Нашите кухни - тема 45

• 92 493
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря на всички!
ПДЧ е кухничката!
Да, наистина, браво на майсторите!  Peace
Горните вратички също ли са ПДЧ? И какво по-точно,ако да?

# 436
Горните вратички също ли са ПДЧ? И какво по-точно,ако да?
Да, те също с ПДЧ - бяло - гланц - на Egger /ако не се лъжа/.
 Peace

# 437
4естито!Със здраве да си я ползваш!
Браво на shadowman!
А плотът какъв е?
Моята ще е нещо подобно,та ми беше интересно да я видя Grinning

# 438
  • София
FreakOnALeash, страхотна е кухнята Simple Smile със здраве да си я ползваш Simple Smile Браво на shadowman
Смърфиетка, страхотна е и твоята Simple Smile
(особено ми харесва частта с плочките от Баумакс Grinning)

Много ми харесват вратичките на горните шкафове на FreakOnALeash как се отварят, но не знам как да ги обясня на майстора newsm78 А и не знам дали ще стане - от едната страна таванът е скосен Rolling Eyes

Ние днес проведохме първа среща с втори майстор на кухни - не знам ММ откъде ги намира такива образи Rolling Eyes Имам чувството, че хич не ме слушаше какво искам и какво му обяснявам, и на всичко само ми възразяваше, или "това е стандарт", или "немА как да не стане" според както му изнася, и двете с непримирим тон..

При мен проблема е супер малкото място с почти никакви варианти, а и първия майстор (който не прояви никакви иновативни предложения или интересни решения, но пък ме посъветва да не си вземам стъклокерамичен плот, че много се пукали, ако горещи ги пръсне студена вода ooooh!)

Този от днес успя да ме вбеси веднага, а ако се захване с кухнята не знам как ще е Sad

# 439
Аз на твое място изобщо пове4е няма да се занимавам с него!Ако не се 4увстваш добре при него,оттук нататък,каквото и да ти предложи като варианти и решения,винаги ще се съмняваш,дали наистина това е най-доброто за вас!
Нашият майстор е спокоен,уравновесен 4овек,излъ4ваш доверие и сигурност.С него обсъдихме бавно и спокойно всеки един детайл,като ми казваше,какво може да стане и какво не и най-ве4е,защо не може да стане!Да не говорим,4е като наизвади мострите,така убедително ми ги презентира и така ги хвалеше,4е просто се предадох и леко си измених първона4алната идея.Ама 4овекът наистина знаеше,как да си продаде стоката и себе си най-ве4е!Още не ми е готова кухнята,но като стане и ако наистина съм доволна,ще го препоръ4ам с кеф!

А врати4ките от кухнята на FreakOnALeash са с механизми,които вси4ки майстори си ги знаят. WinkТой и shadowman ще каже,какви бяха то4но,4е сега не се сещам за наименованието.

# 440
  • Sofiq
Това са стандартни клапващи механизми Авентос на Блум. Всеки майстор би трябвало да ги знае. Ето линкче http://www.blum.com/bg/bg/01/10/index.php

# 441
  • Раковски
Кухнята е изработена от ПДЧ изцяло. Черното е клен на Kaindl (много интересен цвят, релефно ПДЧ, но различно от всички други), белия цвят се води премиум бяло на Egger, лъскаво, но не от типа на акрила, основата е ПДЧ. Плота е бял мат на Duropal (съединен без лайстна). Механизмите за горните врати както val_s писа са на блум и точния им модел се води Aventos HF.

пп: благодарим за добрите думи, гледам да си свърша работата добре, макар понякога да правим грешки.

# 442
  • Пловдив
freakonaleash,и shadowman адмирации.На собственичката,за модела и цветовете,а на майстора  за професионализма.Благородно завиждам.
Моята кухня стана историческа,но майсторът ми най-накрая е свободен.Оказа се че сега са 4 почивни дни.Ще пуска разкроя в понеделник. Има малък проблем с моят модел.Не мога да преместя водите там където искам,защото трябва да минат зад фурната  за вграждане и с една дума няма да стане.Сега пак умувам,всъщност  май-съм готова и да видим дали ще стане.Мъжът ми ме уверява ,че 1 седмица за кухня ,2 гардероба и холни шкафчета щели да стигнат...,защо ли не ми се вярва..?Яд ме е ,че се прибирам за една седмица и вместо да си почина,пак както винаги ще запретваме ръкави и пушек ще се вдига.Омръзна ми вече с тия апартаменти.....

# 443
Кухнята е изработена от ПДЧ изцяло. Черното е клен на Kaindl (много интересен цвят, релефно ПДЧ, но различно от всички други), белия цвят се води премиум бяло на Egger, лъскаво, но не от типа на акрила, основата е ПДЧ. Плота е бял мат на Duropal (съединен без лайстна). Механизмите за горните врати както val_s писа са на блум и точния им модел се води Aventos HF.

пп: благодарим за добрите думи, гледам да си свърша работата добре, макар понякога да правим грешки.

shadowman , има ли други цветове от този вид ПДЧ и къде мога да ги видя?

# 444
Freak - страхотна кухня, поздравления! Браво и на майстора!

# 445
  • Някъде на път....
Благодаря на всички!
ПДЧ е кухничката!
Да, наистина, браво на майсторите!  Peace
Със здраве и желание да си я ползваш!  Peace
Поздравления!   bouquet

# 446
  • София
Момичета, дайте идея от къде да взема намалена кухня, може и мостра. Трябва ми за 1-2 години....айде да са 3 най-много. Докато започнем да правим другата стая на кухня. Ужасно неудобно ми е, вече не издържам. Искам да си взема още няколко шкафа, но тези които имам са от тези от чамово дърво., ужасни  ooooh! И ще ми вземат поне 200лв за 3 шкафчета. Предпочитам да взема някои талашитени, но да са прилично красивички. Пък колкото издържат, толкова Rolling Eyes

Някой ако е ходил по магазините и е видя нещо  Praynig Hug

# 447
  • София
Мара Подробната, обещала съм на ММ поне да видим какъв модел ще ни представи в понеделник. Макар че съм скептично настроена. Вчера тотално се бях отчаяла Confused
За мостри не сме говорили още, той само взе размерите и надраска на един лист приблизителното разположение на нещата.
благодаря, Вал, shadowman за линковете на механизмите  bouquet букмаркнала съм ги и двата.

Към неделя (че сме малко на почивка) ще пусна снимки на настоящата кухня Simple Smile

# 448
  • Раковски
[shadowman , има ли други цветове от този вид ПДЧ и къде мога да ги видя?

Цветовете са 5-6 по мой спомен, аз съм работил с тях, различни са и аз лично ги харесвам., производство са на Kaindl и могат да се видят в Рали - М.  Водят се със синхронни пори.

# 449
  • Пловдив
Кетито,аз нещо неможах да разбера.Май не ти трябва цяла кухня,а само няколко шкафа.Ако е така погледни полските кухни.Евтини са,вярно, пантите им не са много читави,но може да се сменят.Кухните,обаче  нямат цял плот,а е на парчета.Ето ти линк
http://mebelimariah.com/modulnikuhni.htm

Общи условия

Активация на акаунт