Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 228
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
момичета да ви питам дали сте взимали от свещите в чашка от ДМ които саоколо 4.50 - 5 лв
дали наистина аромата се разнася из помещението ?
От тези в чашката съм взимала ванилия, но преди години, докато живеех в Германия (пазя си чашките, защото стават и за чаени свещи, имам 15 Mr. Green). Винаги имах в стаята в общежитието си такава свещ и ароматизираше цялото помещение, много приятно Simple Smile След това започнах да си взимам от техните свещи, по-дебелите за свещник/поставка, те също бяха уникални. Дори и сега, 6 години от както съм си в БГ, си имам една свещ, която не е отваряна, с аромат на пъпеш, и все още носи някакъв аромат, макар и едва уловим....не зная и аз за какво си я пазя, интересно ми е дали ако я запаля все още ще мириши или си внушавам  Laughing
Ако не са променили нещо, мисля, че ще останеш доволна  Peace

# 706
И аз съм доволна от свещите им.

# 707
  • София
Нефертари,  sissi благодаря ви момичета  Hug

# 708
Moмичета, здравейте Simple Smile
Отдавна чета темата, но не съм се записвала. Сега имам едно питане. Преди около 2 седмици си взех прозрачната пудра на Алверде. В началото беше ок, но сега като я отворя ми мирише на старо олио. А в началото не беше така. В срок на годност си е, не беше отваряна като я взех, специално исках да ми дадат нова. На вас случвало ли ви се е така?

# 709
На Алверде са им така продуктите май  , аромата никак не е траен . До сега съм взимала само душ скраб и гел - в магазина страхотен аромат . Но и те така на 2-рата седмица започнаха да миришат на нещо като изгнило  newsm78 Може би защото се водят уж по-натурална козметика , без разни такива консерванти знам ли , дори и да са в срок на годност newsm78 Ако не ти вдъхва доверие пудрата изхвърли я , аз душ-пилинга си го доизхабих , но не съм купувала повече.

# 710
  • Sredets/Burgas
Ами, не всички продукти Alverde миришат лошо... Просто някои си миришат зле, по принцип заради липсата на парфюмни добавки...

От личен опит - първо изпробвах измиващата пяната за чувствителна кожа... миришеше на треволяк... не ми понесе аромата...
Преди седмица взех бебешката пяна, която наистина си ухае на маргаритки, прави ми удоволствие да се мия... някой по- рано също я беше похвалил.

Взех крема с екстракт от моркови за 30+ години - ами мирише на развалени такива определено... а и боядисва отгоре на всичкото, не мисля че ще се мажа с него...

# 711
  • Варна
Момичета да не са спрели лосиона Захарна целувка?Онзи ден ходих до ДМ специално,за да си го купя,но го нямаше.
Някой може ли да сподели впечатления от памперсгащите им?Взех на дребния,но ми се струва,че много лесно се надуват.Вчера за пръв път ги ползвах и от едно пиш се надуваха колкото Памперс след цяла нощ Rolling Eyes

# 712
  • София
Момичета да не са спрели лосиона Захарна целувка?Онзи ден ходих до ДМ специално,за да си го купя,но го нямаше.

Няма го вече да Peace
В момента има крем Захарна целувка

# 713
  • Варна
Да,видях го кремчето.Мерси Peace
Освен да търся останали бройки в другите dm-и..

# 714
Момичета, моля някоя от вас, която е ползвала спрейовете за тяло на Алверде, да каже дали са трайни като аромат. Става въпрос за тези:
Скрит текст:

# 715
Като ви слушам взех, че и аз започнах постоянно да си проверявам маслото за крака на Алверде,но за сега нямам никакъв проблем с него....дори ми е някак странно, че сте попадали на продукти със странни аромати.  newsm12

# 716
То е едно от най-хвалените продукти на марката, май никой не се е оплакал от него до сега.  Thinking Peace

# 717
# 718
Имам такъв, доволна съм, седи много естествено Peace

# 719
мерси heydi Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт