Очакваме първи ритничета от ЯНУАРските момчета и момичета - 5

• 34 098
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мами,

Аз да се оплача, вече втора седмица пускам стерилна урина и всеки път различен резултат... направо ми писна вече,  а съм алергична към антибиотици и не мога току така да започна лечение Sad Някой може ли да ми препоръча свястна лаборатория в София?
  Hug Хубав ден и усмивчици:)

Здравей, аз пусках преди време стерилна урина в Кандиларов.

Здравейте момичета. Само да вмъкна за стерилната урина, може и да знаете, но все пак- дава се след като си направите сутрешния тоалет с топла водичка (казаха ми за предпочитане преварена) и сапунче. Измивате се хубаво и НЕ използвате хавлия. Simple Smile аз спазвах всичко, излезе ми чиста пробата, а за другата- в нея излизаше много бактерии, което е нормално- то поне 2-3 ч-ка я пипат.

# 76
Darisan, честито! Пожелавам ти много любов и топлина да има в сърцата ви и детски гласчета да напълнят дома ви  bouquet
Peace, много се радвам за добрите резултати! Сега вече можеш да се отпуснеш и да се наслаждаваш на бременността Simple Smile
Siana, първата ФМ се прави 13-14 г.с., втората 18-23 г.с., а третата е 28-32 г.с.
За мен Димитър Марков от Марковс е най-добрия специалист в областта си - аз имам час за 27 август при него. Прегледа е 100 лв + 10 лв ако искаш запис на диск.
За срещта, софийски мами и аз съм ЗА, само да приключим с ремонта, че сега вкъщи е мини-цирк и все има нещо за правене.  Вие се организирайте сега, а пък аз ще се включа следващия път.
Иииии да се похваля - ще имаме МЪЖ!  Mr. Green Вчера ни казаха на 100%.Много съм щастлива. Аз не заменям момчето, че вече имам момиче и много се е надявах да сме направили момченце.

# 77
Честито на всички, усетили първи ритничета и узнали пола.  Grinning
На нас ни потвърдиха  stork-girl
Иначе и аз от миналата седмица много активно я усещам.

Иви, ужасен инцидент. И на мен скоро, преди месец, ми гръмна един контакт в ръцете /някой беше писал, че също го е ударил тока/. Много се уплаших. Вадех щепсела на ютията и контактът гръмна.  Confused

Този път не се изследвах за токсоплазмоза. С дъщеря ми го направих в 3-тия и в 6-тия месец. Така ми казаха, че се прави. И въпреки, че 11 години гледах домашна котка + дворните наши пак, и двете изследвания бяха отрицателни. Оказа се, че не съм я прекарала. Така, че не мислете, че сте я минали, щом сте имали контакт с животни.  Naughty

Дарисан, честито.  married

Определено всеки лекар си има и недоволни пациенти, макар че за Марков не съм чувала да има такива. Аз засега съм много доволна от него. Това е "моят лекар". Той изражда дъщеря ми.  Heart Eyes Надявах се пак при него да родя и сега, но въобще ако се върне на работа, аз ще съм родила, живот и здраве.

И по въпроса за термина - моят определено остава за Нова година.  santa2

Peace123, разкажи къде и при кой лежа, може би сме се засекли и ще чакам снимчица. И аз ще ти пратя.

Друго, друго,  Rolling Eyes надявам се да не съм пропуснала някой....
Пожелавам на всички ни само хубави емоции.  Hug

# 78
Здравейте момичета! Hug

Добре дошла  mama valiq!И честито за мъжкаря,който чакате 

Дарисан,честито!Пожелавам ви едно много щастливо семейство и дълъг семеен живот  married

o4akva6ta,честити ти розови гащички

Nale,честито и на теб  stork-boy

Искам да ви попитам нещо,може да ви се стори смешно  Blush В неделя си купихме басейн,защото не искам да ходя на обществени.И днес е по–топло времето и водата се е сгряла,та реших да се разхладя.И въпроса ми е имали проблем ако стоя повече време във водата (1–2 часа)?Защото всички които ходиха на море писаха,че са стояли във водата по 15–20 мин. и са излизали.

