Отговори
# 90
  • София
Един щъркел идва Simple Smile
Сашкова е родила вчера - 06.08. бебе Теодор, 2950 гр, 50см. Нормално е родила. Бъди здрав и щастлив, Теди!

# 91
Ейййй, Бибиииииииииии, Hug Hug Hug ти кога се върна и кога се превърна в щъркелче- мнооого са ти хубави момчетата Heart Eyes,  тия дни се чудех кога ще те изпишат!!Чакам с нетърпения разказ. Hug
Момичета, благодаря за отговорите от това, което и аз четох мисля, че при мен е от възпалено черво- аз имам такъв проблем, това което ме притесни беше ,че ме боля цяла нощ, а нали знаете нощем какви  мисли му идват на човек, а и мъжът ми каза ,че щял да ме води в болницата и аз реших да си мълча и да се сдухвам сама. Crazy
Сашкова,честит ти син- много здраве и много късмет! Hug
Слингът, който Блонди е качила го имам абсолютно същия, ще споделя впечатления като го ползвам.
Съжалявам, че не мога да ви чета тия дни, но следя за бебчета- ама много малко се раждат сега. Laughing
Някоя от вас купи ли си машинката за комари на Чико, преди време я търсехте и се беше изчерпала?

# 92
Сашкова честито бебче   bouquet много да те радва и слуша, на теб бързо възстановяване Simple Smile

Кой плачеше, че нямало бебе на 6.08, ето го че се появи Simple Smile

Биби много сладки дечица имаш, а аз като гледам календара май права ще излезеш, че няма да родя преди 10-ти.

# 93
  • Враца
Честито и от мен на мама Сашкова, да й е живо и здраво момчето   bouquet

# 94
Отчаяхте ме с тези хемороиди  Sad И аз снощи в пица Хът се набухах и с Табаско и сутринта се чудя защо толкова ме боли  ooooh!  hahaha

Сашкова, честито бебе  Hug

Гунди, аз взех не този на Елсън, другия. По принцип струват 65е, а имаше един лилав, абсолютно същия, за 28  newsm78 Ми взех го  Mr. Green

Екзо, нямам думи за водата от 12 до 6, тия в болницата не са нормални  ooooh!През нощта кърменето е повече от задължително, тогава най-много се прави кърма, да не говорим по този начин колко недохранени остават бебетата. Стискам палци всичко да е наред вече и специални поздрави на Вал  Hug

Сега ще се омотам в шала и отивам да правя крилца на цър-пър, без люто  Laughing

# 95
Здравейте мили мои!  Hug .. И аз да се разпиша в новата ни тема.
Първо Честито на новите мами с бебенца!   bouquet
Бют   bouquet  Hug Много хубаво заглавие!
Блонди Според мен ще ти мине и няма да се появи повече!!! Praynig
Отчет от днес:
Бях на Жк- дадоха ми вече документите и сега остана да чакаме! Както се изрази доки- ето с тези документи и багажа се стягаш за болницата! ( естествено когато тръгне бебка). По размери ма главичката каза, че е нормално бебе, но замери и краченце и се оказа, че е доста едричка, не знам и аз- гледам да не се замислям много, че само излишни притеснения  #Crazy Все пак ако не съм родила до 15 ще отида да ме види и на по- хубавия ехограф- в болницата, понеже ми предложи.
Иначе следващият път сме на 17, аз обаче все си мисля, че това ще е нашата дата  Flutter Не знам точно защо, вътрешно чувство. Корема ми е ''паднал'' доста и често имам чувство- ниско долу все едно излиза бебка  Shocked

# 96
gundie ,аз купих от магазини Тема /Бургас/,22лв.
Не съм го изпробвала,но продавачката каза,че майките били доволни,дано да е така Peace

# 97
  • Враца
Включвам се да кажа, който има TLC да гледа ако иска, че след малко започва "Всяка минута се ражда нов живот"  Crazy

# 98
  • София
Сашкова, честито момченце   bouquet Да е живо и здраво  Hug
Блонди, е как така сега ти излезе, цяла бременност нямаше, когато уж тогава се предполага, че е най-вероятно да ти се появи Thinking Да не би от напъването през раждането и сега с лютото да си го раздразнила?
Бюти, благодаря мила  Hug
purpule , спокойно, не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug
Тринити, радвам се, че сте си починали и малката се е позабавлявала така  Hug

# 99
  • София
Izvinqvam se che e na latinica no sym ot telefona.tiq tableti tuk sa ujasni.samo problemi s tqh a i veche mahnaha evtinite oferti i e qka nabutvaciq.az da se pohvalq che tapata mi padna i akusherkite sa na tryni.kontrakciite namalqha i ne sa bolezneni zasega.da vidim prez noshtta kak shte e.iskam si bebeto veche Grinning

# 100
Здравейте момичета,
Честито на всички мами Simple Smile да са ни живи и здрави бебоците Simple Smile
Аз ви чета редовно, но не сум писала, понеже с мъничето сме в болница, изкара някаква инфекция, но нещата вървят към оправяне вече, надявам се....
Включвам се специално по въпроса на Блонди за хемороидите: не се отчайвай , ако не стане с кремчета и т н има безкръвно махане, вързва се по някакъв начин, за да не се кръвоснабдява и пада от само себе си. В сф се прави в он клиник, за другаде незная . Става за около 15 мин цялата работа Simple Smile

А по въпроса с кърменето, при нас спед 14 -15 ден станаха по лесни нещата, бебчо се научава, пък и аз де.... Така че имайте търпение, аз бях почнала мнооооого да се изнервям в началото, за малко да минем на ам......

# 101
БореБоре, и аз мисля, че с напредване на времето нещата ще стават по-спокойни, дано  Praynig  Hug

Белверде, не знам   33uu никога не съм имала такива чудесии. Не е и от раждането явно, защото 5-те дни в болницата сутрин и вечер ни гледат в и около дупките и винаги отбелязваха, че нямам ис леда от такива неща  Crazy

Пърпъл, дано, дано, ще те черпя, да знаеш.  Hug Утре ще търся кремче  ooooh!

Тайра, стискам палци  Hug

# 102
Taйра стискам палци - айде срещата е скоро  Hug
Аз взех да се притеснявам да не ми предизвикат раждане  Confused утре съм цял ден по доктори както се очертава, та ще видим кво ще кажат  Tired
Пърпъл, може и скоро да е срещата  Flutter

# 103
  • София - град
Сашкова  Hug Браво, дано малкото расте здраво  Hug

Тайра  Praynig

# 104
Калисто, благодаря за отговора. Hug

Общи условия

Активация на акаунт