Любовник?

• 134 582
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 1 920
То,таен,интимен,ако е значи тапи запушва-горко му Shocked
защо пък горко му? с ирония ли си го написала

# 1 921
Абе ни той, ни тя - са горките, че напротив - обикновено си се лашкат като за световна и са си супер  Joy

# 1 922
Е, добре де , а къде се срещате с тези интимни приятели? Wink

# 1 923
Ми в това е тръпката-по приятели,квартири,хотели...

# 1 924
Ми в това е тръпката-по приятели,квартири,хотели...

И какво лошо има в ресторантите и баровете? Grinning, чак пък толкова криене.......

# 1 925
Не става въпрос за срещи с душеприказчик-с него лаф  може да се прави и на работното място. Embarassed

# 1 926
Не става въпрос за срещи с душеприказчик-с него лаф  може да се прави и на работното място. Embarassed

Aз за любовника питах, защо чак толкова да се криеш? Малко риск, какво толкова.

# 1 927
на фона на минусите, има си и големи плюсове да си любовник.
при среща, жената винаги е спретната и нагласена, гладка и почистена и в огромен процент от срещите има "запушване", както се изрази някой по-рано.
Можеш да я разбираш от тук, до края на света, защото просто нямаш ангажименти към нея

# 1 928
Eстествено, че винаги е по-добре..
Можеш винаги да си тръгнеш..Wink

# 1 929
  • София
Много точно описано - можеш да разбираш прекрасно някого, за когото не носиш отговорност и не споделяш житейски трудности и да му виждаш лошите настроения.

# 1 930
Е, те лошите настроения се оправят след секса с любовника точно  Wink
Много жени намират в това плюса - след срещата с Него - вкъщи е спокойно, мирно, защото жената е задоволена и усмихната и някак по-лесно минава ежедневието.

# 1 931
  • Бургас
Не знам, но някак като чета последните мнения и ми става тъжно. Много животински подхождат хората, отношенията сведени до едното чукане, след което се предполага, че омъжената жена ще се върне щастлива при съпруга си, половин час след като се е клатила с някаква тръпка. Тръпката след 5 минути забравя какво изобщо са правили, а жената спокойна и щастлива удовлетворява и съпруга. И всички са доволни. Ами... Никак не обичам да правя категоризации, но... не е нормално това! 
А ако връзката със съпруга е проблемна, жената не е щастлива и на кръстопът, един любовник без ангажименти спокойно може да я докара до лудница, а не да и оправи настроенията. Някак доста по-логично ми изглежда. Защото вкъщи ще и стане съвсем непоносимо и т.н., и т.н., а изход от ситуацията - няма. Само дето към проблемите се прибавя и едно постоянно желание да се клатиш с друг. Та затова ми е толкова странно как любовникът се размята като някаква панацея за оправяне на лошото настроение или пък като нещо съвсем нормално.

# 1 932
Аз го намирам за напълно естествено. Когато са поставени ясни условия и се знаят границите още от самото начало, едва ли ще се стигне до лудница Laughing.

# 1 933
Юли, то такива дами като теб - естествено, че няма да си хванат/въпреки че и това не е гарант понякога  Joy. Но това не значи, че всички така усещаш нещата. Има жени, които слагат любовника в графата компромиси заради детето или общия дом - защото не са готови заради секс да разрушат създаденото. И като виждат - че любовника решава определени проблеми - готово, намират го. Въобще хората усещат едно и също нещо по коренно различни начини  Wink

# 1 934
Може и да върши работа, но като гледам разведените около нас - от някаква дреболия тръгва всичко, и вместо да работят в посока оправянето на проблема, намесваха трети човек. Ама той вместо да им реши проблемите (все едно това е негова работа  Laughing), тотално ги отдалечи един от друг.

Общи условия

Активация на акаунт