# 79
cvblagova - според мен няма проблем да си седиш във водата,колкото ти е кеф. Ние с малката сме всеки ден в басейна по 2-3 часа. Много добре спим след това  Mr. Green

# 80
Благодаря ви за милите пожелания момичета Simple Smile Ако някоя иска да ме види като булка и да ме има като приятел нека ме открие във facebooka "Darinka Zlatinova" Simple Smile Много ще се радвам да ви видя и аз Simple Smile

# 81
Здравейте момичета и от мен. Отдавна не съм писала май тук. Утре съм на поредната консултация и много се притеснявам, защото трябва да си взема резултата от цитонамазката, а когато ми я взеха половин час по късно прокървих и ме вкараха в болница Sad Някой ми каза, че щом е имало кървене е щяла да бъде със сигурност 3 група. Знаете ли нещо по този въпрос? Иначе бебо е добре, ние сме с розови гащи засега, но да видим какво ще кажат на феталната морфология.

# 82
Здравейте момичета и от мен. Отдавна не съм писала май тук. Утре съм на поредната консултация и много се притеснявам, защото трябва да си взема резултата от цитонамазката, а когато ми я взеха половин час по късно прокървих и ме вкараха в болница Sad Някой ми каза, че щом е имало кървене е щяла да бъде със сигурност 3 група. Знаете ли нещо по този въпрос? Иначе бебо е добре, ние сме с розови гащи засега, но да видим какво ще кажат на феталната морфология.

На мен доколкото ми обясниха докторите с цитоната маска много трябва да се внимава при бременни и май даже първите 3 месеца не е препоръчително да се взема. Също ми казаха, че ако има кървене небива да се взема. Така че може и от нея да си прокървила.

# 83
  • Бургас
AtenaotnA, аз на ранната бях при Хубчев. Вече съм писала за разочарованието си от 2-минутния преглед. Нищо не ми каза през цялото време. Гледа 2-3 минути и каза:
Всичко е наред. Това беше. На късната ФМ ще видим повече.
За Калчева чувам противоречиви мнения, но със сигурност прегледа няма да трае толкова кратко, дано да успява и да вижда нещо.
Добре си направила, че си отишла при Давидков, би ли споделила как премина прегледа, какво ти каза, колко продължи.

Аз много се разочаровах от всички ранни прегледи, които си правих в Бургас - ФМ и БХС.
За БХС-то вече разказах как ходих в лаборатория Рамус, където се оказа, че не пращат изследванията в Националната генетична лаборатория, ами си ги изчисляват те.
Затова реших поне късната ФМ да я направя в София, при Марков, за да съм спокойна. 

# 84
  • София
desitto-Кога последно си си правила цитонамазка,защото ако имаш раничка на шийката на матката без да знаеш (това невинаги е индикация за висока група ,аз съм имала раничка и съм била втора група) също може да прокървиш,смисъл да е леко зацапване просто,при теб как беше,дано всичко е наред. Praynig

# 85
desitto-Кога последно си си правила цитонамазка,защото ако имаш раничка на шийката на матката без да знаеш (това невинаги е индикация за висока група ,аз съм имала раничка и съм била втора група) също може да прокървиш,смисъл да е леко зацапване просто,при теб как беше,дано всичко е наред. Praynig

Последно правих миналата година май месец. Сега като отидох лекаря ме пита дали пазя резулатата, но ние се преместихме в ново жилище и от толкова багаж не мога да го открия. Имам само този от преди 2 години Sad И двата резултата ми бяха 2ра група, защото имах възпаление (гъбички), но лекарите тогава казаха, че всичко е наред. Тъй като не намерих последния резултат в 4 месец сега ми взеха цитонамазка. И с цялата си наглост доктора ми вика "ама ти някога правила ли си цитонамазка" и много се притесних. Каза да минела бременността и да видим как ще се лекувам, че шийката много била кървяла. После в болницата като ме приеха същия ден казаха, че това изследване се прави с груба четка и при бременност всички органи са много чувствителни, но много ми е притеснено. Този така реагира сякаш .............. Sad

