Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 231
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря ти, angeles,а при теб имаха ли ефект тези витамини? Ние сега заедно с мъжа ми ги пием,че той има нужда,пък аз по-скоро за растеж и подхранване.

Ами какво да ти кажа, трудно ми е да преценя относно растежа, защото нарочно не си бях подстригвала косата от известно време и не мога да преценя дали порастна от витамините или от неподстригването. Но ефект положителен вероятно има макар и не толкова видим. Но имаше добри отзиви в миналата тема за тях. Вие си ги пийте, всяка грижа е добре дошла  Wink

# 76
  • Стара Загора
Можете ли да ме ориентирате в кой магазин на ДМ във Варна да намеря бронзиращата пудра за блондинки, а също и ориентировъчна цена?  Дали ще я има на Тракия или в Гранд Мол, че са ми най-близо ?

В Елитис със сигурност видях от тези пудри, но сега точно в кой не помня.  ooooh! Мисля, че в този на центъра. Бях и в ДМ на Тракия, както и в този в Грандмол предните дни, но не оглеждах подробно щандовете на Есенс, понеже вече не внасят лимитираните колекции... Отиди да провериш най-добре. Simple Smile

# 77
Bubanka, това за мен ли беше? Просто видях, че няколко момичета са питали, и реших да им кажа Simple Smile

# 78
Здравейте и от мен bowuu Благодаря за новата тема newsm53 Да не пропусна да похваля този рол он за околоочен контур Много добре освежава и избистря тъмните кръгове(ако има такива),и ухае много хубаво  Heart Eyes
на това чудо пише, че е за мъже?
действа ли?

# 79
Днес се сдобих с крема Захарна целувкаа Heart Eyes Невероятен е, мога да го мириша цял ден Simple Smile Забърсах и едни сенки на Есенс от серията Sun club  bouquet

# 80
~Elg~, той си е мъж Grinning

# 81
Да, попива бързо на моята кожа, не мазнее, прави кожата много мека и гладка и мирише вкусно  Peace
Взех го днес и съм много доволна, определено ми харесва Simple Smile ефектът и при мен е същият

# 82
Здравейте и от мен bowuu Благодаря за новата тема newsm53 Да не пропусна да похваля този рол он за околоочен контур Много добре освежава и избистря тъмните кръгове(ако има такива),и ухае много хубаво  Heart Eyes
на това чудо пише, че е за мъже?
действа ли?
Принципно никъде не мога да намеря инфо за това точно за какво е,но много добре освежава кожата около очите,избистря тъмните кръгове и ухае много хубаво,но не е за бръчки май ... с една дума-ПРЕПОРЪЧВАМ за момчета до около 30 kyllmg

# 83
  • София
Днес се сдобих с крема Захарна целувкаа Heart Eyes Невероятен е, мога да го мириша цял ден Simple Smile Забърсах и едни сенки на Есенс от серията Sun club  bouquet

Оу вече са заредили крема ли? Къде и на каква цена?  bouquet

# 84

Оу вече са заредили крема ли? Къде и на каква цена?  bouquet
И аз искам да знам  hit

# 85
Имам цял буркан Африка, а те вече докарали Захарната целувка ooooh!

Този рол он най-вероятно има кофеин, тоест охлажда и премахва леки подутини под очите.
Гарние имаха по едно време подобен.

# 86
  • У дома !
Парфюмите в магазин Лили да ли са оригинални?
Харесала съм си Ricci Ricci на Nina Ricci-50 ml намален на 61,45 лв Thinking

# 87
Да, заредили са го. Grinning Аз го купих от ДМ на Стамболийски Simple Smile Цената му е към 6 лева Wink

# 88
Имам цял буркан Африка, а те вече докарали Захарната целувка ooooh!

Този рол он най-вероятно има кофеин, тоест охлажда и премахва леки подутини под очите.
Гарние имаха по едно време подобен.
ООО да,и аз имам една Африка и то пък взели че я направили 500мл.,та трудно ше ми свърши moresmile но въпреки всичко ще си взема захарната целувка..,и да-в рол он-а има кофеин motor

# 89
  • София
Да, заредили са го. Grinning Аз го купих от ДМ на Стамболийски Simple Smile Цената му е към 6 лева Wink

Благодаря ти!  bouquet
Аз днес го взех от ДМ на СУ,но ще си седи запечатан засега,че имам други неща за мазане.
А крема сега лимитка ли е или не?

Общи условия

Активация на акаунт