Всички стискаме палчета за най-нетърпеливите ни СЕПТЕМВРИйски зайчета!

• 24 006
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Фейтче после да докладваш какви точа изследвания ти е пуснал, да съм подготвена следващия път Praynig

# 676
Добро утро на най -ранобудните пишещи мамитки  Hug
Фейт тенкю за кайвето и това с тази маркъ   ме разсмя качествено /ама така говорят наистина/ Laughing и сега си пожелавам такъв да е деня ми - наспана и весела от сутринта
Тета успех на прегледа.
Данаека ако имате Т-маркет има памперси на памперс след като държиш  newsm10
Днес влизам в 9-ти месец мамита ,стигнах до тук предстои много важен период ,който си пожелавам да е изпълнен с положителни емоции до финала ,а и след него те да продължат в положителна посока.

# 677
Фейтче после да докладваш какви точа изследвания ти е пуснал, да съм подготвена следващия път Praynig

hahaha ще ти кажа ... но с "онова" няма да се разминеш  Crazy Joy Joy Joy

Сега не смея да хапна нищо, че не се знае какво точно ще ми изследват. След малко ще отскоча, даже се чудя в кой Писанец да ида. Този на Южен полъх или в МЦ  Whistling
Май ще ида до втория .. хем да видя за педиатър Heart Eyes
Някой беше питал за някакъв д-р Стаменов АГ ... наистина има такъв, но той е от страната на педиатрите на 1-вия етаж  Peace

Ники ... ощИ спа душа ... ша ми извиняваш  Mr. Green

# 678
  • Бургас
Добро утро момичета!
Видях, че коментирате темата за смешното раждане. Смяла съм се на нея като за последно. Има и една която се казва:Как реагираха мъже те ви, когато им казахте, че раждането започва. Ако не сте я прегледали, направете го и там е голям смях.

Тета, аз не съм правила трета фетална. Доктора ми каза, че всичко е наред на бебето. Но ако искам и имам излишни пари да си направя. Каза, че си пазарувала. Мога ли да питам от къде, защото аз мисля да отида в един магазин и да взимам всичко на едно. А не да се разкарвам. В неделя, ще ни донесат кошарка, която харесам, ще я оставим, ако не- ще трябва да взимаме нова.

# 679
nikita_gd деветия месец не се ли води от 36 ЗАВЪРШЕНА до 40-та седмица?

# 680
nikita_gd деветия месец не се ли води от 36 ЗАВЪРШЕНА до 40-та седмица?

От началото на 36 г.с Peace,обсъждахме го преди 3-4 странички с Фейт  Wink
Фейти ама те наистина говорят така -рекатъ,водатъ и т.н

притурка към на Фейти кафето

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 09:03 от nikita_gd

# 681
Здравейте, мами! Вчера ми пристигнаха количката и козметиката, която беше с подарък нощница, чанта и сутиен за кърмачки.
Пожелавам ви един хубав и прохладен ден!

# 682
Добро утро!
Ники, честит ти 9-ти месец! Да ти мине най-леко  Hug Hug
Днес съм на ЖК, стискайте палци всичко да е наред. Надявам се да гледат малката, че и аз да я видя  Laughing Днес продължаваме с покупките, че вчера в Джъбмото нямаше доста неща.
Сега се връщам да ви чета, че сте били доста многословни  Hug Hug

# 683
  • Варна
Фейт, може да се наложи да ми смениш термина, защото може и да съм секцио и до края на месеца ще имам дата. Може би около 30-ти ще е операцията. Сега като отидем на уролог с мъжо, ще е решаващо. Стискайте палци да няма нищо, че хич не ща да ме режат. Ще пиша допълнително.

# 684

Фейти ама те наистина говорят така -рекатъ,водатъ и т.н [/b]
- притурка към на Фейти кафето

Тцъ, не е баш так, а вУдЪтЪ, рИкЪтЪ и т.н.

Добро утро, мерси за кафето Simple Smile Аз вече изпих моето и сега се каня да пусна прахосмукачка, но моя помощник взе, че изсипа всички кошове с играчки да търси някакво БМВ и сега е  ooooh! Фейт, завиждам ти за казармения ред, и аз малко съм педант в това отношение, но с дете и по 3 пъти на ден да чистиш все е мръсно и разхвърляно.  Но това е хубаво до някъде, че след години като останем сами ще искаме някой да ни разхвърля, ама ще си  ku-ku

Аз трета фетална не съм правила, моята от ЖК каза, че нямало смисъл...
Пипи, в Джъмбо има ли вече бебешки неща с дълъг ръкав или са още на лятна вълна?
sentex, успех  Praynig

Хубав и прохладен ден  Heart Eyes

# 685
alexissss - снимай всичко Simple Smile
sentex - стискаме ти каквото трябва ти се върни с добри за теб и мъж ти  новини  Praynig
Пипи и на теб успех на ЖК и с покупките и ти си знаеш фотай и че и мами като мен са на този огън

# 686
Фейт, може да се наложи да ми смениш термина, защото може и да съм секцио и до края на месеца

Това не е проблем ... аз ще си ви водя по дата на термин, пък когато родите живот и здраве ще напишем нея дата  Hug

Ники ... честит девети месец тогава   Hug

Пипи .. успех и на теб на прегледа  Hug

Lucky* определено съм педант в много отношения  Blush  но съм си такава от малка, какво да се прави  Heart Eyes Ти нали си имаш готовност за темите ако тръгна да раждам  Mr. Green  Аз още съм тук, де, но знае ли човек  Crazy

Тръгвам вече за лабораторията, че почнах и да огладнявам  eat

# 687
Всичко е снимано и качено! Единствено сътиена не съм снимала, защото го пера в момента!

# 688
Всичко е снимано и качено!
Алексис и Тета -покупките са страхотни.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 09:22 от nikita_gd

# 689
F.a.t.e. , на линия съм, спокойно  Wink
Ти не се гласи да раждаш още Mr. Green Аз с малкия при термин 13 си мислех, че на 1 Юни ще родя, но си преносих даже.

Общи условия

Активация на акаунт