ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 899
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
то после за раждане пак се искат осигуровки, така че няма спасение  Rolling Eyes

# 481
  • София
то после за раждане пак се искат осигуровки, така че няма спасение  Rolling Eyes
има спасение за тези българи, които живеят в чужбина и работят там Peace

# 482
  • София

зависи, ако си направила инвитрото в частна клиника и там раждаш, не важат осигуровките

# 483
  • София

зависи, ако си направила инвитрото в частна клиника и там раждаш, не важат осигуровките

ама за майчинството важат!
То и в държавна клиника пак не важат много осигуровките, пак си плащаш, ако искаш внимание!

# 484
  • София
малко са частните клиники, които не прибират пари и от зк  Rolling Eyes

# 485
Здравейте, номер 15058 от 26.01.2012г. отива за заповед на 17.10.2012г.  Grinning

# 486
Така и така ще го местят към здравната каса, тогава да направят пътека и за изследванията и диагностиката на репродуктивни затруднения.....че това излиза колкото едно ин витро  Crossing Arms Crossing Arms и какво като имам осигуровки......като не ги ползвам  #2gunfire #2gunfire какво ми помага 1 гинекологичен преглед и 1 цитонамазка на година, като проблемите изискват къде къде по-сериозна диагностика и лечение и нищо не се поема от касата
От вчера съм им вдигнала мерника, не пипнаха и майчинските  #2gunfire #2gunfire Според мен трябва да реагира гражданското общество на тези неща....щото иначе отива на зле работата...най-лесно се взима от жените, възрастните и майките

# 487
  • София
от зачатие:
момичета номер 15068 от 31.01.2012 получи обаждане за 17.10.2012 получаване на заповедта,много съм щастлива,поздрави и успех на всички.....

# 488
Мацки, моля за инфо при подаване на документи за трети опит по ФАР само епикризата от втория опит ли се преставя или трябва и от първия. От клиниката ми казват че трябва и двете, а аз нямам копие на първата от Плевен, остава сега да трябва да тичам и до там  newsm78.

# 489
Здравейте,
Номер 15 075 от 31.01.2012 отива за заповед на 19.10.2012г. - втори опит.
Пожелавам на всички ни успех.

# 490
  • София
Мацки, моля за инфо при подаване на документи за трети опит по ФАР само епикризата от втория опит ли се преставя или трябва и от първия. От клиниката ми казват че трябва и двете, а аз нямам копие на първата от Плевен, остава сега да трябва да тичам и до там  newsm78.
аз нито едната не съм носила сякаш  newsm78
мисля че само попълвах декларация , че няма промени. те епикризата от опита не си ли я изпращат след опита от клиниката?

# 491
за 2 опит само тази декларация ли се попълва, че няма промени. и тя от фонда ли се взима или от Силвия в Надежда?

# 492
Силвия ти изготвя документите които ти трябват, дава ти ги и ти ги носиш във фонда. От там ти дават номерче и чакаш, чакаш........

# 493
Така и така ще го местят към здравната каса, тогава да направят пътека и за изследванията и диагностиката на репродуктивни затруднения.....че това излиза колкото едно ин витро  Crossing Arms Crossing Arms и какво като имам осигуровки......като не ги ползвам  #2gunfire #2gunfire какво ми помага 1 гинекологичен преглед и 1 цитонамазка на година, като проблемите изискват къде къде по-сериозна диагностика и лечение и нищо не се поема от касата
От вчера съм им вдигнала мерника, не пипнаха и майчинските  #2gunfire #2gunfire Според мен трябва да реагира гражданското общество на тези неща....щото иначе отива на зле работата...най-лесно се взима от жените, възрастните и майките
Точно така!!!!Напълно съм съгласна!Не може за 2 години да вдигат пенсиите и минималните заплати 2 или 3 пъти (не съм много наясно),а маичинството да си седи 240лв.И да не говорим,че ако имаш близнаци или тризнаци (дай Боже всеки му)отново да получаваш същите пари!!!!!Това е подигравка,извращение и нямам дума да опиша какво е!!!!А иначе апелират да се раждат повече деца  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 494
  • София
Те и пенсиите и заплатите са подигравка. Ама БГ народа сме си роби от едно време, ама това е дълга тема Peace

Общи условия

Активация на акаунт