Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 234
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Ох момичета, само като ви чета, се хващам за главата. Всеки си има мании, моята е лосиони. Насъбрала съм толкова много, и не се спирам. Въобще не чакам да свърши някой, отварям едновременно. Добре, че няма ДМ в града, че не знам докъде щях да стигна. И все пак, като ходя към София, кои лосиони/масла ще препоръчате най-горещо?  ooooh!

# 91
*Ally*, ако харесаш нещо, свиркай! С удоволствие ще помогна бройката ти да се увеличи!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  bouquet
Надявам се утре да не ме домързи и да ида да взема тази Захарна целувка, защото вкъщи всички сме луди по нея. Whistling Blush

# 92
Ulenceto, страшна си!  Hug
Скрит текст:
Ще посъбера мнения, и току виж съм се обадила. Нищо чудно!

Аз харесвам лосионите на Лаура и на Алдо Вандини. Мисля, че ги има в Лили. Много са леки, нежни и дълготрайни техните аромати.

# 93
Да, заредили са го. Grinning Аз го купих от ДМ на Стамболийски Simple Smile Цената му е към 6 лева Wink

Благодаря ти!  bouquet
Аз днес го взех от ДМ на СУ,но ще си седи запечатан засега,че имам други неща за мазане.
А крема сега лимитка ли е или не?

За нищо  Wink Не знам дали е лимитиран, на кутията не видях да пише такова нещо, така че да стискаме палци да не е  Grinning

# 94
Момичета, а този крем Захарна целувка на какво мирише? Имам предвид не мирише ли на лосиона? Rolling Eyes

# 95

Здравейте и от мен bowuu Благодаря за новата тема newsm53 Да не пропусна да похваля този рол он за околоочен контур Много добре освежава и избистря тъмните кръгове(ако има такива),и ухае много хубаво  Heart Eyes
на това чудо пише, че е за мъже?
действа ли?
Принципно никъде не мога да намеря инфо за това точно за какво е,но много добре освежава кожата около очите,избистря тъмните кръгове и ухае много хубаво,но не е за бръчки май ... с една дума-ПРЕПОРЪЧВАМ за момчета до около 30 kyllmg

Тук предимно момчета и мъже четат, дааааа...  Mr. Green

# 96
Момичета, а този крем Захарна целувка на какво мирише? Имам предвид не мирише ли на лосиона? Rolling Eyes
Същата миризма като лосиона и душгела.  Лимитиран е Peace

# 97
А кое е по-добре - лосион или крем и изобщо каква е разликата се чудя (простете за невежеството  Embarassed )

# 98
Душ-гела Asia е зареден в нашия дм. (Не помня кой беше питал за него.) Не съм очарована изобщо.

# 99
А кое е по-добре - лосион или крем и изобщо каква е разликата се чудя (простете за невежеството  Embarassed )
Лосиона е по-леката версия. Следва го крема и най-силно е маслото Peace

# 100
А този сапун има ли го?

# 101
  • Стара Загора
Смоки, аз го видях зареден в ДМ в Грандмол Варна, предполагам че и в София ще го има.  Peace

# 102
Това означава ли, че маслото има най-лепкав ефект  Confused

# 103
Същата миризма като лосиона и душгела.  Лимитиран е Peace

А, значи ще съм пас. Ще чакам нещо по- изкушаващо за мен  Peace

# 104
А кое е по-добре - лосион или крем и изобщо каква е разликата се чудя (простете за невежеството  Embarassed )
Това означава ли, че маслото има най-лепкав ефект  Confused
Не Simple Smile По-скоро е най-богато като текстура и най-добре подхранва кожата
Лепкави са по-скоро гелообразните формули....като smoothie-то манго и ванилия например

Общи условия

Активация на акаунт