Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 259
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
момичета , как триете тази очна линия на есенс.. направо стои черното и не мърда newsm78

# 106
nan_chan , с нещо мазно, например зехтин.  Simple Smile

# 107
Много добър продукт за измиване на лице

След като го изхабих взех тази пяна ,но е на по-ниско ниво

# 108
А кое е по-добре - лосион или крем и изобщо каква е разликата се чудя (простете за невежеството  Embarassed )
Лосиона е по-леката версия. Следва го крема и най-силно е маслото Peace
Това означава ли, че маслото има най-лепкав ефект  Confused
Не Simple Smile По-скоро е най-богато като текстура и най-добре подхранва кожата
Лепкави са по-скоро гелообразните формули....като smoothie-то манго и ванилия например
Мерси за поясненията Simple Smile Толкова лосиони и кремове съм харесала, че не знам кой по-напред  Grinning

# 109
Смоки, аз го видях зареден в ДМ в Грандмол Варна, предполагам че и в София ще го има.  Peace
Благодаря ти Ивче  bouquet

# 110
  • Стара Загора
А кое е по-добре - лосион или крем и изобщо каква е разликата се чудя (простете за невежеството  Embarassed )
Лосиона е по-леката версия. Следва го крема и най-силно е маслото Peace
Това означава ли, че маслото има най-лепкав ефект  Confused
Не Simple Smile По-скоро е най-богато като текстура и най-добре подхранва кожата
Лепкави са по-скоро гелообразните формули....като smoothie-то манго и ванилия например
Мерси за поясненията Simple Smile Толкова лосиони и кремове съм харесала, че не знам кой по-напред  Grinning

На мен смутито не ми беше лепкаво, нанесох го нормално и ми държеше хладно дори.  Mr. Green

Относно многото лосиони - преди имах голям проблем, бях натрупала 15 и не се мажех. Купувах ги просто, защото ми харесваха миризмите и опаковките. Сега обаче ги подхванах яко и днес свърших един. Имам още 3 отворени и докато не ги изразходя няма да отворя нито един друг. Тече им срока и миризмата се променя. Блазни ме Африката и тази Захарна целувка, но ще си помисля дали да ги купя в следващите месеци.  Blush

# 111
момичета , как триете тази очна линия на есенс.. направо стои черното и не мърда newsm78
С мицеларен разтвор или двуфазен дегримьор - водоустойчива е Peace

# 112
nan_chan , с нещо мазно, например зехтин.  Simple Smile

ще пробвам, благодаря  bouquet
 А някой пробвал ли е коректора с трите цвята на есенс newsm78

# 113
Да, но е много мазен. Не го препоръчвам Peace

# 114
  • In The Middle Of Nowhere
И аз не го харесвам. За мен само розовото беше приложимо за под очите, но беше мазно и се събираше.

# 115

Здравейте и от мен bowuu Благодаря за новата тема newsm53 Да не пропусна да похваля този рол он за околоочен контур Много добре освежава и избистря тъмните кръгове(ако има такива),и ухае много хубаво  Heart Eyes
на това чудо пише, че е за мъже?
действа ли?
Принципно никъде не мога да намеря инфо за това точно за какво е,но много добре освежава кожата около очите,избистря тъмните кръгове и ухае много хубаво,но не е за бръчки май ... с една дума-ПРЕПОРЪЧВАМ за момчета до около 30 kyllmg

Тук предимно момчета и мъже четат, дааааа...  Mr. Green
Извинявам се ако съм засегнал някой Embarassed

# 116
  • на последния етаж
Много добър продукт за измиване на лице
Скрит текст:
А за каква кожа е подходящ?

# 117
Нормална и смесена Peace

# 118
Момичета  какво ви е мнение за муса с малина за тяло?Днес се чудих даки да го взема,но така и не се реших.Чакам вашите мнение Wink

# 119
Голям хит беше тук преди време. Аз така и не си го взех, че ми се видя голямо количество, но бяха доволни момичетата тук  Peace

Общи условия

Активация на акаунт