Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е токсоплазмоза и как се предава?
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?
Какви са препоръките за предотвратяване на токсоплазмоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е токсоплазмоза и как се предава?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на токсоплазмоза?
-
Как усещате ритничетата на вашето бебе и какво представляват те?
-
Какво представлява феталната морфология и кога трябва да се извърши?

Относно мен самата, съм готова на всичко да се подложа след 2 миседа, казах на мъжа ми, че и на челна стойка бих стояла от начало до край, ако знам, че ще помогне
Единствените ми притеснения са за малкото, дали тази терапия не му вреди или да вреди на мен и оттам и на него. Пък и тук, който и лекар да попитам всеки ми казва нещо различно- според Кременски-който много уважавам 4g/5g не било нищо и даже и аспирин не се налагало, според Конова, трябваше да започна фракси от началото на бременността до 16 седмица, според Марков пък-от 32 до края. Та ето от къде и объркването ми, малко на налучкване ми се струват нещата-да пробваме пък дали ще помогне-един господ знае. Аз лично бих предпочела един лекар да ми каже-тази е терапията защото е доказано че това и това влияе по такъв и такъв начин, така ще се почувствам сигурна и няма да продължавам да питам, но някак всички овъртат и ми звучат неубедително и накрая се налага аз да преценявам какво да правя 
.Дай му телефон,таблет или комп и сам се опаравя,но те родителите му са интернет маниаци,тъй че е разбираемо 

на майка ти с най-хубави пожелания