Balea, Alverde, Catrice, Essence - 5 (Козметика от ДМ и Лили)

• 70 215
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Изглежда примамливо, но подозирам, че ще го изхабя за няколко дни.  Thinking

# 61
Да, и мен ме впечатли, но количеството малко ме притеснява - да не се налага презареждане по 3-4 пъти в месеца Laughing

# 62
  • София
Привет Simple Smile
Препоръчайте ми моля крем за лице на Alverde за суха кожа.
Купих си тонирания, но не ми пасна хич. Може би на някой с мазна кожа ще му е ок.
Търся хидратиране и да не матира.

# 63
Да, и мен ме впечатли, но количеството малко ме притеснява - да не се налага презареждане по 3-4 пъти в месеца Laughing

E, ти пък! То колко душ гелове има на Балеа, ти само един ли ще ползваш  Flutter

# 64
Зависи колко ми хареса - понякога месеци наред купувам само един и същ Crazy

# 65
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета,да попитам-днес си взех хвалените от вас витамини с цинк за коса,нокти и т.н. и с ужас видях на опаковката да пише че капсулата трябва да се поглъща с малко вода и да не се дъвче,а аз не мога да ги гълтам.Мислите ли че ако ги дъвча или сипвам съдържимото в лъжица си губят ефекта съставките?

За дъвчене не знам как става и не съм чувала някой да го прави, но за другото имам спомен, че  някои така си пият лекарствата на капсули като ги разтварят в лъжица. така че според мен няма да има проблем, важното е да се усвои съдържанието. Ако някой е по-компетентен да каже друго, ако знае.
Иначе аз днес си изпих последната от тези за коса и се колебая да си взема от тези з а лице заради това Q10, защото по-принцип избягвам продукти с такова, все си мисля, че са за зряла кожа. Не че мисля, че нещо ще ми стане, но ще си помисля.

# 66
  • Бургас
Привет Simple Smile
Препоръчайте ми моля крем за лице на Alverde за суха кожа.
Купих си тонирания, но не ми пасна хич. Може би на някой с мазна кожа ще му е ок.
Търся хидратиране и да не матира.

Ето това е за суха кожа.
Кремчетата от серията Balea Young са добри.  Peace

# 67
  • София
Мимита благодаря, но ми се иска да е на Alverde Simple Smile

# 68
Благодаря ти, angeles,а при теб имаха ли ефект тези витамини? Ние сега заедно с мъжа ми ги пием,че той има нужда,пък аз по-скоро за растеж и подхранване.

# 69
момичета, продуктите на Катрис и Есенс могат да бъдат намерени също в централния им офис Dodis Inaternational, който се намира близо до стадион Славия, успоредно на бул Борис 3

# 70
също е описано мястото в страницата им във Фейсбук - Dodis International Simple Smile

# 71
Додис да започнат да внасят лимитираните колекции, а не да си правят излишна реклама във форума! Rolling Eyes

# 72
Додис да започнат да внасят лимитираните колекции, а не да си правят излишна реклама във форума! Rolling Eyes

smile3521

Писна ми да гледам по разни блогове ревюта на толкова интересни лимитирани серии. Нямам идея защо не ги внасят, не намирам разумно обяснение  Rolling Eyes

# 73
Можете ли да ме ориентирате в кой магазин на ДМ във Варна да намеря бронзиращата пудра за блондинки, а също и ориентировъчна цена?  Дали ще я има на Тракия или в Гранд Мол, че са ми най-близо ?

# 74
Записвам се  Peace

Аз сега съм на морето и половината ми "ДМ-асортимент" е на изчерпване, но за жалост тук няма ДМ  Cry Laughing Чак като се приберем ... 

Общи условия

Активация на акаунт