# 86
  • София
Цитонамазка се прави веднъж годишно,тя си е част от профилактичния годишен преглед при гениколог,ако си имала раничка миналата година със сигурност лекарят щеше да ти каже.Аз имах раничка,но първоначално беше много малка,док изчака да порасне и ми я премахна,това преди 3 години,ако не и повече...Възможно е да ти се е появила по време на самата бременност,така или иначе премахването й ще стане след като родиш,явно неприятното отношение те е изплашило повече Hug За информация мога да ти кажа,че почти всяка жена е имала такава раничка и беля и то голяма (знам какво вероятно те притеснява) може да стане ако с години нищо не се прави по въпроса,нали всичко с бебка е наред,това е най-важното  Sunglasses

# 87
tsangel , ще ти отговоря най-изчерпателно за Давидков.Обадих му се още в началото да си запиша час за ранна фетална и БХС.Попита ме в коя г.с. съм и аз му казах моите изчисления , съответно му казах и датата на последния си цикъл, той ми вика "Ела най скоро защото те твоите изчисления може и да не са верни" Отидох веднага когато ми каза  - оказа се че и той изчислява по датата на цикъла и както и аз му казах - съм в 11-та г.с. и ми вика  "Ми ако беше дошла два дена по-късно щяхме да направим и БХС ама сега трябва да идваш пак" . Съответно прегледа ми беше 140 лв. и набързо ми раясни че ако идвам на всички насрочени прегледи от него цената ще остане тази , в противен случай ще е по-голяма.Насрочи ми за след 2 седмици.Аз пак отидох - прегледа беше 120 лв ,тогава направи БХС ,но пък не успя нещо да види добре и ми вика - след 2 седмици ще дойдеш пак и тогава ще потвърдим и пола.Е аз мога ли през две седмици да пътувам и той все да си измисля по нещо??? Това ме подрзани в него.Стъкнал си е добро бизнесче! даже не говоря за парите , ама не можеш да караш бременна да пътува ей така за здавей-здрасти!
Иначе по-въпроса за прегледа - гледа много щателно и много обяснява.Не съжалявам че отидох защото имах възможността да се нагледам на бебчо и двата пъти по 20 минути като ми го показа от всички страни,даже видяхме как смуче пръстче Simple Smile .Отвън има диванче и плазма ,където може да си доведеш близък и да седне да гледа.Носиш си и диск или флашка и целия преглед ,заедно с разясненията му ги имаш на запис. Но ,не знам дали защото бях в много ранни седмици ме гледа и двата пъти с вагинален ехограф и 20 минути ми го въртя на всички страни  ... беше малко неприятно.

За Калчева  с две думи - сестра ми прави  ФМ преди 4 години при нея и беше доволна,бях с нея на прегледа - не я претупа , даде й снимчици ...   Пък и както ви казах с леля ми са приятелки и аз ще ходя с нея.Дано ми обърне повече внимание.

А иначе на мен сега ми е наблюдаващ Гамишев и честно казано много повече очаквах от него - прегледите суъщо са 2 минутни ,като предния път ми вика "Тва дето мърда там виждаш ли го ...това е бебето" - Ми мерси че ми каза  !!!!  А ако му кажа че нещо ме боли и просто го попитам от какво е - ококорва такива големи очи ,че сякаш ще мра и само ме шашка.Добре че ви има вас да попитам и да се успокоя малко.

# 88
Цитонамазка се прави веднъж годишно,тя си е част от профилактичния годишен преглед при гениколог,ако си имала раничка миналата година със сигурност лекарят щеше да ти каже.Аз имах раничка,но първоначално беше много малка,док изчака да порасне и ми я премахна,това преди 3 години,ако не и повече...Възможно е да ти се е появила по време на самата бременност,така или иначе премахването й ще стане след като родиш,явно неприятното отношение те е изплашило повече Hug За информация мога да ти кажа,че почти всяка жена е имала такава раничка и беля и то голяма (знам какво вероятно те притеснява) може да стане ако с години нищо не се прави по въпроса,нали всичко с бебка е наред,това е най-важното  Sunglasses

Да с бебка всичко е наред, но нали знаеш ние винаги мислим най-лошото, а и отношението определено много ме стресна, но утре ще видим Sad

# 89
По-скоро си мисля, че си прокървила от самата процедура и факта, че си бременна, още повече ако лекарят е бил по-грубичък. Аз също не си намерих цитонамазката, но отказах да ми взимат и лекарката ми се съгласи. Благодарна съм й, защото процедурата е много неприятна и не знам дали е редно по време на бременност да се случва.

Общи условия

Активация на акаунт