Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 246
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тампоните на Лидл са такива.

# 691
И аз мисля, че от Кауфланд бях взимала. Даже са едни лилави, миришат на лайка.  Heart Eyes

# 692
Благодаря ви Simple Smile
Като имам път към Кауфланд или Лидл, ще проверя непременно. Лошото е, че тези магазини са ми съвсем далече, във втория дори не съм стъпвала, надявах се да ги има някъде по аптеки, парфюмерии, но явно ги няма.

# 693
  • София
Благодаря ви Simple Smile
Като имам път към Кауфланд или Лидл, ще проверя непременно. Лошото е, че тези магазини са ми съвсем далече, във втория дори не съм стъпвала, надявах се да ги има някъде по аптеки, парфюмерии, но явно ги няма.

Според мен със сигурност има в някоя по-добре заредена аптека,просто трябва да погледнеш тампоните дали са такива каквито търсиш Peace

Edit: Това ли беше бутера за крака на Балеа, който похвалихте?

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 22:20 от Pink Flower

# 694
Мисля на Алверде беше маслото за крака, в една оранжева опаковка. Поне това съм записала в списъка.  Mr. Green

# 695
Маслото на Алверде за крака е супер. Това не съм го пробвала, но от тази серия имат едни кристали за крака....слагат се във ваничка като си правите педикюр. Много са хубави, трябва да си купя пак от тях.

# 696
Юле лоша си да знаеш  #2gunfire
то аз вече си взех златисти кремовидни сенки така ,че ще пропусна златистите, а сивите не са ги заредили  Rolling Eyes

Не, не съм.. Просто ангелът ти е слаб. Flutter Hug Laughing

# 697
  • София
Значи съм го объркала,добре че реших да попитам Crazy
Али,Жаки   bouquet

# 698
Момичета, извинявам се, сигурно сте говорили, но нетът ми е кошмарен тук и не мога да потърся лесно назад в темата: от лимитираната серия на Балеа макарони и череша/смокиня има ли нещо у нас?

# 699
  • Ст Загора
мацки , аз пак не съм  нас , та да пуснете тема като се юапише тая .

# 700
  • София
Момичета, извинявам се, сигурно сте говорили, но нетът ми е кошмарен тук и не мога да потърся лесно назад в темата: от лимитираната серия на Балеа макарони и череша/смокиня има ли нещо у нас?

Още няма нищо. Не знам дори дали и в германия са ги изкарали вече Thinking

# 701
# 702
  • София
момичета да ви питам дали сте взимали от свещите в чашка от ДМ които саоколо 4.50 - 5 лв
дали наистина аромата се разнася из помещението ?

# 703
Доволна съм от

Ужасно разочарована съм от
  - Явно е за по-суха кожа.

# 704
Ужасно разочарована съм от
 - Явно е за по-суха кожа.

О този тониращ крем е много несполучлив продукт. Не мисля, че е от типа кожа, просто консистенцията му е ужасна и прави кир ефект веднага . Жалко  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт