Нашите кухни - тема 45

• 91 853
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Уф,ама и аз съм една,недоизпила кафето си:имах впредвид гърба на кухнята,а не плота Embarassed

# 556
Момичета помагайте   #Cussing out,

оказа се, че не са премерили правилно необходимото разстояние за монтаж на батерията на мивката и дозаторът пречи. Сега отмонтирахем дозатора, но остава дупка, която трябва да затяпя с нещо. дайте предложения за красива декоративна тапа, моля  baby_neutral!

# 557
  • Раковски
В магазините за мивки или мебелен обков трябва да има такива тапи. Аз съм купувал.

# 558
Благодаря   bouquet!

# 559
  • Варна
Мина фон В. и аз разсъждавам като em4eto

.........Затова ти би трябвало да си облагодетелствана, че си с майстор, можеш да си правиш нещата по твой план. Но като гледам май не е така- отказваш се от МДФ, плотът не ти харесва, крачетата... Rolling Eyes Хубаво, ще ги смените след година, но това пак са допълнителни разходи, а ти ще стоиш в кухня, която не ти е по сърце  Confused Аз разсъждавах по обратния начин- да се сменят вратичките колкото се може по-далеч във времето, да са от хубав материал, плотът да е здрав и устойчив, да ми е функционално и да ми харесва като визия. ...............
В апартамента сме от 2004 г. и кухнята е от предишния собственик. Отначало направихме други разходи и си карахме с наличната кухня. На по-късен етап, когато реших да правим ремонт на кухнята се случиха неприятности в личен план и въобще не ми беше до ремонти. Затова сега вече съм избистрила идеите си, тук във форума много ми помогнаха и се надявам скоро да се радвам на нова кухня.
Направи си функционална кухня, която да ти харесва и да ти служи по-дълго време. Помисли с кое си струва да се направи компромис сега и след време да не се налага да дооправяш нещата.

# 560
  • Sf
Момичета, дайте съвет: Teka или Ariston?
За уреди за вграждане - фурна, плот домино, миялна, абсорбатор.

# 561
  • Варна
Уф,ама и аз съм една,недоизпила кафето си:имах впредвид гърба на кухнята,а не плота Embarassed
Кроношпан, с дежбелината на вратичките, цвят венге  Whistling

# 562
Момичета, дайте съвет: Teka или Ariston?
За уреди за вграждане - фурна, плот домино, миялна, абсорбатор.

Кроасания, аз вече две години ползвам съдомиялна и абсорбатор Ariston и проблеми не съм имала Абсорбаторът е много шумен на трета степен, за което те съветвам да обърнеш особено внимание на този показатал. Може би при повторен избор бих се спряла на друга марка. Много съм доволна от фурната, която е Gorenje. А голямото ми разочарование е пералнята Indesit, която е със сушилня - може би защото я сравнявам със старата ми Bosch.

# 563
Аз не съм доволна от абсорбатор/аспиратор не знам каква е точно разликата Тека, телескопичен...Парата от една кафеварка не може да обере, на по-високата степен при това Confused И е много, много шумен, ама като не слушам като ми говорят така е...

# 564
  • Варна
Давам глас за Аристон Peace
У нас марките, които се класираха са Gorenje, Ariston и Faber/Eurolux.
Доволна съм от всички.

# 565
  • Sf
Благодаря, doni_donika, FreakOnALeash и Мира Иванова!

Тека дават 6 години гаранция, Аристон само 2 години...

На тека абсорбаторите са доста мощни... Харесах този модел CNX 6000: http://mebelsbg.com/TEKA-CNX-6000-HP

FreakOnALeash, твоят абсорбатор е Тека, нали? Сега трябва пак Аристон да разгледам за абсорбатори...

Аз не съм доволна от абсорбатор/аспиратор не знам каква е точно разликата Тека, телескопичен...Парата от една кафеварка не може да обере, на по-високата степен при това Confused И е много, много шумен, ама като не слушам като ми говорят така е...

# 566
Благодаря, doni_donika, FreakOnALeash и Мира Иванова!

Тека дават 6 години гаранция, Аристон само 2 години...

На тека абсорбаторите са доста мощни... Харесах този модел CNX 6000: http://mebelsbg.com/TEKA-CNX-6000-HP

FreakOnALeash, твоят абсорбатор е Тека, нали? Сега трябва пак Аристон да разгледам за абсорбатори...

Искам да уточня, че нашият не е с два "мотора" като този , който ти си харесала, а ...с 1 Confused, което има значение . Уж даваха доста голяма кубатура на покритие /смятах я като около 2/3 от помещението, в което се намира кухнята, но уви.../разчитах и на многото прозорци...Вчера го пробвах за първи път и останах доста разочарована-парата буквално заливаше съседните дъна на шкафовете. Истината е, обаче че го взехме много изгодно и затова не мислих много...
Този уред ти трябва най-вече , за да пази кухнята от влага, не толкова за миризми...Е, сега и аз се убедих! Peace

# 567
  • Sf
Искам да уточня, че нашият не е с два "мотора" като този , който ти си харесала, а ...с 1 Confused, което има значение . Уж даваха доста голяма кубатура на покритие /смятах я като около 2/3 от помещението, в което се намира кухнята, но уви.../разчитах и на многото прозорци...Вчера го пробвах за първи път и останах доста разочарована-парата буквално заливаше съседните дъна на шкафовете. Истината е, обаче че го взехме много изгодно и затова не мислих много...
Този уред ти трябва най-вече , за да пази кухнята от влага, не толкова за миризми...Е, сега и аз се убедих! Peace

С 2 мотора значи... ясно Simple Smile Кухнята ни е част от хола, ново строителство, сега кухните са обособени в дневната. Определено с 2 мотора!

# 568
  • Раковски
Аспираторите колкото по-силни толкова по-добре, на трета степен всички са си шумни а и гофрето също вибрира. Старите аспиратори са с по два мотора поставени хоризонтално в кутията , но пък това не значи, че са мощни. Сегашните (на по-добрите марки) са с друго поколение мотори които ги дават, че са по-икономични, по-безшумни.

# 569
  • Русе
А защо трябва да са 1 марка?
Аз си търсех уредите по характеристики и изисквания, които имам. Всички са ми различни.

Общи условия

Активация на акаунт