АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 395
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета. Аз родих моето момче септември месец 2009 година при др. Котева. По принцип съм от Пловдив но съм омъжена за софиянец. След като разбрах че съм бременна,ходих ж Св. Лазар (частна клиника в сф),майчин дом и шейново и бях ужасно недоволна. За това реших да отида и в Селена,след като ме прегледа за първи път д. Котева,реших че ще пътувам до Пловдив колкото се налага,но тя ще ме следи и ще родя при нея. Така и стана. Макар че аз имах не много лека бременност и на 3 пъти се налагаше да ме приемат в Селена за да задържат плода.
Както и да е. Малкият го родих в края на 8-мият месец. Отидох през ноща в Селена,бях с 4 см. разкритие,обадих се на др. Котева и тя веднага дойде.
Безкрайно съм благодарна на тази жена ангел,др. Котева и на анестезиологът др. Георгиев.
ПРЕКРАСНИ хора.
Сега с мъжът ми правим второ бебе,и със сигурност ще съм пак при др. Котева в Селена
Извинявам се за дългите писания.
Успех на всички.

# 31
  • Пловдив
 Flutter

# 32
Привет в този късен час!
Имате ли инфо за това, че от здравната каса връщали около 500 лв когато секциото е по необходимост, а не по желание. В Селена имат ли някакви отношения с касата и как стои този въпрос?
Благодаря ви и спокойна нощ!

# 33
  • Пловдив
Бамбуча,някой те е заблудил.По касата няма секцио по желание.Всички секца са по медицински причини,ако няма,лекарят си изфантазирва няколко причини  Wink
Селена прибира от касата пари за ражданията

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 10:10 от ♥Elfita♥

# 34
  • Пловдив
От здравната каса едва ли нещо ще ти върнат.....Ако имаш допълнителна застраховка към някой фонд от болницата ще ти издадат фактура и ще си възстановиш някаква сума или цялата сума за раждането, в зависимост от условията на застраховката. "Селена" работят с касата, това което се заплаща от нас е доплащане, така че едва ли ще ти върнат сумата от касата.  Mr. Green

# 35
  • София
И аз родих в Селена преди 3г при д-р Матев. Мноого съм доволна. И аз живея в София, но за раждането - бях категорична - в Пловдив ще е . Сега никой не пише за д-р Матев??? newsm78 Дали още работи там??? И каква е сега цената за профилактичен преглед, че май ми е време да ходя.....

# 36
Записвам се в темичката. Аз съм пациентка на д-р Васил Даскалов / незнаех, че има и Асен Даскалов/ и живот и здраве намеренията ми са да родя в Селена. Искам да попитам дали има момичетапациетки на този д-р които са родили при него нормално? Peace

# 37
Аз пък искам да попитам ,бременните момичета който посещават Селена дали са им давали този пакет Тромбофилии (фактор V Lieden, протромбин, PAI) 
МЕТИЛЕНТЕТРАХИДРОФОЛАТРЕДУКТАЗЕН ДЕФИЦИТ (MTHFR)

изследвания да си го пускат така профилактично.Аз посещавам д-р Асен Даскалов  на ЖК и той ми препоръча ако съм имала възможност да ги направя тези изседвания ,който не били задължителни тъй като не са и много евтини.

# 38
Сега се връщам от преглед в Селена, попитах на касата за тези пари от здравната каса - обясни ми момичето, че ако не сме осигурени заплащаме 1800 лв за секцио, а когато сме здравно осигурени -  1290, и ето това е разликата от 510 лв, които касата поема.
Хубав ден!

# 39
  • Пловдив
Бамбуча, то това същото дето и аз писах, ама в обратен ред.  Laughing  Laughing

Белисима, от проблемното забременяване знам, че при изследвана и доказана тромбофилия изписват лекарства, май аспирин протект и/или още нещо, дето се бодеше....Фраксипарин ли беше, Клексан ли.... не съм сигурна. Но това се изследва при предишна проблемна бременност, спонтанен аборт..... и в задължителния пакет преди ин витро. Защо на теб са ти го пуснали профилактично.  Rolling Eyes Ако искаш питай във форума на болницата.  Thinking

# 40
Здравейте момичета, и аз се присъединявам към вас. Бременна съм в 6-ти месец и ще раждам в Селена при д-р Карагьозов. За сега мисля нормално да раждам, но ме изненадвате с коментарите които чета по отношение на това, че Селена работи със здравната каса. Това означава ли, че ще трябва да си платя само пристоя там? Или аз нещо не съм разбрала? Благодаря ви Simple Smile  newsm78

# 41
Белисима, и на мен д-р Васил Даскалов в 4 месец каза, че съм закъсняла даже с тези изследвания - за тромбофилия и дали се усвоява фолиевата киселина от плода . Като съм питала други лекари са ми казвали, че се правят ако имам фамилна обремененост или в случаите, които е изброила razel_dazel. А самите лекари според мен с някои допълнителни изследвания искат да се презастраховат, превантивна мярка.
Събери информация и си прецени  и спокойно, нали знаеш! Hug

# 42
Сега се връщам от преглед в Селена, попитах на касата за тези пари от здравната каса - обясни ми момичето, че ако не сме осигурени заплащаме 1800 лв за секцио, а когато сме здравно осигурени -  1290, и ето това е разликата от 510 лв, които касата поема.
Хубав ден!
Много странно  newsm78 дори и неосигурените майки имат право на безплатно раждане /т.е. плаща се от държавата/ защо я има тази разлика ...Също така във форума на Селена се обяснява, че дори не е нужно да носиш направление за раждане - те сами си оправят административната работа, така че аз си мисля, че така или иначе си вземат парите от държавата за всяка родилка,нооооо то в България всичко е възможно.
Белисима да и на мен д-р Васил Даскалов ми препоръча /даже малко ме задължи/ да направя това изследване заради многогодишен стерилитет и леко прокървяване в 9 г.с. - каза ми че ще ме третира като успешно ин-витро. Направих го - изследването показа проблем със заключение "риск от спонтанни аборти и недостатъчно усвояване на фолиевата киселина" и сега съм на клексан всеки ден /което е доста финансово обременяващо/ и по 10 таблетки фолиева. Доста често си задавам въпроса дали всичко това е нужно,  но отговора ми е - ще спазвам всичко, което ми кажат дори и да е излишно в името на това да имам живо и здраво бебе.  Praynig

# 43
  • на земята
Здравейте,мисля да раждам в клиника СЕЛЕНА (живот и здраве) сестра ми ражда при д-р Топалова и д-р СТРАВРЕВ и е много доволна.Аз съм се ориентирала съм д-р МИНЕВ,инвитро съм,но е в тази клиника,какво ще ме посъветвате дали съм избрала правилния доктор,дайте отзиви ,ще раждам секцио(не по свое желание) имам 3 лапароскопий и една мини лапаротомия за миома 2-3см.преди 2 години..))) Мисля утре да запазвам час за преглед,все пак да ходя да не отивам в полседните дни на бременноста..)))Мерси много ,чакам да ми пишете..))Лек ден!

# 44
Лаленце само добри отзиви съм чувала за д-р Минев, но като отидеш на преглед ще разбереш дали това е твоя лекар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт