Очакваме първи ритничета от ЯНУАРските момчета и момичета - 5

• 34 091
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
пречупена дай да намерим и друга мъжка мама, за да няма сърдити Wink
Ние иначе си правим сметки без кръчмар, Чин може и да не е съгласна на размяна. Снахи ще и станем тогава Laughing

AtenaotnA  Hug

# 61
 и аз да се запиша в новата тема   bouquet
и аз съм за срещите и разходките . ако нямате нищо против да разходим малко и русенските бебета Simple Smile

# 62
Разменям бъдещо момиченце срещу бъдещо момченце. От расови родители, майка - непушачка и не употребяваща алкохол. Нето тегло - около200 гр и ръст - около  13-16 см.  Размяна-след обстоен технически преглед и само срещу изрядни документи за собственост.
 newsm62 newsm62 newsm62

# 63
Аз съм за срещите ,но нека малко да позахлади,защото съм като парцал.Преди нямах проблеми ,а сега ме обвземат вълни постоянно.

# 64
  • Бургас
Момичета един въпрос много ме мъчи - след три дни влизам в 16гс и се чудя на какъв преглед да отида.. на обикновен ултразвук или на морфология???
А и още нещо какво ще ми кажете за тази клиника http://www.mc-markovs.com/ ???
Не съм от тук и не знам какво да правяяяя... Помагайтееееееееееееее  newsm78 newsm78 newsm78

# 65
  • Бургас
Аз съм чувала доста добри мнения за Марков. В началото смятах да ходя до Варна при Давидков на ФМ (че ми е по-близо), но накрая реших, че ще е именно в клиника Марковс.
Ще ходя в края на месеца, но си запазих часа от Юли. Исках час за първите седмици на септември, но тогава всичко беше пълно. Затова, ако държиш да те гледа точно Марков трябва да побързаш с часа, понеже може и да няма.

А относно това какъв преглед да избереш - аз лично съм за ФМ, но все пак тя е четворно по-скъпа от обикновения ултразвук. Ти трябва да си прецениш. На ранната ФМ ходи ли?

# 66
Добро утро момичета..тая сутрин нета ме побърква hit
Аз другата седмица ще разбера пола и се надявам да съм от мъжките мами,ако не ще трампим Laughing
Хубаво се събирате вие,направо ви завиждам...аз тука няма с кой да се хвана на женска приказка Crossing Arms

# 67
Здравейте мами,

Аз да се оплача, вече втора седмица пускам стерилна урина и всеки път различен резултат... направо ми писна вече,  а съм алергична към антибиотици и не мога току така да започна лечение Sad Някой може ли да ми препоръча свястна лаборатория в София?
  Hug Хубав ден и усмивчици:)

# 68
Само запис, че нямам никакво време да пиша.  Hug

Peace123, писах ти на ЛС, че в четвъртък и петък бях в Майчин дом да се видим, ама ти не отговори. Прати ми снимчица, че може и да сме се засекли.

После повече.  Grinning

# 69
Здравейте мами,

Аз да се оплача, вече втора седмица пускам стерилна урина и всеки път различен резултат... направо ми писна вече,  а съм алергична към антибиотици и не мога току така да започна лечение Sad Някой може ли да ми препоръча свястна лаборатория в София?
  Hug Хубав ден и усмивчици:)

Здравей, аз пусках преди време стерилна урина в Кандиларов. Изследването с антибиограма беше 12лв. Купуваш си стерилна чашка от аптеката и даваш първа сутришна урина, средна порция:-)))Носиш я до половин час. Мисля, че може и на място, но аз не можех да стискам толкова и исках да дам първа сутришна и затова реших вкъщи да свърша тази работа. Слава Богу бактерии не се изолираха и не се наложи да се прави антибиограма, т.е. да се види с какъв антибиотик евентуално да се борят бактериите. Реших се на тази стъпка, защото преди това бях дала урина и явно чашката , която ми дадоха в кабинета на моята лекарка не е била стерилна. Направо съм сигурна, защото сестрата я опипа добре, след това и аз и така....да не изпадам в подробности. Аз в Кандиларов си пускам и други изследвания за щитовдината жлеза и съм доволна. Важно е да идеш в централата на ул. Бузлуджа до НДК (виж в нета), за да не ти разнасят пробата от филиалите.Успех.

# 70
tsangel , и аз се чудя за късната ФМ къде да отида. Мислех да е при Калчева ,защото може да не я бива много като гинеколог , ама поне за ФМ се е специализирала доколкото знам,но тя е в отпуска до 01.09. ,а на мен ми трябва малко преди това. Сега обмислям да отида при Хубчев в Девата- чувам уж добри отзиви за него, пък и май е единствената алтернатива в Бургас.
И при Давидков е вариант - при него бях на ранната ФМ . А за София ,май чак до там  не ми се бие път.... имам още 20-тина дена да реша къде ще я правя.

# 71
  • София
darisan - щастлив семеен живот желая family4 Flowers Bouquet
За софийската среща - така или иначе вечер след 19-20ч може да я направим и още е светло и е по-хладно,пък и повечето мами работят,ще имат време да се приберат и отпочинат Simple Smile

# 72
Може да ви е стори тъпо на първата фетална морфология не се ли прави 19-23 седмица ,а втората някъде към 28-ма,на мен така ми казаха от Щерев и имам час за 10,09 казаха ми да отида в света Петка.Прегледа е 80,00.

# 73
Първата е по-раничко , Втората е 19-22 г.с. има и трета ама не знам кога е (не съм стигнала до нея)
И аз тъкмо си насрочих час за началото на септември при Калчева в Бургас.Като гинеколог знам, че хич я няма , ама за ФМ всички казват че се е специализирала , пък и е приятелка на леля ми - дано приеме нещата по-лично! То гаранция в лекаря няма.Дано всичко да е наред!

# 74
Здравейте дами,отдавна ви следя но да се цопна в новата темичка.Аз съм с термин 15.01.2013год. и засега сме със сини гащи пък ще видим какво ще излезе след прегледа на 4Д

Общи условия

Активация на акаунт