамам, ама много съм се затъжил за сестричката ми.
Мука измърморва нещо средно между обида, коментар и проклятие и продължава да мие един голям казан. Дочувам нещо като „ресторанта ти да изгори, с камъни от бъбреците си, друг да построиш, цял живот с мазоли да ходиш, Керим да те разлюби, косата ти да окапе... Ама не съм съвсем сигурна, знаете, че имам проблеми с езика. Може и някоя благословия да е казала.
Фати и Керим се задават по улицата. Мурат ги вижда и надава боен вик. Втурва се към леля си и едва не я събаря на земята. Керим реагира бързо и адекватно. Хваща Мурат и го подхвърля във въздуха, по-далеч от Фати. Рахми притичва да ги посрещне, Мука се прави, че не ги вижда. Докато се настаняват на една маса под асмата в двора, Мука все пак се появява да ги поздрави с половин уста и носи чай, запарен от вчера. От сърцето й са се откъснали и няколко курабийки в чест на Керим.
Следваща сцена. Хотела в Ълдър, където отсядаха по време на делото. Мерием и Кадир закусват и обсъждат продажбата на земите й с някакви инвеститори. Приближава се около десет годишно русоляво момиченце, което се сгушва в Мерием. Казва се Мелиса и са я осиновили преди месец. Мерием прекъсва разговора и се извинява за да я заведе до тоалетната.
Реклами. Кенан рекламира новия си сингъл „Пукнете се, Берен е моя” + тенджери + Фърат Челик ближе сладолед с рекламни очила, обут в маркови жапанки, не разбрах кое от трите рекламира.
Докато Рахми се радва на гостите, Мурат се е сврял в леля си, а Керим си отмята косата, Мука довежда Елиф. Фатмагюл я прегръща и й се радва. Мука се опитва да не гледа Керим, ама не й се удава много. Навежда се да разгони няколко мухи около курабийките и залита драматично върху него. Получава един отровен поглед от Фати и сяда в другия край на масата.
Затвора. Преди време Решат е написал молба до директора да го преместят в килията на сина му, но го местят при Мюнир. Когато го вижда, Мюнир много му се радва и се втурва да го посрещне с възглас: Аби, как се затъжих за теб, аби. Решат измърморва една псувня през зъби и веднага започва да го командори. Мюнир е открил кантора в единия ъгъл на килията и дава правни съвети. Приема всяка сутрин от 9 до 12.30. От услугите му се ползва и персонала на „заведението”, който му плаща с дребни привилегии, като право на телефон, интернет и допълнително свиждане. От последното Мюнир няма как да се възползва, тъй като никой не го посещава. Вечер той организира покер турнири в килията и допечелва от комисионни.
Хаджер и Сами са се върнали от Германия. Решили са да отгледат сина си в Турция. Сами пристига с таксито пред дома им за да отведе Хаджер и бебето на консултация. Тя е с нова прическа. Пуснала си е косата по-дълга. Сами е с мустаци и е започнал да се окръгля около ханша. Съвсем леко.
В затвора Ердоан диктува мемоарите си на Селим, който усърдно пише и задрасква. Работното заглавие е: „Летопис на вината” с под заглаве: „Пагубното въздействие на зависта и дрогата”. На Ердо мисълта му се губи от време на време тъй като е стигнал до историята с д-р Нил. Всеки път, когато Селим понечи да възрази или да се оплаче, батко му го перва с един куп листи по главата.
Реклами. Кенан рекламира следващия си сингъл „Сърцето ми е като лачена обувка” или „Обувката ми стиска”, едно от двете, не разбрах точно + тенджери+Есра рекламира сутиени уондърбра.
Ранна сутрин. Хотела в Ълдър. Фати умира от глад и отива да закуси без да буди Керим, тъй като той е заспал само преди час. Двамата са прекарали нощта в упражнения за предстоящото раждане, като са наблегнали на задъханото дишане и различните методи „как се успокоява и разсейва бъдеща майка от черни мисли”. Фати изяжда набързо две три мекици и се понася обратно за да си доспи. Когато влиза в стаята заварва камериерката да чисти прах около спящия й съпруг и да точи лиги по черния му нощен потник. Един смразяващ поглед на благоверната отказва камериерката от чистене и тя се изнизва на пръсти от стаята.
Истанбул. Седмица по-късно. Керим е назначил единия си калфа за майстор и контролира работния процес по телефона. Решил е да не се отделя от жена си до раждането. Двамата прекарват повечето време в спалнята, в разходки и по магазините. Пристрастили са се към гъделичкането сутрин и купуването на бебешки дрешки и аксесоари. Докато Фати си подремва следобед, Керим се е заел с изработката на детското легълце. Съседа чукундур Шукрю бей, който се е поправил съвсем, му прави компания и му дава ненужни съвети.
Перихан и Хилмие с помощта на Ядигар са открили фирма за набиране на персонал. Предишните им приятелки не са ги забравили и им помагат да развият бизнеса. Всеки месец, двете ходят на свиждане на родата.
Реклами. Кенан рекламира айрян + тенджерите + пак Кенан с нов сингъл „Гледайте ме само с тъмни очила, за да не ви заслепя”
В края на декември пристига австралийското фемили, и всички заедно отпразнуват Нова година в дома на Мерием и Кадир. Фати е в напреднала бременност и Керим не й позволява да припарва в кухнята. Това леко я изнервя, но накрая стигат до консенсус, той й разрешава да плете новата му жилетка, но само половин час за да не й се изморяват очите. Подарява й нова рокля на цветя с размер палатка. Тя се разплаква от умиление. Освен роклята, получи ново лилаво палто, и нови кубинки страстоубийки. Оказва се, че на него не му убивали страстта, а му действат точно наобратно. Тя се разплаква още веднъж, от символиката и от хормоните.
В Ълдър семейство Кетанджи едва успяват да празнуват, тъй като са получили много голяма поръчка. Имат наети работници и Мука цял ден ги навиква. Един й се опълчва и веднага е уволнен. Все пак Рахми е успял да й купи подарък и й го поднася точно в полунощ, когато започват фойерверките. Мука с треперещи ръце разопакова кутията и просълзена открива розов говорящ папагал. Тъй като предишния е изчезнал безследно, Рахми е решил да й го замени с друг. Ретроспекция от главата на Мука. Тя опитва да си спомни под кое дърво е погребала зеления папагал, за да положи до него и този.
Януари минава в подготовка на стаята за бебето. Керим я боядисва и двамата купуват мебели. Дениз и майка й, все пак успяват да го накарат да ходи и на работа и те наглеждат Фати. Трите по цял ден клюкарстват.
Реклами. Кенан рекламира обувки с жълти токчета. Есра го избутва и грабва обувките от него. Настава бой. Реклмите прекъсват.
Есма и Емре имат дребно разногласие. Тя иска да останат да живеят у тях, той се опъва. Накрая решават да купят къща в съседство с Керим и Фатмагюл. Есма продължава да работи с майка си и Мерием в Кухнята на Розата и работата върви с пълна пара. Датата на сватбата им е определена за април.
Мелтем е много щастлива с новия си съпруг. Двете с майка й са открили нова фирма и са се заели да осъществят енергийния проект на Решат. Привлекли са и г-жа Ляле. Из финансовите среди са ги кръстили - Трите Харпии или трите Грации, едно от двете, пак не разбрах.
През януари излиза книгата на Синем. Фати и Керим присъстват на промоционалното парти, което по идея на Ф. е в Кухнята на Розата. Дошли са много журналисти, които отразяват събитието и няколко от тях си изгризват ноктите от яд, че не са на мястото на Синем. Синем получава предложение за работа от канал Д, където ще е водещ на предаване, в което ще се представят различни криминални случаи, в които разследването е потулено и виновниците не са си получили заслуженото.
Реклами. Кенан рекламира отново чай. Окото му е странно насинено + тенджерите + Есра с жълтите токчета. Не успях да видя марката на обувките.
Една сутрин през февруари, Фати се буди от силни болки и се опитва да събуди Керим. Той спи дълбоко и не реагира. Тя драпва нервно един кичур от косата си и започва да го гъделичка по носа. Керим веднага отваря очи и я поглежда похотливо.
– Въобще не си го и помисляй – сопва му се тя, – водите ми току що изтекоха и раждането започна.
Керим скача и започва да се върти в кръг от което на Фатмагюл й се завива свят.
- Тамам, тамам, тамам – повтаря той и си оправя косата. – Отивам да си взема душ, после ще направя закуска, ще ти събера багажа, ще си припомним какво ни обясняваха на курса, ще...
- Керим – писва тя. – Вземи се в ръце веднага. Имаш точно две минути да си обуеш дънките и якето и да извикаш такси. В противен случай ти ще израждаш дъщеря си.
Керим спира да се върти и да повтаря тамам и се втренчва в нея втрещено.
Фати става от леглото и започва да диша по правилата, той се втурва към нея и диша в синхрон. Помага й да се облече, грабва чантата зад вратата и хуква навън по поник, джапанки и черното си нощно долнище. Когато стига до улицата, вижда че жена му я няма и се връща да я вземе. Зъбите му почват да тракат и с облекчение вижда, че тя е взела якето му и говори по телефона с Мерием.
В болницата се налага трима санитари да измъкнат Фати от ръцете му, тъй като той не иска да я пусне. Отвеждат я обаче. Пристигат Мерием и Кадир облечени в официалните си неделни анцузи. Фахретин и семейство, които са отседнали при тях притичват по коридора. Тати държи три пури в ръцете си и подсмърча развълнувано. Дениз подскача радостно наоколо, носи кафе за всички, и създава разсейваща суматоха.
Реклами. Кенан рекламира нов сингъл. „Огледалце я кажи, има ли друг с по-съвършенни прасци?” +тенджери+ устатата мацка.
Керим успява да отмъкне лекарски дрехи и се добира до Фатмагюл. Той е с маска и хирургически очила, косата му е прибрана под шапка и когато минава покрай семейството си в коридора никой не го познава освен Дениз, която му смига съзаклятнически. Когато влиза при Фати, тя точно крещи името му и някои доста смущаващи епитети, от които той се изчервява зад ушите. Но бързо преодолява смущението и стисва ръката й за кураж. Когато една сестра го пита кой е, той измърморва – стажант. Бебе Енисе се ражда няколко часа по-късно, през което време Керим е обащал около 56 пъти повече да не докосва жена си и да осиновят следващото си дете. Когато Енисе проплаква, Керим сваля маската, захвърля очилата и шапката и прокарва ръка през косата си от облекчение. Фати се разплаква от радост като го вижда. Той се мята върху нея да я целуне. Две сестри се мъчат да го избутат от нея неуспешно. Налага се да повикат охраната но сред настъпилата суматоха, все пак оставят развълнувания баща на мира. Бебе Енисе е измита, претеглена, проверена и връчена на майка й. Баща й седи до тях на леглото и очите му са пълни със сълзи. Фати му я подава и той с треперещи ръце я поема. Лицето й е миниатюрно и сбръчкано, но за него няма по-красиво нещо на света. Главата й е покрита с тъмни кичури и той внимателно приглажда единия. Тя го поглежда и се усмихва. Е, едва ли се усмихва, но на Керим така му се струва .
-   Прилича на теб – прошепва Фатмагюл.
-   Не, прилича на теб – възразява той.
-   Тц, на теб прилича – настоява тя.
-   Е, вгледай се по-добре – не се отказва той, – одрала ти е кожата.
-   Керим, поне днес не ми противоречи, джанъм. Виж я, дори косата си отмята като теб.
-   Тамам, тамам, на мен прилича – съгласява се Керим. – Обаче следващото ще прилича на теб.
-   Не помниш ли какво обещаваше, докато раждах – усмихва се тя.
-   Не, нищо не помня. Каквото и да съм казал, не съм бил на себе си. Пледирам за невменяемост и пълна амнезия.
Тя се разсмива и го целува над дъщеря им, която отегчено се прозява.
Реклами. Кенан рекламира паста за зъби. Устата му се пени обилно и той се усмихва съблазнително. Подават му студен чай да си изплакне устата + тенджери + Кенан рекламира памперс.
Фатмагюл и Керим продължават да се целуват над дъщеря си, която отмята с досада една къдрица от окото си. Наистина прилича на баща си. Едно към едно.
И КРАЙ!

