"1001 НОЩ" И СЛЕД ТОВА, ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР ПРЕД КАМЕРАТА И ЗАД КАДЪР - тема 213

• 38 553
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Най-после и някаква информация къде ще бъде действието. Hug  Hug

Дано от АТВ са си взели поука, защото като се замисля Канал Д още с рекламния си клип за предстоящия сезон вдигат адреналина, както и с програмната си схема.

# 361
Дари, Берг показа в БП, че може да се справи с това предизвикателство. ИЗпя си песните, дори и на диск ги има. Hug Няма да е за нея. Този шикозен нощен клуб, миличко, е за лошото момче/за лошите, предполагам/ във филма! Joy
Този път певицата може да е Мелике. Grinning

# 362

Клуб с певица, или клуб без певица Laughing

Рано е да се каже.  Joy

Берг има хубав глас, но не искам ролята й да наподобява тази в БП. Турските момичета веднага почнаха да правят препратки към популярни техни филми от 70-те, но не ми се иска да е някакъв римейк.

# 363

Оле, недей!  ooooh! Никаква реклама няма да го спаси този сериал тогава.  rotfImbo

# 364
Впрочем, какъв е преводът на заглавието на филма...може и да сте го писали ,но аз да не съм го видяла Praynig newsm78

# 365
Не вярвам Берг, прочитайки сценария, да се е съгласила да пее отново в клуб, а това за сериалите от онези години, винаги има подобен. Там се срещат предимно хора от подземния свят и разбира се, винаги има хубави жени, изкусителки.  Grinning

# 366

Оле, недей!  ooooh! Никаква реклама няма да го спаси този сериал тогава.  rotfImbo

Защо? Ние не сме й чували гласа като певица, само като принцеса Изабела...то пред Сюлейман всяка гъгне или мълчи. Само Хюремчи си позволява да повиши тон, но много рядко, почти никога.

# 367

Оле, недей!  ooooh! Никаква реклама няма да го спаси този сериал тогава.  rotfImbo
Ужас #Cussing out...по визия го докарва / с тези джуки  Mr. Green...като някои наши звезди hahaha hahaha hahaha/,но...гласс... ooooh! #Crazy

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 11:05 от Svet_sz

# 368

Ужас #Cussing out...по физия го докарва / с тези джуки  Mr. Green...като някои наши звезди hahaha hahaha hahaha/,но...гласс... ooooh! #Crazy

Joy Joy

Е тогава и аз няма да го гледам, честно ooooh! Laughing

# 369
Хахаха! Ох, няма шанс горката! Ще има емоции усещам...

# 370

Каннуни знае ли, че тези двамата си говорят? Laughing Laughing Laughing

# 371

Ужас #Cussing out...по визия го докарва / с тези джуки  Mr. Green...като някои наши звезди hahaha hahaha hahaha/,но...гласс... ooooh! #Crazy

Joy Joy

Е тогава и аз няма да го гледам, честно ooooh! Laughing
Аз ще се прежаляяя hahaha hahaha hahaha

# 372

Марманчи, хвана ги в крачка Laughing Laughing За дръзкия момък 100 тояги, за нея нощ в тъмницата Laughing

# 373

Кануни не знам, важното е Онур да не научава.  Joy

# 374
Светле, и аз. Последната ми грижа е Изабела... rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт