ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - Тема 10

• 59 877
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Тодорова ще си чакаме заедно, аз съм 16423, но според мен ще ги вземем по-рано Януари- някъде, стига наистина с това преместване към ЗК да не се закучат нещата, имам подозрение, че на това се дължи и сегашното секване на раздаване на заповедите....ще видим Rolling Eyes

# 556
Ааааааааааа,и аз съм в групата 16461 ,и аз се "точа" за края на януари  Praynig .С тази ЗК нещо се притеснявам,да не се получи някакво допълнително забавяне.Ще трябва да се самоосигурявам,че не работя  Sad

# 557
Аз съм номер 15171 чакам всеки момент обаждане.Някой знае ли след получаване на въпросната заповед и съответно избрана клиника за инвитро какъв е пътя на там.Може би има пусната тема, ще съм благодарна на линк към нея.Благодаря предварително.

# 558
  • София
Носиш заповедта в клиниката и започваш опит.

# 559
  • Русе
Аз съм 16206/11.05.2012 и се надявам най-късно края на януари, началото на февруари да се обадят. Но сега като спряха Cry. Втори опит ще ми е, първи по фонда.

# 560
Има ли някои близо до моя номер 15 585 да си 4акаме заедно , че вече не издържам на това темпо струва ми се цяла вечност!

Здравейте,
аз съм номер 15360 и се нареждам на опашката на чакащите Simple Smile Желая успех на всички и много положителни тестове!  Simple Smile

# 561
Аз съм 16206/11.05.2012 и се надявам най-късно края на януари, началото на февруари да се обадят. Но сега като спряха Cry. Втори опит ще ми е, първи по фонда.
Ileto,аз съм 15939 и ако не се лъжа май сме при един и същи доктор Thinking,може заедно да си чакаме да си правим опита-и аз съм втори поред и първи от фонда...

# 562
Здравейте! Включвам се и аз към чакащите с моето номерче 16745/26.06.2012 Simple Smile Това ще ни е втори опит по фонда.

# 563
След няколко искания за допълнителна документация- документ за консултация с андролог, най-сетна ОС взе решение по няшото искане.....

16423
Решение на Обществения съвет: Одобрена

сега остава само да си чакам.....

# 564
  • Русе
Ileto,аз съм 15939 и ако не се лъжа май сме при един и същи доктор Thinking,може заедно да си чакаме да си правим опита-и аз съм втори поред и първи от фонда...

Аз съм при Б.Бойчев и вече започвам да се готвя за опита. Само ме притеснява това, че в сайта на фонда все още не съм "одобрена".

# 565
Защо няма обаждания от фонда?Или никой не пише? newsm78

# 566
  • Пловдив
  phoneuu smile3552 
Ще чакаме от утре щастливките да се похвалят. Още малко...

# 567
След няколко искания за допълнителна документация- документ за консултация с андролог, най-сетна ОС взе решение по няшото искане.....

16423
Решение на Обществения съвет: Одобрена

сега остава само да си чакам.....
Звезден прах, а знаеш ли защо номерата преди теб още си стоят предстоящо разглеждане???или имаш някаква причина да си получиш заповедта по-рано ....

# 568
Нямам идея, нямаме предпоставки за по-ранно получаване, по мои сведения, но според мен и предните номера са одобрени, просто не са отразени в системата. При мен е отразено, защото имаше голямо движение, още Юни месец ми се обадиха да ми кажат , че са ме гледали на ОС, но искат документи  newsm78 и така няколко пъти ме връщат ....

# 569
имали момичета които се подготвят за инвитро преди получаване на заповедта и как по точно иследвания регулация цикал и др

Общи условия

Активация на акаунт