Chanel

• 101 566
  • 616
  •   1
Отговори
# 330
Предвидено беше да се предлага и в БГ, но май чувам, че не е така все още  newsm78
Аз не го видях, но специално ще проверя. На мен 20 ми пасна чудесно. Днес го нося и да видим кога ще лъсна. Ако не стане прилично време направо отивам да го взема.

# 331
  • Бургас
Майка ми беше ползвала от тази серия Ле лифт само че за много суха кожа, че нейната е ужасно суха , моята няма нищо общо с нейната кожа . Доволна беше.
Денси сподели за "лъсването" . Мисля днес след работа да отида с нея да се поглезим (от много глезене голяма глезла ще стана) до "моят" магазин за малко Шанел  Mr. Green .

# 332
За съжаление видях лъснало чело не тогава когато очаквах или по-скоро исках. Наобяд си бях порядъчно лъснала, въпреки прахообразната пудра на Нарс и леко Метеорити отгоре. От една проба не мога да си извадя никакви изводи, но е факт че ще взема още проби и не отидох в магазина за да го купя още днес, както смятах да направя. Няма да бързам и ако още няколко пъти не ме матира така добре няма да го взема въобще.

# 333
  • Бургас
Densi мерси  Hug .  И аз така процедирам, както и по няколко различни начина ги пробвам фдт-ните т.е. с различните кремчета евентуално с база (ако ми се намира някаква) , с пудра или без. Предпочитам фдт без пудра отгоре.

# 334
  • София
И аз пробвах новия фон дьо тен на Шанел, като нанасяне ми харесва и добре стои, но на обяд лъснах и трябваше да попия. Не бих го взела за сега.

# 335
  • Belgium
И на мен ми дадоха тестер на новия фон дьо тен, но си записах час за грим с консултант на Chanel и ще изчакам да го пробвам първо по този начин.

# 336
  • в 1001-та нощ
Аз още му се  чудя, ама като Ви чета - ще взема да го пробвам Simple Smile

Лу, сподели консултантът с какво го нанесе  Heart Eyes

# 337
И на мен ми дадоха тестер на новия фон дьо тен, но си записах час за грим с консултант на Chanel и ще изчакам да го пробвам първо по този начин.
И аз си записах час. Hug
Консултантката на Шанел е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 338
  • в 1001-та нощ
А къде, как и при какви условия се осъществяват тези консултации? Какво представляват?

# 339
Грим с бяла и декоративна козметика на дадена марка. На мен този път ми дадоха покана за такъв в Леро. През май месец е месец на Шанел при тях. Запазват се часове предварително.

# 340
  • в 1001-та нощ
Мерси, densi  Blush Значи, като при другите марки  Heart Eyes

А консултантът българин ли е?

# 341
Мерси, densi  Blush Значи, като при другите марки  Heart Eyes

А консултантът българин ли е?
Да Лили гримьорката на Шанел за България. Най-нежното, мило и внимателно същество в козметичния бранш у нас. Страхотна мадама и гримира много нежно и хубв за моя вкус. Правила ми е невероятни чудеса и то с много лек грим.

# 342
  • Belgium
О, кеф аз още не съм попадала при нея, нямам търпение, хем и повод имам след това да покажа грима  Party

Аленка, ще кажа непременно кое как, но тя може и Дени да е преди мен, че имаха доста дати  Laughing

# 343
  • в 1001-та нощ
Много бих се радвала  Hug още повече, че и снимки ще има  newsm68 newsm44

# 344
Какви снимки?

Общи условия

Активация на акаунт