Отговори
# 60
Ау, Захариева, наистина е било недохранено, горкото. Моята наддаде 150гр само последните два дни в болницата. Сега не знам, казаха ни като стане на 3 седмици да идем на педиатър  Thinking
Дохранвай и не се притеснявай. Цедиш ли се все пак, да имате и малко кърма за смесено хранене?  Hug

Аз се огледах в този слинг и мисля да го купя, да виси и ръцете да са ми свободни (вчера сложих кенгуруто, ама не мога да я кърмя в него, а и тя нещо не беше очарована). Обаче питах дали има инструкции за различните връзваници, хал хабер си нямам от слингове. Мамите, които са ползвали ще споделят ли дали става и за кърмене, дали е удобно и изобщо всякакви мнения  Hug И ако няма човека инструкции, дали ще се справя с някакво инфо от нета?  Thinking

# 61
запис и от мен...Бютинка, прекрасно заглавие...стана ми мъчно за бременния ми корем... Hug.
Днес бяхме на консултация и резултатите са 3230 грама на 49 санта.Пропуска едно хранене вечерта, спи като къпана и не яде изобщо  за сметка на следващото  Party.Купих й една жълта патка от бензиностанцията до нас като подарък от мама задето е била послушна и е пораснала Hands Clap.
П.П.Не си купувайте шише на Нук от стъкло(щях да удавя бебето с него, хем е за от 0 до 6), пуска по много мляко и има голяма дупка.

# 62
ааа писах, писах и всичко се изтри  #Cussing out

та така започвам отначало Блонди преди съм пускала линка към направата на слинг и магазина от който можеш да си закупиш такъв

http://sling.beinsa.info/newborn_carry.htm  това в слинг за новородено.

http://sling.beinsa.info/index.htm  тук е статията за слинговете и по долу има линк към магазина.

За удобството явно е удобно, бях ходила на лекция на ЛЛЛ и там една мама беше със слинг и бебто си спинкаше там, като се събуди тя само го намести и го накърми.

# 63
[b]Белверде[/b]  Hug той си ходи от почти година на градина (всъщност ние сме в родителски кооператив, затова така...) та няма да е нещо ново за него, чувства си се добре там. Обаче незнам дали няма да свикне по-бързо с бебето ако си е вкъщи... май на място ще го решавам.

Блонди, мерси и на теб!  Hug Слинга е много хубав, материята е много приятна, пробвала съм го. Наистина това ще ти облекчи доста състоянието в момента, аз в началото си вършех цялата домакинска работа точно по този начин, и сега не очаквам да е по-различно.  Peace Иначе аз съм с ето такъв и тук във видеото е много добре показано връзването, трябват ти няколко опита за да го "усетиш" максимално комфортно,но после като свикнеш е много бързо
. http://www.simplygood.biz/151437

# 64
  • София
Elsun , мила  Embarassed, аз не съм разбрала, че Бобо ходи на градина, мислех, че тепърва мислиш да го пускаш  Laughing
Блонди, а ти можеш да си я мериш на ръце на твоя кантар, преди да я изкъпеш или сутрин преди да я облечеш - качаш се първо ти на кантара, после с нея на ръце, вадиш твоите кг и ето  Simple Smile Много хора правят така, без да купуват специално бебешка везна  Wink А Камито не иска ли да стои на ръце в баща си, малко и той да те отменя, че сигурно наистина е много трудно и тегаво да виси нон-стоп и да не можеш нищо друго да свършиш и да си починеш Crazy Иначе за успокоение мисля да ти кажа, че и този период едва ли ще продължи дълго  Hug
Бюти, на теб забравих да ти кажа, че много се радвам, че МБ е чиста  Hug Ето противно на твоите очаквания дето си мислеше, че кой ли знае какво имаш  Laughing Може и от жегите така да те е сърбяло или дето викаш от бръсненето, което просто ти се чудя как успяваш да го правиш все още  ooooh!

# 65
idealno_loshata честит рожден ден!!!!Да си жива и здрава и дано раждането мине леко и безболезнено   bouquet  bouquet  bouquet

Elsun Бобо какво мисли по въпроса?Пита ли го него? Може той да те насочи.Особено ако му се види скучно бебето  Mr. Green
mariaemanouilova за болничния и на мен така ми каза доки, а това че си преносила не означава, че спираш да му бъдеш пациентка  Peace Това си е част от бременността.Няма проблем да си посещаваш лекаря, следящ те до момента  Hug
Блонди точно днес гледах слинговете,цък,цък Аз мисля да си направя такъв с халки, ето тук в обяснено как и то без шиене  Wink

Днес бях на преглед.Нещата са същите като преди 3 седмици  Crazy  разкритие 2 см, 50 % изгладена шийка,тоновете са супер, плацентата е 2 степен, водите са в норма. Обаче каза, че бебка е 3 кг, както преди 1 месец,когато последно я гледа на видеозон, като му обърнах внимание каза, че тези мерки не ги взима под внимание, може да има отклонение 500 г и в крайна сметка всичко друго е в норма, да не се притеснявам.В петък пак съм на тонове и в понеделник, ако не съм родила, влизам в АГ-то да ми предизвикат раждане  Wink

# 66
 LaughingДа се разпиша и аз ,постоянно ви чета, но нещо ме мързи да пиша. То май нищо не ми се прави напоследък , осен , че ме избива на агресия, която редувам с депресия.Въпреки ,че имам пет дни до термина, всеки ден съм в очакване и все не се случва това човече да тръгва да излиза , че и без това имам чувството,че ще се пръсна. Чета всеки разказ за ражданията ви и само си мисля моето какво ще е. Почва да ми писва  и от постоянните всекидневни питания не съм ли родила още. Като чета премеждията със свекитата , направо се радвам ,че моята отрано я отрязах и си знае ,че няма да има възможност за намеса.

