Любовник?

• 134 238
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 75
Обезкосмяване няма как да ми е тръпнещо, пък било то и за Брад Пит.

# 76

Вярно е, че след като под ръка си имаш пенис, защо ти е да полагаш усилия да търсиш друг.

Защото "Много обичам спагети, но всяка вечер ми омръзват". Последното е цитат на мъж, но важи и за жени.

Рoсна kитка, същото важи за боба и лещата, ама и лещата омръзва в един момент и по тази логика трябва да минеш на грах  Grinning
Не сме кулинарния , важното е смисъла - разнообразие на менюто!

# 77
Обезкосмяване няма как да ми е тръпнещо, пък било то и за Брад Пит.

Резултата от него, не самото скубане бе  Joy
Поглеждаш се в огледалото и ахваш - малеее, каква съм резачка сега без косми

# 78
]

Ааа, Красо - кажи си опцията, стоя с пръсти на бутона за добавяне на нов отговор, моля!  Praynig

Оффф толкоз ли не мож' да се сетиш - ми на нея любовник и е законния. И не знае това "да" ли е "не" ли е, пък се вижда,че не иска да го пази и в тайна.  Laughing

# 79
Ама чакайте сега - любовник за клатене или да търся любов извън брачното ложе, понеже тръпките у нас не ме тресат?

# 80
Краси, не само това, не само това.... Mr. Green
Ами...за друга полза не се сещам....   Laughing  
А и както писа някой назад, освен ако не е инкрустиран с диаманти, всякакви сме ги виждали.   Mr. Green   та толкоз напън за един член....  

.... Най-общо като те изклати един здрав - после светиш и грееш и си много мил в дома....
Ами като си се взела с такъв , дето не може да клати здраво, ще търсиш навън, кво ще правиш...   Joy

# 81
]

Ааа, Красо - кажи си опцията, стоя с пръсти на бутона за добавяне на нов отговор, моля!  Praynig

Оффф толкоз ли не мож' да се сетиш - ми на нея любовник и е законния. И не знае това "да" ли е "не" ли е, пък се вижда,че не иска да го пази и в тайна.  Laughing

newsm78
Очаквах, че всеки е наясно какъв смисъл носи думата Любовник. Явно се затъпява със стоенето вкъщи, знам ли...

Красо - моля те, спри се, защото ще ме провокираш да ти покажа ти от какво имаш нужда, а като те видях - определено от доста неща   Peace

# 82
Любовникът при правилна експлоатация е полезен за семейните отношения.  Grinning

Е сега ме заинтригува, как по- точно  newsm78

Любовника поддържа на необходимото ниво изобретателността, чувствата, хормоните, волята и самочувствието на жената, което се пренася върху съпруга и децата.  Wink
Вие заради кого бихте издържали на една диета до края, заради препоръка на доктор, заради хваленето пред приятелки или заради "Отслабнала си много апетитно." от любовника? Mr. Green

# 83
Не питай мен, аз съм хипохондрик  Mr. Green, май ще да е заради доктора  Joy

# 84
  • Kопенхаген
След думите на Касита ми светна поради що не изпитвам необходимост от Любвник, а то било от чист Мързел.

Вярно е, че след като под ръка си имаш пенис, защо ти е да полагаш усилия да търсиш друг.

Току виж Новия се оказал малък или космясъл, или пък се извъквал прекалено бързо... А не! Само като си помисля, на какво мога да се натреса...

Не дърпай дявола за пениса ти. Laughing

vili, започна да го дърпа  Laughing

Е, то това е тръпката де - има някого, който те кара да се чувстваш различно, по-така...  Laughing

Подстрекателки! Тъкмо си бях решила, че нямам нужда от любовник. А сега изкушения с нови пИпИруди в корема, чувстване различно...

# 85
Кое и видя на Краса,бе Вили newsm78
Ако има нужда от лИбовник ще си намери-не е малка
П.с. Отслабнала и апетитно някак си не е много приятно слововсъчетание.Ако ми каже така ще го сменям

# 86
Кое и видя на Краса,бе Вили newsm78
Ако има нужда от лИбовник ще си намери-не е малка

Точно колкото тя може да знае моя как клати - така и аз знам - тя от какво има нужда  Peace
Що?

# 87
То и любовникът повече се старае. Цветя, комплименти, няма да легне на дивана и да чака.  

# 88
  • Galaxy 13197853088
остава и пода да забърше ...

# 89
Не се заяждам Hug
Иначе нали говорим за клатенето от любовниците,не от мъжОвете безценни.То се знае,че са пИрфектни,но лИбовника е друга бира Laughing помага на брака-както стана ясно

Общи условия

Активация на акаунт