Здравейте момичета ето снимки от еп.81 за съжаление това са единствените.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 15:03 от Veni_Koleva

# 36
Вени, smile3525 newsm51 smile3525 уникални снимки!

# 37
  • В Града на липите
Вени  Joy  Joy  Joy На едната снимка Фати направо задминава Деми Мур.

Дейзи, привет  wavey добре дошла.

Вале
Скрит текст:
Хамит, приятеля на Кадир, дето постоянно се прави на ангажиран, не игра ли ролята на Алиаскер в Облака  newsm78

п.п. А този прилича на Енгин, само по това, че е мъж.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 14:59 от hrissi_sz

# 38
Вени,с тези снимки целите да създадете метален вкус в устата на "студения чай",галиба?

# 39
Здравейте ,дружки!
 Два дни не ви наглеждах и сега бягам бягам и съм така ooooh! ,но ви настигнах.
Ама вие и БЧ сте го метнали .Аз още съм на Облака и от тази вечер почвам сериозното гледане т.е маратонско- няма как иначе нямате стигане. Peace
Хриси, аз си взимам МБ -той ме превзе изцяло и няма да се намесвам в борбата за момчето с черният потник Mr. Green
Страхотен преговор на 62 и 63 еп.
 Heart Eyesна всички

KIKI  виждам, че си почнала Облака . Дълго време го отлагаше , но съм сигурна, че чакането си е заслужавало щом те е омаял М.Б.  Аз не съм се и съмнявала в друго , прекалено колоритен образ е, за да остави някого безразличен.

Какво ще кажеш за играта на Енгин в Облака?? Аз лично след Облака сравнявайки играта му като М.Б и Керим осъзнах колко огромен талант притежава Енгин, защото изгражда два толкова различни и сложни образа без да има прилика в играта му, страхотен е.

# 40
Здравейте момичета!  wavey

Виждам,че и "Брак с чужденец" се коментира.Така че аз бих се включила в тази група..За "Облака" ми трябва още малко време да се настроя.

Така и така Мюмтяз го няма в двата филма.Реших да гледам вратовръзките Кадирови..Нали така се казва героят на Енин в "Брак с чужденец" А пък и Кака там играе,така че нищо не губим!

# 41
  • Пловдив

Липсваш ни....

# 42
  • В Града на липите
Здравейте момичета!  wavey
Виждам,че и "Брак с чужденец" се коментира.Така че аз бих се включила в тази група..За "Облака" ми трябва още малко време да се настроя.
Така и така Мюмтяз го няма в двата филма.Реших да гледам вратовръзките Кадирови..Нали така се казва героят на Енин в "Брак с чужденец" А пък и Кака там играе,така че нищо не губим!

Добре дошла в новата група. Кака в БЧ е голям образ. Много ми харесва. А на Кадировите вратовръзки малко ще се радваш, още в 4-ти епизод ги захвърли  Joy  Joy  Joy и вече е много фешън  Peace

# 43
Аз "Брак с чужденец" не съм гледала! Само един епизод когато Кака си направи билков пилинг и мъжът й като я видя се ужаси обаче и вика "Пу-пу да не ти е уроки" Joy Joy Joy

# 44
Честита ни нова тема !

Нека си я изпишем с настроение и да бъде нашето виртуално кътче за среща с приятели / място където да се "скрием" дори и за малко от горещите августовски дни / !

Август - отпускарски месец - въпреки това хубаво е, че компанията ни си е тук / вярно числовия състав всеки ден е различен / и независимо, че сме гледали всяка една серия по "N" пъти - все пак намираме и нещо което сме пропуснали или пък сега го тълкуваме по друг начин и имаме различен "прочит" на събития и факти.
Чинно ще си направя преговорния 64 епизод, защото когато го гледах за първи път имах по-различни виждания за някои неща. Сега си промених мнението, но коментара естествено за утре.

Общи условия

Активация на акаунт