Честит рожден ден на Idealno _lo6ata , честитка и за всички новоизлюпени или пък вече с предишен опит мами. 
gundie и аз имах същите болки в дясно миналата седмица , не минаваха в каквато и поза да застана или легна. Отидох на преглед и доки каза ,че детето ми притиска черния дроб  и затова ме боли. След 4 дни болката спря.

Успех Тайра и стиснати палци и на ръце, и на крака за тези, на които им предстои щастливата среща с малките им мишоци.

# 67
Мерси много, момичета, и за линковете специално  Hug

Ще го взема. Мъж ми не ще от ибей, дори и нов, а и трябва да чакаме до другата седмица, та ще иде да ми купи от магазина. Елсън, има го точно твоя, ама в сиво, мисля него да взема, че си има шаренко отпред и изглежда по-весел.  Blush 55е е. Другият шал е 59. С халки май не искам, че съвсем ще се оплета  Crazy
Важното ми е да може да се кърми и после да продължи да си спи вътре и това е, поне да мога да се движа и да си ползвам ръцете  hahaha

# 68
Белверде  Hug забравих да честитя рд на татито ти, да е жив и здрав  Hug а за бръсненето.. трудно, много трудно  Mr. Green
За тея слингове и аз съм в чуденка  Mr. Green да си купя ли.. не  ли..  Whistling
Блонди, за теб ми изглежда идеално  Peace

# 69
  • София
Честито на всички мами, които видях на първа страничка от 1-ви август насам!!! Да са ви живи и здрави дечицата и да растат щастливи! Hug
Галка, ами спя май, поне мисля, че мога повече от последните дни на бременността  Mr. Green То като започна и да ставам по принуда, все ще ми се спи. Wink
Блонди, вие кърмите ли се?
Към ЛЛЛ: Ние се опитваме да се кърмим, обаче от мен изяжда по 20гр /меря го с везна преди и след кърмене/, после сякаш се уморява и спира да суче, обаче не е спокоен, цедя още 20гр, които му давам с шише, изяжда ги бързо и се налага да додам АМ. Това е режимът ни на 3 часа, може би трябва да давам по-често, за да стимулирам повече. Просто не знам какво да направя и моля за съвет. Благодаря!

# 70
Идеално лошата, честит рожден ден!

Аз успях да влезя в ритъм и да се организирам.
Свекито ми помага от вчера, т.к. си е взела отпуск /таткото вече е на работа/, ама вече започна да не й харесва, че аз определям кога да идва вкъщи, защото се справям и сама, та днес леко ми се обиди когато й казах, че не е нужно да идва през целия ден. Тя е много мила и ми помага доста с домакинската работа, но аз пък обичам да се справям сама, и въобще тези взаимоотношения са доста сложни  Crazy, извинявам се за оплакването, но на мъжа ми няма как да споделя, нали му е майка. После моята мама ще помага, но поне с нея няма проблеми да си говорим откровено, те и двете баби голям ентусиазъм имат.

За кърменето - ние хапваме на 2-2,5-3 часа, след като се събуди и започне да мрънка, като първоначално интензивно суче 10 мин., понякога 20 мин. (тогава после спи по-дълго), после пълни памперса и започва да се оглежда. Сменяме памперса и пак предлагам да хапне, в повечето случаи суче около 5-10 мин. и започва да се оглежда, не заспива поне 30-40 мин., явно иска внимание.
В тази връзка въпрос към ЛЛЛ:
Притеснява ме, че почти винаги след хранене връща мляко (в болницата казаха, че не е повръщано, а мляко и било нормално), след което започва да хълца доста продължително, дали се дължи на това, че не винаги се уригва или е някакъв проблем. И ако е нормално просто да изчакам да спре да хълца или да дам водичка (така ме съветват). По принцип не му давам допълнително вода, той и не иска, така че си мисля, че не е нужно или не мисля правилно?
Благодаря предварително!

Момичета вие кога сменяте памперса - преди или след хранене?

# 71
Луничка, Ками също връща по малко мляко почти винаги, както и хълца по няколко пъти на ден. Съвсем нормално е и няма от какво да се притесняваш.
Водичка в никакъв случай няма нужда да даваш  Naughty Ако теб те притеснява хълцането, предложи пак гърдата за малко да пийне и спират  Peace

И мойта свеки звъни от майната си да дава съвети да сме й давали вода  Twisted Evil

# 72
Блонди, мерси! Аз също предположиш, че е нормално, но все пак, за да не се тревожа излишно  Crazy
Сега го чакам да се събуди и ще пробвам с гърдата.

# 73
Момичета знаете ли колко ви е пулса newsm78 Моя се въри около 110  Shocked притеснително ли е?кадето и да чета това си е доооста ускорен пулс....
Като лежа и го усещам направо много. Thinking
Някой друг.... Rolling Eyes
Иначе на мен продължава да не ми се яде нищо...и да ми се гади от време на време.... Confused

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 17:44 от feisi

# 74
ани4ka, мерси за идеята,  Hug точно това ще направя - ще го питам и ако се тръшне, че не иска, няма да го пускам, но ще го питам всеки ден...абе ще видим

Блонди, то и аз заради шаренкото и по-красивото него взех, зеления е моя де,  иначе нямат разлика особена. Дано си доволна!  Hug Хаха, ама и твоето свеки не се предава, а?  Mr. Green

Ааа Биби, слагай по-често, не се предавай... Ама айде да не се обаждам пак като черна станция, от ЛЛЛ много добре ще ти обяснят. Може да се върнеш и да прочетеш само техните отговори дотук, сигурна съм че ще са ти полезни!  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт