Любовник?

• 133 676
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Бургас
Да е желано, защото е забранено, ми изглежда доста инфантилно. По-подхожда на ранни тийнове, дето са им наложили вечерен час и забранили гаджетата.  Wink
По-скоро е емоция, влюбване, влечение - просто привличане, което не можеш (по-скоро не искаш  Wink ) да избегнеш и което по някакъв начин те удовлетворява, въпреки всички трудности. Иначе не бих си обяснила защо хората рискуват да му се поддадат.

# 1 771
Наистина е странно как толкова много жени вярват, че могат да не поискат и съответно няма да им се случи. Дрън, дрън. Влюбването въобще не те пита.

# 1 772
  • До морето :)
Наистина е странно как толкова много жени вярват, че могат да не поискат и съответно няма да им се случи. Дрън, дрън. Влюбването въобще не те пита.
Абе зависи, според мен човек може да си сложи спирачки Simple Smile

# 1 773

Да, да, спира да чувства казваш, ок.  Това сме го бистрили вече доста...

# 1 774
  • София
Да е желано, защото е забранено, ми изглежда доста инфантилно. По-подхожда на ранни тийнове, дето са им наложили вечерен час и забранили гаджетата.  Wink
По-скоро е емоция, влюбване, влечение - просто привличане, което не можеш (по-скоро не искаш  Wink ) да избегнеш и което по някакъв начин те удовлетворява, въпреки всички трудности. Иначе не бих си обяснила защо хората рискуват да му се поддадат.

Е какво влюбване  newsm78 newsm78

# 1 775

Да, да, спира да чувства казваш, ок.  Това сме го бистрили вече доста...

Не да разлюбиш на секундата, а да не позволиш да се влюбиш... Например мен женен мъж не може да ми привлече вниманието, защото щом видя халката той за мен вече е безполов. Друго е ако вече си влюбен и чак тогава видиш пръстена.

# 1 776
 Laughing Щом казваш.

# 1 777
Еми, да,ако не допусна някой достатъчно близко до мен, няма как да се влюбя в него.  newsm78

# 1 778
Еми, да,ако не допусна някой достатъчно близко до мен, няма как да се влюбя в него.  newsm78

Еееее, нима не си чела Дон Кихот  Joy

# 1 779
В интерес на истината, не я прочетох. Стигнах дои половината и я захвърлих. Не ме привлече по никакъв начин...  Laughing

# 1 780
  • София

Аз пък няма как да се влюбя в някой, ако го допусна близо до мен. Винаги съм се влюбвала в недостижими обекти.

# 1 781
  • София
А аз се влюбвам от пръв поглед. Съвсем буквално. Нито съм го виждала преди този човек, нито съм го чувала, нито са ми говорилии за него. Всичко е първично, животинско. Нататък как ще се развият нещата, дали отсреща ще има искра и огън, е Божа работа. Но катоцяло, и мъжете, с които съм имала голяма любов, и те от пръв поглед, като мен са се влюбвали.

# 1 782
А аз се влюбвам в личности. За да се влюбя, на първо място мъжът трябва да е много умен и ерудиран и въпреки това скромен, достатъчно за да не набива извисения си ум и да не го афишира прекалено. Освен това да е малко луд, ненормален, извън нормите. Най-добре и прекрасно възпитан, с добри обноски. Ако срещна такъв мъж и по някаква случайност се заинтересува от мен, кой знае...

# 1 783
Аз не мога да се влюбя от пръв поглед или до сега не ми се е случвало. Може някой да ми стана симпатичен, интересен, да се заинтригувам, но любов - не.

# 1 784
  • София
Това е химия, като ядрена реакция, но е успешна само при положение, че се случи и при двамата едновременно. Усеща се в погледа, като проблясваща светкавица. Всичко след този блясък е игра, подклаждаща неизбежното.

Общи условия

Активация на акаунт