Очакваме първи ритничета от ЯНУАРските момчета и момичета - 5

• 34 091
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Привет на новите мамчета!

chin честито stork-boy Аз се надявам на момче този път, но ако е момиче, живо и здраво да е преди всичко, съм съгласна на трампа Laughing

Токсоплазма тук влиза в задължителните изследвания Peace Доколкото разбирам в БГ не е задължителна и затова някои лекари не споменават подобно изследване. Както са казали и другите момичета, пускаш си само по желание, за собствено успокоение Peace

Ivy_82 много неприятно. Сега можеш да погледнеш на гаденето откъм хубавата му страна. Прощавай за неуместния хумор Blush Слава Богу е бил малкият дявол ooooh!

# 46
Кости  bouquet за темата,супер си,ама си ме изпреварила с офертата към Чин за "размяна ",ако се окаже,че чакам момиче  Crossing Arms,мадявам се на 20 да разбера,записах си час .

И аз съм навита за Пловдивска среща ,като се върнат отпускарките,от 1.09. съм на линия.Преди имаше лекции от 9 месеца на Главната,но сега май няма вече,но  и без повод може да се уговорим .

Токсоплазмоза ми пуснаха още при първите изследвания.Преди като имахме котка не съм чистила 00 ,но ми спеше постоянно на корема ,макар,че съм фен на   animal037

Иве,наистина е бил малкия дявол  spoko

welcome на новите мами

# 47
  • Бургас
Какво става мами ще ходим ли да се разхождаме или няма кандидатки Simple Smile)))

# 48
Добре дошли на новите мами Simple Smile

Иве,радвай се че вие сте добре.

# 49
Здравейте момичета,
в петък се върнах от София, а днес разбрах и резултатите по телефона. Отсрещният глас каза, че всичко е наред, което ме изтреля на 7-то небе  newsm76
Благодаря на всички за подкрепата. Не без известни перипетии мина процедурата, но важното в случая е положителния резултат Smile
Сега след около 20-на дни ще звънна и за резулатата от цитогеничния анализ.

# 50
Ivy - добре, че ти се е разминало. То си е повече уплаха. И на мен ми се е случвало. Тоно 2 дни преди сватбата една пристройка на секцията над вратата падна като отварях вратите и изкърти част от стената и счупи стъклената врата върху мене. На следващият ден пък катастрофирах и пак нищо ми нямаше. И най-смешното от всичко беше, че първата ми мисъл беше "ооох, добре съм, ще има сватба" Mr. Green То като е писано, няма измъкване.
allure - токсоплазмозата се предава и от сурово месо и не добре измити зеленчуци... и от изпражненията на котки. Т.е може и от пясъчника да пипнеш, ако има котешко ако.  Изследваха ме - и тук е задължително.  Ние имаме домашна котка, която никога не е живяла навън и не е яла сурово месо. Не и чистя тоалетната за всеки случай, но пък Рая от време на време го прави  Embarassed
peace -  все такива добри новини да научаваш.

# 51
По въпроса за токсоплазмозата - цял живот съм гледала котки, така че вероятно отдавна съм я изкарала и имам имунитет към това заболяване. Не смятам да си усложнявам живота с излишна паника и ненужни изследвания. Котката ми сега е на 11 години и през живота си не е излизала по-далеч от балкона, има си ваксини и редовно я обезпаразитяваме. Кучето - също. Котката по принцип е много гальовна, но отдавна ми е минал мерака да я смазвам от мачкане, а и рядко идва да спи при мен. Не й чистя тоалетната, майка го прави. Единствено има навик да спи из гардеробите и оставя козините си из целия апартамент. Но с този проблем ще мисля за напред как да се преборя...  ooooh!

# 52
Отсрещният глас каза, че всичко е наред, което ме изтреля на 7-то небе 
Прекрасни новини, Браво...Сега дълбок релакс , повече позитивно настроение и радост за бебока. След толкова стрес, човек забравя щастието от събитието Simple Smile
Много се радвам...и както се казва честито за добрите новини

# 53
Здравейте момичета , искам само да се похваля ,че се омъжих на 4.08.2012 и съвсем съм ви изпуснала , но се надявам от сега нататък да бъда редовна Simple Smile Надявам се че при вас всичко е ОК Simple Smile

# 54
darisan,ЧЕСТИТО

peace123 ,радвам се,че всичко е наред и ти е паднал такъв товар от гърба,само положителни емоции до края  Hug

# 55
Добре дошли на новите мами , Честито на споделилите добри новини и Двойно честито за darisan Желая ви само хубави моменти изпълнени с много любов!

И да попитам - какво усещате като ритниче , защото аз от десетина дена само като лежа по гръб в абсолютен покой усещам ниско долу по средата или понякога малко по-нагоре ама пак под пъпа нещо като ... и аз не мога точно да го обясня ама все едно спазъм на мускул , някакво леко потрепване или сякаш едно балонче се пуква. Дали това е бебенцето? Как го усещате вие? newsm78

# 56
Какво става мами ще ходим ли да се разхождаме или няма кандидатки Simple Smile)))

Хайде аз искам да се разхождаме. Предлагам да си определим ден, час и място и който желае да пише че ще дойде. Simple Smile

# 57
AtenaotnA да, това е бебчето ти, честито. Аз вече усещам истинските ритници и потбутвания с ръчички, но това, което описваш са точно първоначалните "сигнали" от малкото човече вътре Heart Eyes

darisan чудех се къде се позагуби в последно време (последните 2 месеца), а то сватба си готвила.
Желая ви много любов и семейно щастие и къща, пълна с детски гласове!!!

peace123 страхотни новини, наистина. Стискам палци и следващите резултати да ти донесат такава радост и спокойствие Hug

# 58

AtenaotnA
и аз точно това се чудих Rolling EyesОт вчера усещам същото което описа и днес също няколко пъти,ама е толкова слабо,че не съм сигурна въобразявам ли си или не.Явно започват първите ритничета макар и плахо Hug
darisan Честито и много щастие и любов newsm51

# 59
Kosty ,много ме зарадва , да си призная даже мъничко се поразплаках  Embarassed  Hug    bouquet

polity-rage , честито и на теб ,това наистина е най-хубавото чувство !!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт