Chanel

• 101 559
  • 616
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Мерси Hug
Проблем се превърна това че не си взех спиралата La volume, в Бургас чакали зареждане... след повече от месец.

# 301
Мерси Hug
Проблем се превърна това че не си взех спиралата La volume, в Бургас чакали зареждане... след повече от месец.
Поръчай от Сефора или Прити шоп с куриер. В София я има. Hug

# 302
  • Sofia
Le Volume е страхотна спирала. Денси видях , че си си взела Tisse Venitien. Аз ходих за тях на 8ми март в The Mall и точно този цвят беше свършил. Доволна ли си , пробва ли ги вече?

# 303
Le Volume е страхотна спирала. Денси видях , че си си взела Tisse Venitien. Аз ходих за тях на 8ми март в The Mall и точно този цвят беше свършил. Доволна ли си , пробва ли ги вече?
Да сенките са много хубави, обаче са много блестящи. Нямат матов цвят и понеже са мазни и много пигментирани са и много блестящи. Трябва да се внимава с тях и според мен е добре да се комбинират с опушване с лек мат, защото иначе подчертават всички неравности на клепа и особено паднал такъв. Грима става силен и наситен. Казаха ми, че тази палитра е фаворита от всичките и се продава най-бързо.

# 304
  • Sofia
изглежда наистина е така Simple Smile Heart Eyes Сенките са много хубави и мазнички и страхно ми харесаха като проба. Лошото е, че аз не обичам неща по които другите масово залитат. Обичам да съм така да се каже "единствената".  Laughing но от друга страна не бих дала толкова пари за някой от другите цветове.  bouquet

# 305
  • Бургас
В тези палитри светлият цвят е най- лек или деликатен да го кажем . Вече пробвах по- лекия грим от книжката , която е към палитрата ( моята е Tisse Venitien) и се получи страхотно, сега остава и по- драматичен грим да направя. Още не съм правила, не ми е останало време. Чудя се дали да не си взема за лятото от водоустойчевите спирали le Volume , дори не съм ги пробвала . Чака ме една чисто нова да я започна Le volume  Heart Eyes .

# 306
  • София
Водоустойчивите Le Volume не са съвсем водоустойчиви. Поне моята си се разтича при по-пороен дъжд.

# 307
  • Бургас
Адри́ мерси за споделеното . Значи за сега отпадат като вариант, все пак като за тези пари искам на истина да е водоустойчива . Лятото ми се размазват под веждата спиралите , а и от време на време ми хрумва гениалната идея да отида на плаж със спирала( това се случва точно един-два пъти за цялото лято) .

# 308
  • Велико Търново
deadly_vesi , не е Шанел, но като водоустойчива /без да се размазва, разтича / мога да ти препоръчам ето тази - http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Cannonball-Ultra-Waterproof-Mascara-11ml
Това лято мисля отново да си я взема Peace

# 309
  • Бургас
*Biskvitka*  Hug мерси прибавих си я в уиш листа и като се постопли ще я поръчам. Отделно разгледах ревюта с нея Wink .

# 310
  • Велико Търново
Дано останеш доволна Hug Аз лятото карам само с нея Peace

# 311
  • Бургас
дано, че водоустойчивите  спирали са ми драма. Не съм попадала на хубава, а се надявах на шанелската понеже съм фен на Le volume.

# 312
Миналогодишната, лятна спирала на Шанел, която имам в пастелно синьо е толкова водоустойчива, че се къпя в морето по три часа не излизам от вода и като изляза няма мърдане. Разбира се няма и сваляне от очите което много ме дразни, става само с двуфазен и то с търкане. Та можеш да погледнеш и другите спирали на Шанел, а не само Волюма. От него не съм ползвала водоустойчив и не знам. Hug

# 313
  • Бургас
Денси  Hug много бях я харесала миналогодишната синята , но нали колекцията не дойде тук . Утре имам път към "моето" магазинче ще разгледам обстойно , че пари на вятъра не ми се дават .
Да споделя , че съм впечатлена от Hydramax +Active серум , ползвам го на сухите места по лицето и много добре се справя с хидратацията без да отежнява .

# 314
  • Varna
някой ползвал ли е слънцезащитния крем за тяло на Шанел и  доволен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт