Chanel

• 101 560
  • 616
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Бих искала да споделя отзиви за част от новите си Шанелски попълнения:

1. Le Vernis Chanel 583 Taboo- Много красив, дълбок виолетово- пурпурен цвят със сребристо- златни частици; великолепен за празнични поводи.  Hug С не особена трайност при мен, въпреки ползвания предварително ph регулатор и добрата основа за нокти- на третия ден се беше поолющил. Tired  Затова пък много богат и уникален цвят, така че прощавам му нетрайността!  Simple Smile

Скрит текст:

2. Друг любимец- Chanel Le Vernis 589 Élixir- елегантен, офисен пастел; много подходящ за ежедневието. На снимките в нета изглежда доста по- ярък цвят, отколкото е в действителност. На моите ръце цветът е розов нюд с кафеникав подтон. Със сигурност много изискан цвят, с който никога няма да прекалиш и винаги е на мястото си!  Peace

Скрит текст:

3. ROUGE ALLURE 99 Pirate- класическо, студено Бордо.  Peace Представям си го с черна очна линия и малка черна рокля!  Hug Много, много красиво- наситено тъмночервено, с богата текстура и великолепна хидратация за устните, освен това е достатъчно трайно при първата ми проба- 3 часа не мръдна от устните ми след теста с хапване и напитка (след което го изтрих, така че реално задоволително дълго се задържа  Peace).

Скрит текст:

4. ROUGE ALLURE 129 SURPRENANTE- Цвят за ежедневието и офиса- нежно, но и наситено розово. Достатъчно нюд, но и с достатъчно цвят, за да не е безлично и да се слива с другите нюд червила и глосове.  Peace Изобщо, мнението ми за марката по отношение на декоративната козметика е, че предлагат своя собствена уникална цветова гама, която аз лично не срещам при останалите  брандове.  Hug

Скрит текст:

Сред парфюмите ново попълнение ми е:

Chanel N°5 Eau Premiere- Получих го като тестер и веднага се влюбих окончателно и безвъзвратно!  Peace И, разбира се, веднага се сдобих с него!  Hug Много различен от оригиналът, със свой собствен живот- по-деликатен и подходящ за ежедневието, но много жив и ярък аромат. Има и малко от алдехидите, малко свежи цветя, малко от любимата ми роза и много, много уникалност! Чудесен и много пролетен е Chanel Eau Premiere!  Simple Smile

Скрит текст:

Има и други нови Шанелски неща, но вече събрали достатъчно коментари, а друга част от новите ми придобивки на бранда все още не съм ползвала.  Peace

# 316
  • Бургас
ROUGE ALLURE 99 Pirate e сред любимите ми червила  Heart Eyes . Страхотно червено със син под тон . Пробвах водоустойчивата спирала Le Volume ами изобщо не е такава, доста бързо се размаза.
И Табу е сред любимите лакове и фаворит за лятото, понеже тогава се забелязват най- добре блещулките му.

# 317
  • София
ROUGE ALLURE 99 Pirate e сред любимите ми червила  Heart Eyes . Страхотно червено със син под тон ...

Нали?! Великолепен екземпляр е!  Heart Eyes  Simple Smile
А Табу не съм го носила през лятото, ще взема да го пробвам това лято... Peace

# 318
И аз харесвам Пирата, но е за мен е класическо студено червено и в никакъв случай бордо. Peace

# 319
  • София
И аз харесвам Пирата, но е за мен е класическо студено червено и в никакъв случай бордо. Peace

Това може би е въпрос на субективно възприятие.   bouquet
Аз съм със студен подтон и при мен почти всяко червено (освен ако няма много жълто- керемидено) стои студено.  Peace
По-важно е, че харесваме Пирата!  Wink

# 320
Някой ползвал ли е тоник за лице на Шанел?

# 321
  • Varna
Почистващ тоник Chanel Lotion Douceur, 200 мл
Нежен, хидратиращ, балансиращ тоник + действие срещу замърсяване.

Аз ползвам този и съм много доволна - хидратира , кожата ми се чувства супер и почиства добре. А също ароматът е ок Simple Smile

# 322
Отдавна се каня да попитам, но чак сега виждам къде е най-удачно. Някой от вас ползва ли:
Скрит текст:
И ако да - как се справяте с тази толкова твърда тубичка. Изразходила съм максимум 1/3 от продукта, но напоследък все по-рядко посягам към него, тъй като ми е много трудно да стисна тубичката. Пробвала съм да я държа изправена на капачката. Не помага. Приемам съвети  Peace

# 323
  • в 1001-та нощ
Влизам да споделя първи отзиви от този крем на Шанел:

http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Skincare-Moisturize … 137411/sku/137412

Предлага се в три текстури - лека, средна и богата, аз се спрях на леката - с идеята да ми е ОК за топлите дни  Peace

Мога да потвърдя, че текстурата е наистина лека и въздушна, попива и оставя много комфортно усещане, не тежи  Peace

Ето описанието от сайта:

Description

This ultra-light, airy formula, part of the innovative LE LIFT skincare range —precisely targeted, individualized skincare with the pure and ultra-powerful ingredient 3.5-DA*, a highly effective molecule that promotes skin elasticity —recontours, tones and refines the complexion to reveal skin’s optimal firmness. Absorbs instantly and blends seamlessly into skin.

Scientific research has revealed the importance of key proteins, which can significantly slow down the signs of aging, influencing the tone, suppleness and resilience of the skin.

After 12 years of research, Chanel scientists isolated a remarkably potent extract from the Edulis plant, proven to boost the production of these key youth proteins**. Researchers created a patented compound 50 times more concentrated than the original molecule. LE LIFT uses this technology to intuitively detect and target individual factors of aging at a molecular level* to restore skin to its optimal firmness***.

*A Chanel-exclusive form of dicaffeoylquinic acid.
**Based on in vitro test of microRNAs.
***Based on self-evaluation test conducted by 30 women.

На този встъпителен етап съм удовлетвоерна  Peace Ще видим как е, както приключи  Peace

Доста икономичен продукт е  Peace малко количество е достатъчно  Heart Eyes

# 324
И аз го пробвах в лека версия и ми хареса. Сега ще го пробвам и в богатата.

# 325
  • в 1001-та нощ
Аз има тестери на средната, на богатата не съм взимала, но ще се радвам да споделиш Simple Smile Исках да направя въведението с лек продукт  Blush

# 326
Аз нямам на средната, но ще поискам. Hug

# 327
Здравейте! Доволна съм от Le lift крема за нормална кожа. Вече съм на втора опаковка. За мен не е никак икономичен, защото първата свърши за около 2 месеца. Но го използвам и като дневен и като нощен, всъщност това е и целта му. Няма фактор, което оценаявам като положително и дългоочаквано решение. Фактор си купувам отделно и го използвам когато имам нужда върху крема /Chanel UV Essential SPF 30/.
Названието Le lift е малко подвеждащо, защото не това е основната функция на кремовете от серията. Според ревютата тези кремове могат да се използват на всяка възраст и сами откриват нуждите на кожата. Не знам доколко е вярно, но аз имах леко дехидратирана нормална кожа. Вече е добре, въпреки, че използвам и хидратиращ серум под крема и измиващия ми гел е съобразен, така, че не знам дали само крема или комплексния подход помогна.
Не оставя филм и лесно попива, има много приятен аромат. Това са ми впечатленията от крема за нормална кожа, не съм пробвала по-богатата текстура и лекия вариант.

# 328
  • Бургас / София
12-ти номер от новият ФДТ има ли тук ?

# 329
  • в 1001-та нощ
Предвидено беше да се предлага и в БГ, но май чувам, че не е така все още  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт