Отговори
# 75
Направо да си ги отвори през профила на Айви  Hug

Елсън, а това спандекс какво (освен памука 95  процента), нещо разтегливо ли? Че другите са по 65е, този по 55, да не е разтеглив или тъничък?  Thinking

# 76
Добро Утро, Мамчета:)

Върнах се:)

Честито на всички нови мамчета!! Да са ви живи и здрави бебчовците!!!

Цял ден ви гоня и още не мога да ви стигна Shocked

Благодаря, че сте ме мислили;) Hug Hug Hug

Ние уж на по-хладно отидохме, а то нямаше спане. За хората без климатици в София беше добре, но ние като сложехме Никол да спи, я оставяхме на баба й за през нощта, а ние газ до София за спане на климатика  travel, после сутрин в 7 газ обратно до Говедарци travel, но поне през деня бяхме по на хлад. Малката с епобърка от кеф. С братовчед си, по цял ден на чешмата в двора по бански...мокри от главата до петите....голям кеф....едни кофи с вода пълнеха и поливаха:) Абе изкефи се детето:) 1swing smile3540 moresmile moresmile moresmile

Сега сме си тук. Ще ви изчета и ще се включа:) Hug Hug Hug Hug Липсвахте ми Hug Hug

# 77
Здравейте, момичета, още не съм ви изчела, но искам да споделя с вас нещо интересно, което ми се случи днес. Изпитах много странно усещане - докато бебето ми си мърдаше и местеше усетих сякаш гъдел на шийката на матката  #Crazy , дали ви се е случвало подобно нещо и на какво може да се дължи?  newsm78

# 78
Вивиен, Случи ми се на два пъти - последно преди два дни. Резултата днес - главата е вече в малкия таз! Предполагам, че е това - защото при мен усещането беше много некомфортно.

Резултата от прегледа днес - наддало е само 100 грама за 18дни - сега е 2.800 Shocked Което мен много, много ме притесни, но доктора - не. Това било машини, какво съм искала аз. Да не говорим, че излезе термин 4.09  Shocked по ехограф. Иначе доплера бил идеален, затова не се притеснявал. Оф, а на мен ми е криво - изписа витамини, да наваксало малко. Така като гледал нямало да дочакам термин - ама знае ли се. Иначе плацентата е вече 1- степен. Това е - в понеделник съм  на преглед при лекарката, която ще ме изражда - ще решаваме какво ще правим.

# 79
# 80
~Галка~ благодаря за отговора, много ще се радвам ако е така, защото като първескиня ( hahaha ) вече нямам търпение да си видя бебенцето  Heart Eyes

# 81
Имам си хемороид  Shocked #Crazy Гнус ме е  Sick Не съм вярвала, че може да ме сполети такава екстра  ooooh! И какво да го правя сега? Да го мажа ли с нещо? И като е излязъл, това означава ли, че цял живот ще продължи да ми излиза?  Sick

# 82
Страхотно заглавие бюти Hug
Аз утре съм на тонове - дано всичко е наред Praynig

# 83
Специални прегръдки на бг тринити, че извести новината, информираше ме постоянно за вашите пожелания и ми даваше кураж, като една истинска мама раждала със секцио.
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Винаги и по всяко време:)Заедно и за 3-то (живот и здраве)Simple Smile) newsm76 newsm76 newsm76

Бютка - сега видях заглавието - страхотно!!!!!!Благодаря ти!!! Hug Hug Hug

Лошчка -  nbirthday

Елсунче
- това, което психоложката в детската на Никол ме посъветва е да оставям Никол колкото се може повече време с мен. Дори до колкото е възможно да тислисвам беба на някой друг и да съм максимално време с Никол. Идеята е да се успокои детето, че никой няма да му вземе мама. В този ред на мисли, аз бих оставила Никол при нас седмица-две след като ни изпишат с бебето. Надявам се да успея. Таткото уж е обещал да си вземе отпуска и да мога да го използвам:)

Блонди, можеш да вземеш и нещо з амазане, но те обикновено се мажат само 2 или 3 пъти дневно. На мен най-ми помагаше  (с предишната бременнност) сода бикарбонат разтворена в леген с топличка вода и аз седях в легена да си плакна дупето. Доста облекчава. А да не те отчайвам, но щом е излязъл ще си е там за вечени времена. Няма да те боли, но ако не отидеш да ти го махнат оперативно си е вечено твой ooooh! ooooh!

# 84
Блонди, много гадно - наистина ли е до живот  Shocked може би наистина оперативно  newsm78
аз да ви кажа, че днес съм с кръвно 140 и докторката ми каза утре да ида да ми даде направление за кардиолог  newsm78 някой има ли идея защо така.. смисъл знам, че и други мами имат високо кръвно, ама не съм чула да ходят на кардиолог  ooooh! благодаря  Hug

# 85
  • Пловдив
би би найстина най добрия начин да си стимулираш кърмата е по честото слагане и да използваш компресия на гърдата http://www.podkrepazakarmene.com/compression-492.html

идеално лоша честит ти рожден ден  Hug

фейси моя пулс е 90 - 95, като понякога минава и над сто, но тогава го усещам, че ми е по висок, защото сърцето ми се разтупква.

блонди искрено ти съчуствам за хемороида.

# 86
Имам си хемороид  Shocked #Crazy Гнус ме е  Sick Не съм вярвала, че може да ме сполети такава екстра  ooooh! И какво да го правя сега? Да го мажа ли с нещо? И като е излязъл, това означава ли, че цял живот ще продължи да ми излиза?  Sick
За съжаление не се махат ooooh! ,моя е отпреди 6г. и постоянно се обажда.
Аз ползвам крем на фирма Хималая-пайлекс,от скоро го ползвам и много добре ми действа.

# 87
Здравейте сладурки  bouquet
Бързам да пиша, докато имам време  Hug
За кърменето, жълтеницата и успиването на бебетата: Ще говоря от личен опит с моя Анди как станаха нещата, дано помогна и на вас да не допускате тази грешка, че така като гледам май всички ни терзаят едни и същи проблеми относно кърменето Hug
При мен се случи следното. Отначало ги кърмех 20-на мин. и после им давах по още АM към 20-30 мл след кърмене. Но с течение на времето те започнаха да отхвърлят АМ и аз си помислих, че са започнали да сучат повече и затова им спрях АМ и увеличих кърменето на 30 мин даже понякога и 40. Така една седмица и видимо едното бебе започна да отслабва. Оказа се, че от жълтеницата той се е успивал и не се е хранил както трябва, а само си  е играел с цицката и да е засуквал е било много малко количество, макар, че аз усещах как дърпа, но..... първескиня съм все пак, нямам го този инстинкт и тия познания. За разлика от него пък другото бебче си направи едни хубави бузки, явно той се е хранил както трябва. Не съм ги хранила винаги, примерно 1-ви да е Гого, а после Анди, а напротив, който поиска първи на него давах.... но резултата беше, че единият отслабна, а другият наддаде, но не много! Храних ги на 3 часа, като от 12:00 до 6:00 само вода им давах(така ми бяха казали от болницата  #Cussing out)  Следях и за акото, като и на двамата акото беше доста и почти на всяко хранене памперсите бяха пълни и на двамата. Затова и си мислех, че Анди си се храни Sad Затова внимавайте много! Сега процедурата е друга. Цедя се в шишета, давам им да се хранят от шишета за да виждам по колко изяждат и да съм сигурна, че са ми сити дечицата. Друг начин за да следите по колко изяжда бебето ви е да го теглите преди всяко хранене и след хранене, за да виждате по колко е изяло и евентуално ако му е малко да го дохраните с АМ  Peace Мисля тия дни, да започна да им давам и цицките пак, защото иначе ще  ми спре кърмата, трябва да ме изсмукват, че иначе няма да имам достатъчно кърма. Но съм решила първо да им давам по определено количество от шише и после да им давам цицка, за да издърпат и малкото мляко което е останало, за да могат да стимулират кърмата.
Акото на бебето не бива да е зелено и рядко!
При мен нещата са се усложнили и заради грипа, който е  лепнал Анди. Докторката каза, че ако не е бил този грип, нямало да се отрази така драстично на малкия, но каквото е имало да минава е минало. Днес си прибрахме детенцето и сега и двечките са при нас. Не мога да им се нарадвам. Толкова много ги обичкам Heart Eyes
Бабите сме ги изолирали и сега си ги гледаме с татито и ни е много хубаво. Алф, ще идва само ако я повикам, а мама ще стои още малко и после си заминава, та тя сега ми шета и готви. После ще се оправям сама, ще ми е зор, но няма как. По-добре сама със зор, отколкото с откачения Алф Stop
Иначе Вал е добре. Днес пак се видяхме набързо, преди да изпишат Анди. Тя даже снощи го е кърмила, за да и се отпушат каналите на гърдите  Heart EyesМалкият много и е помогнал и сега и тя се цеди и дава мляко на малките си шушки Heart Eyes Hug Както се шегуваме с нея: "Захрани си зетя" hahaha Joy Та така сладки мои мамчета и коремчета  Hug
Целувам ви и ви прегръщам. Ще пиша когато мога отново  Hug Hug Hug

# 88
От хемороидите няма отърване, имам си от раждането на Никито и си ги нося вече 11 години  Wink
Исках да споделя точно това, което е писала Биби, раждането на Ивайла беше един прекрасен момент, който никога няма да забравя Heart Eyes чак съжалявам че бременността ми приключи.
Но трепета на очакването и първата среща с малкото човече са незбравими Heart Eyes

Честито на Идеално лошата Hug

# 89
За хемороидите знам, че се прави баня със смрадлика, тя и без това е полезна след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт