Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 926
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • В Града на липите
Марица,хубаво си е момчето и като младо.Ролята на Кадир не изисква да играе Мустафа Булут.Дори се радвам,че точно в тази роля не откривам Керим или Мустафа.Така ми е по-интересно.В комедията е важно да можеш да разсмееш хората,а това е по-трудно от това да разплачеш публиката.Определено засега много ми харесва.А то е ясно,че с възрастта възмъжава.След години може дори да е още по-хубав или обратното.Но повечето мъже стават по-хубави с напредването на годините.

newsm10 И мен много ме забавлява. Радвам се, че умее да играе и комедийни роли. В драмата видяхме, че много го бива. По онова време си е бил сладурче, после видяхме в какъв харизматичен мъж се превърна. На мен например ми харесва повече от Нико, и то не защото съм пристрастна. Просто Нико с тия тесни рамене, и обици по ушите, пък и рус, въобще не е мой тип.
Димони, аз стигнах до 5 епизод, но днес съм се смяла с глас в офиса. Особено Кадир като започна да обяснява на Назлъ как щял да се промени заради нея и библиотеката щял да посещава деже  Joy
Благодаря за снимките, пак се смях с тоя Рошен. Уникален просто  Joy
И пак да питам, младежа дето помага в магазина, приятеля на Кадир, не игра ли ролята на Алиаскер в Облака?

Специален поздрав за Димони  Joy

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 21:36 от hrissi_sz

# 61

Марица,хубаво си е момчето и като младо.Ролята на Кадир не изисква да играе Мустафа Булут.Дори се радвам,че точно в тази роля не откривам Керим или Мустафа.Така ми е по-интересно.В комедията е важно да можеш да разсмееш хората,а това е по-трудно от това да разплачеш публиката.Определено засега много ми харесва.А то е ясно,че с възрастта възмъжава.След години може дори да е още по-хубав или обратното.Но повечето мъже стават по-хубави с напредването на годините.

newsm10
Не споря. За мен просто е бебешор в ролята си в БЧ. Друго исках да кажа, но нейсе. Simple Smile

# 62
Да, Хамит игра в Облака, а и в Любов и наказание. Постоянно го ангажират в малки роли явно.

# 63

newsm10 И мен много ме забавлява. Радвам се, че умее да играе и комедийни роли. В драмата видяхме, че много го бива. По онова време си е бил сладурче, после видяхме в какъв харизматичен мъж се превърна. На мен например ми харесва повече от Нико, и то не защото съм пристрастна. Просто Нико с тия тесни рамене, и обици по ушите, пък и рус, въобще не е мой тип.
Димони, аз стигнах до 5 епизод, но днес съм се смяла с глас в офиса. Особено Кадир като започна да обяснява на Назлъ как щял да се промени заради нея и библиотеката щял да посещава деже  Joy
Благодаря за снимките, пак се смях с тоя Рошен. Уникален просто  Joy
Видях, че актрисата която ще  партнира на Кадир след като прежали Назлъ, е гъркиня. Чудя се на сватбата ли ще се запознае с нея.
Та пак да питам, младежа дето помага в магазина, приятеля на Кадир, не игра ли ролята на Алиаскер в Облака?

Специален поздрав за Димони  Joy

Същият е - Алиаскер.

А клипчето ми зарадва душицата. От де успя да го изкопаеш? Simple Smile))
  bouquet

# 64
  • В Града на липите
Преди малко изгледах пак фрагманите за еп.64. и се сетих колко много се ядосвахме на Мустафа. Но на Едже и Мелек най-много им харесвах това, че и да забъркваха някоя каша, бързо я оправяха, не я точеха серии наред. Непрекъснато имаше обрати и действието се развиваше бързо, не тъпчеше на едно място.
Цялото отвличане е било една серия, а аз имах чувството, че са били повече.

# 65
Голям смях пада в "Брак с чужденец"... hahaha По нататък се появява и бабата на Нико, тя е женския еквивалент на дядото на Назлъ... hahaha еее с тия двамата съм цвилила. Mr. Green Всички са свежи образи. Енгин се справя добре и с комедийна роля, дори съм си мислила, че искам да го видя в главна такава.  Grinning И във Фатмето имаше някои комични муцунки, например като хвана Мука да послушва на вратата аблата и Фатма... Laughing

# 66
Ако не е много нахално,да ви помоля да постнете сайта от който гледате БЧ,че не ми се рови назад в темите.Предварително благодаря. 

# 67
  • В Града на липите
Енгин се справя добре и с комедийна роля, дори съм си мислила, че искам да го видя в главна такава.  Grinning И във Фатмето имаше някои комични муцунки, например като хвана Мука да послушва на вратата аблата и Фатма... Laughing

Аз пък много съм се смяла с Мустафа Булут. На моменти беше толкова абсурден, че чак комичен.

Ако не е много нахално,да ви помоля да постнете сайта от който гледате БЧ,че не ми се рови назад в темите.Предварително благодаря.  

Аз го гледам във v box 7

Май е същия newsm78 Макар че там най-интересното му беше шапката, тук е голям образ.

# 68
Момичета,дядото на момичето не играе ли във ВВ,като Великия везир който искаше да ожени болния си син за султанската сестра?  newsm78

# 69
http://pisalka.info/tag/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%BA+%D1%81+%D1%87%D … D%D0%B5%D1%86?p=6

и от тук става да се гледа "Брак с чужденец"

# 70
# 71
  • Пловдив

Помните ли този момент.....

# 72
Момичета,дядото на момичето не играе ли във ВВ,като Великия везир който искаше да ожени болния си син за султанската сестра?  newsm78

Да - Пири паша.

# 73
  • София

Ето трейлърите към 64 серия:

Марианка, благодаря!  Тъкмо бързах   да ги слагам!
До утре, момичета, трябва с Керим да спасяваме Фатмагюл...

# 74
До утре, момичета, трябва с Керим да спасяваме Фатмагюл...

Има да се пОтим... баш в най-горещия ден вЕлика бОрба ке падне! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт