Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е токсоплазмоза и как се предава?
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?
Какви са препоръките за предотвратяване на токсоплазмоза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е токсоплазмоза и как се предава?
-
Какви са препоръките за изследване на токсоплазмоза по време на бременност?
-
Какви са препоръките за предотвратяване на токсоплазмоза?
-
Как усещате ритничетата на вашето бебе и какво представляват те?
-
Какво представлява феталната морфология и кога трябва да се извърши?
а и няма къде да го закараме..
)
Обичам животните, но да не са ми вкъщи.
Единственият ми дерт, е че моята принцеса още спи по 2 пъти дневно и все се разминаваме с другите деца. Тя спи сутрин и следобед, а другите дечица спят по обяд. И все не можем да се нагласим...
Активното ни време е между 13-16ч.
. Не ги подценявайте тези животинки. Те са изключително интелигентни. Обожавам кучета и не бих могла да си представя, че някога ще живея без куче. Да не говорим, че държа детето ми да израстне с кучето. Засега племеникът ми и племеницата на мъжа ми, които са съвсем мънички се разбират прекрасно с кучето. Не съм забелязала да има някаква агресия от негова страна към тях. Кучетата страдат много, когато ги отделят от стопаните им дори и за няколко месеца. Изпитала съм го докато учех в чужбина за година и нямаше как да го взема, защото само за да кацне на Хийтроу ми искаха 1000 паунда. Дълга е историята....Важно е като се появи малкото човече да не пренебрегвате кучето за сметка на детето, да ги разхождате заедно, да си играете заедно и т.н. Ще се справим, сигурна съм, бъдете по-уверени и вие, които се колебаете дали да задържите кучето.
, а преди това кучкарка
Обаче още не сме стигнали до периода да иска вкъщи....