Любовник?

• 134 469
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Другата България
Не ми отговори ходиш ли на опера?

Ти не ме и попита това. Mr. Green Попита ме КАТО ходя , с какво се обличам. Или и това не е вярно?
Аз не искам да споря. Пиша и коментирам темата, но явно и това ви дразни.

Ами и ние това правим, ама за теб е пенявене, дразнене и т.н. Нали виждаш колко са двузначни нещата.
П.П. Аз не съм от интелегенцията Embarassed, не харесвам опера.Но пък ходя на оперета и театър и не, не ходя с анцунг. Понякога си слагам маратонки hahaha ама не всеки път. Peace

# 2 131
Хайде стига спам. Дайте да направим наръчник как да задържим любовника . Grinning

# 2 132
рудно ти е явно, много трудно...Пак, специално за теб ще опитам да обясня - не е до поддържането у една жена, просто когато има любовник - тя прави разни такива "хитринки", с които да се хареса още повече. Същото е с ходенето на опера - през деня също си поддържана жена, но когато отиваш някъде по такъв повод - се обличаш инак  Wink

Хайде стига спам. Дайте да направим наръчник как да задържим любовника . Grinning

Обикновено любовника задържа, тоест той е този, който слага края. Жените са доста романтични и влюбчиви и когато той види, че тя хлътва - често взима нещата в свои ръце, демек бие отбой  Wink Разбира се, не винаги, но това са последните случки около мен...

# 2 133
Той викаш строител, тя станала директорка, е ми няма да ги бъде.
Той може и да му харесва да реди тухлите, ама ако поне една фирма не се е сетил да отвори и продължава да си ги реди сам си е виновен. И сам може да се досети, че колкото и да му харесва да е зидар не може така да задържи тас жена, трябва да положи усилия.
Нормално е с годините хората да напредват, да се стремят да се усъвършенстват и аз може да съм го харесвала зидар, но не съм очаквала той да се задоволи да е цял живот такъв.

# 2 134
В такъв случай:
1. Не показвай на любовника, че си хлътнала по него.

Давайте и други идеи.... Grinning

# 2 135
  • Бургас

Обикновено любовника задържа, тоест той е този, който слага края. Жените са доста романтични и влюбчиви и когато той види, че тя хлътва - често взима нещата в свои ръце, демек бие отбой  Wink Разбира се, не винаги, но това са последните случки около мен...

Да, и аз наблюдавам, че точно така става. А не те ли иска един мъж вече... Каквото и да направиш, ще те разкара. Мъжете като искат просто секс, искат секс и така си остава до края. Жената обикновено решава, че иска нещо повече и съответно я разкарват. Или пък почва да досажда с емоции, любови и т.н. и пак я разкарват.

# 2 136
  • Другата България
рудно ти е явно, много трудно...Пак, специално за теб ще опитам да обясня -

Някой помоли да се спре спама.....
Не знам защо реши, че искам да ми обясняваш? На няколко пъти казах, че не искам и че по възможност твоите постове бих ги пропускала, но нямам избор, но ти продължаваш да "ми обясняваш".
И специално за теб ще пак ще кажа, че не искам нищо ти да ми обясняваш.Ако реша, ще те питам директно.  Peace
А сравнението на любовника с операта ще го подмина без коментар... Joy Joy

# 2 137
Той викаш строител, тя станала директорка, е ми няма да ги бъде.
Той може и да му харесва да реди тухлите, ама ако поне една фирма не се е сетил да отвори и продължава да си ги реди сам си е виновен. И сам може да се досети, че колкото и да му харесва да е зидар не може така да задържи тас жена, трябва да положи усилия.
Нормално е с годините хората да напредват, да се стремят да се усъвършенстват и аз може да съм го харесвала зидар, но не съм очаквала той да се задоволи да е цял живот такъв.

Може би говорех за не така драстични различия, но и това – да.
Ако в тоя случай тя поиска развод – нейната причина ще е? Че той не е това, което искам...

рудно ти е явно, много трудно...Пак, специално за теб ще опитам да обясня -

Някой помоли да се спре спама.....
Не знам защо реши, че искам да ми обясняваш? На няколко пъти казах, че не искам и че по възможност твоите постове бих ги пропускала, но нямам избор, но ти продължаваш да "ми обясняваш".
И специално за теб ще пак ще кажа, че не искам нищо ти да ми обясняваш.Ако реша, ще те питам директно.  Peace
А сравнението на любовника с операта ще го подмина без коментар... Joy Joy

Напълно си права, аз също се отказвам - виждам, че няма смисъл.
Много елементарно ...

В такъв случай:
1. Не показвай на любовника, че си хлътнала по него.

Давайте и други идеи.... Grinning

Бъдете винаги усмихната и не го ползвайте за кошче за душевните си семейни отпадъци.

# 2 138
  • Варна
О, да. Любовникът следва да се употребява строго по предназначение. Peace
А завъдиш ли си такъв, настолна книга трябва да ти е "Мадам Бовари".

# 2 139

Сетих се и за този на лейди Чатърси също  Joy

# 2 140
Не очаквайте от него подараци и не му споменавайте даже бегло, че нямате такъв от него.

# 2 141
  • Другата България
 Joy Joy Joy

# 2 142
Не очаквайте от него подараци и не му споменавайте даже бегло, че нямате такъв от него.

Ооо, тук се издънвам одма – все пак нали ми го слага – едно уважение и кавалерство няма да му натежи! Демек подаръците пък за мен са в реда на нещата...После аз ще се отблагодарявам подобаващо и така.

# 2 143
  • Варна

Сетих се и за този на лейди Чатърси също  Joy
Чатърли. Peace
Ама там недей. Все пак причина си имаше жената - наследник бе необходим. После, както винаги, нещата се объркват.

Чакайте малко, как така без подарък???!? Какъв е този любовник, дето няма да прави подаръци?!?! Това да не ти е собственият съпруг? То остава и на мисионерски секс да го подкарате с любовника...

# 2 144
Ех, човек пък да не сбърка от бързане, буквояд такъв  Mr. Green
Иначе си е много на място според мен - има страст, с неподходящ, има причина, има обстоятелства и развръзка - съвсем типично  Wink

Общи условия

Активация на акаунт