Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 144

• 37 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Вижте какво, Берен е дребничка, а ръцете на Енгин са с дълги пръсти. Та просто не му е стигнало мястото и са отишли към бюста, случайно, заради разликите в ръста  Simple Smile
Вале  Grinning,ами те ръцете му са виновни  Wink

Аз откога ви опявам, че ръцете му са виновни!... Simple Smile)))

Joy

# 631

Ето го второто промо

# 632
maritza, благодаря за цитата!  Simple Smile

Успокойте се, едва ли някога ще раберем какви са му тръпките на Енгин. Ние своите не можем да разберем................................ Joy Joy
Като започнах да гледам КВФ, забелязах в няколко сцени как Енгин преглъща докато гледа или разговаря с Берен Викам си - много я харесва май  newsm78
Обаче колкото повече научавам за тях двамата, толкова повече си мисля, че едва ли я харесва чак толкова - за приятел да, но не и за жена. Помислете само, колко е консервативен, дискретен, срамежлив дори (според това, което сме чели за него). В същото време Берен скача от връзка на връзка, само по време на снимките на КВФ смени трима (за толкова знам поне). Така че не вярвам Енгин да е привлечен от Берен именно като жена, не е негов тип. (пак според мен)
Сори, само изказвам мнение, нямам никакви доказателства.
Дано съм ви охладила страстите  Joy но едва ли  Joy

Мммм да ти кажа Берен е класи над моделката Джансу, с която е имал мимолетна афера (прочети интервюто на бивчата му приятелка) . Бяха излязли и техни снимки с Джансу..абе тя историята е дълга, но момичето се оказа доста повърхностно или незряло по-точно.

Дори Гюлфер, бившата му приятелка  не ме грабна с особен интелект щом излизас по медиите и говори за вруъзката им, след като Енгин е толкова прикрит за личния си живот.

Така че на този фон Берен е като ищяна перла. Не мисля, че Енгин не е оценил, че Берен е интелигентна, умна, знае много езици и е постигнала всичко сама в живота, без да разчита на мъжете до себе си.

# 633
Момичета,какво сте пили? Нещо весело ще е било май,а?
Щом почнахте пръстите,скоро очаквам и Фантазия да пристигне.... Twisted Evil

# 634
Малчева wavey
То при този сексапил ,чар и тези ръце алкохол хич не ни трябва #Crazy

# 635
Вижте какво, Берен е дребничка, а ръцете на Енгин са с дълги пръсти. Та просто не му е стигнало мястото и са отишли към бюста, случайно, заради разликите в ръста  Simple Smile

Убедена съм че с това се е оправдал Енгин след като са изгледлаи кадрите след заснемането им.
Само да добавя, че на едната снимка си личи, че Берен е без сутиен, което прави още по-интересна зоната, към която се е залепила ръката на Енгин.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 636

Малчева, пръстите са само началото. Simple Smile))) Като минем и на коси, устни, очи... ойде коня у ряката!

Joy Joy

# 637

Ехххх, наистина защо сега ФАантзия не е тук. Щеше да разкодира поведението на немирните ръц на Енгин шарещи по Берен.
Но пък и ти си добра в тези анализи, може да пробваш.  Mr. Green Mr. Green

# 638
Момичета, днес цял ден седя с вързани зад гърба ръце. Повечето от вас знаят защо. Mr. Green Mr. Green

Сега имам конкретна молба към Дейзи.
Дейзи мила, моля направи мейкинг на погледа от 10 епизод, 39.38.

Тони, аз съм тук цял ден, но до сега успявах да удържа на изкушението. Нали знаеш, че са ми много хард мислите. Веднага фейс контролът ще ме линчува.

# 639
Малчева wavey
То при този сексапил ,чар и тези ръце алкохол хич не ни трябва #Crazy
Кики,ами хайде тогава и аз да се включа...

Със пръсти ме докосвай
не говори,
те ще шептят за нашите мечти,
нежно с устни ме събличай
и с твоят аромат ме облечи
докосвай ме с нежни пръсти,
описвай ме,
шепти ми за любов...
нищо друго не ми трябва...
само твоите ръце,
топлината ти  и едни устни, шептящи за любов...

# 640
 Joy Joy Joy Joy Енгин със сватбения костюм на второто промо! Joy Joy Joy

Пак ръцете му около бюста Беренин..! Честно казано хореографа е смотан!  Joy Joy Joy

# 641
Момичета, днес цял ден седя с вързани зад гърба ръце. Повечето от вас знаят защо. Mr. Green Mr. Green

Тони, аз съм тук цял ден, но до сега успявах да удържа на изкушението. Нали знаеш, че са ми много хард мислите. Веднага фейс контролът ще ме линчува.

Ами в тази минута Керим гледа Мерием, докато нещо му говорят. Не виждам нищо интересно в кадъра. Дай подсказка.   Mr. Green Mr. Green

# 642
  • Пловдив

E и две спокойни снимки - явно чакат инструкции.

# 643
Joy Joy Joy Joy Енгин със сватбения костюм на второто промо! Joy Joy Joy

Пак ръцете му около бюста Беренин..! Честно казано хореографа е смотан!  Joy Joy Joy

Випке, не е от хореографа, а от дългите пръсти. То момчето като си сложи ръката на кръста на Беренчето и пръстите му стигат до бюста. Казвам ви аз, че за всичко са виновни тези пръсти. Joy

Малчева, и ти ме довърши тази вечер с твойта поезия. #Crazy

# 644

Интимността с Мукаддес ли имаш предвид, Фантазийка? Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт