Chanel

• 101 554
  • 616
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Само в бутиците на бранда.  Peace
Мерси, явно ще мина без тях.

# 286
Да, съгласен съм, че са съвсем различни (макар че в бутиците винаги го наричат "малката сестра на номер 5"), но вървят в една посока, ако си говорим за нещо класическо и изтънчено. За мен Номер 22 е много ерудиран парфюм, семпъл, неповторим, класа.
И като си говорим за парфюми, интересно ми е как се възприема Гардения тук?
Възприема се божествено! Heart Eyes Като изключим цената от 500 лв. за 250 мл. и подновяването на всеки час!!! Мъжа ми и до днес твърди, че това са едни от много грешно похарчените му пари и все пак ме кара да спя с него /парфюма/, за да си го усеща само той. То и друг не може де! Mr. Green

Няма №22 в България. Най-близкия бутик на Шанел е в Атина.

# 287
Да, съгласен съм, че са съвсем различни (макар че в бутиците винаги го наричат "малката сестра на номер 5"), но вървят в една посока, ако си говорим за нещо класическо и изтънчено. За мен Номер 22 е много ерудиран парфюм, семпъл, неповторим, класа.
И като си говорим за парфюми, интересно ми е как се възприема Гардения тук?
Възприема се божествено! Heart Eyes Като изключим цената от 500 лв. за 250 мл. и подновяването на всеки час!!! Мъжа ми и до днес твърди, че това са едни от много грешно похарчените му пари и все пак ме кара да спя с него /парфюма/, за да си го усеща само той. То и друг не може де! Mr. Green

Ох, засягаш болната ми тема. Ако не бях развил нова мания (и слава Богу), щях все още да харча пари за глупости, разбирай ексклузиви на Шанел, които траят около час. В това отношение тези на Диор са много повече на ниво, и като трайност (защото всички са парфюмни води), и като шлейф.

PS: Не съм следил отзивите за 1932 тук във форума, но специално в чуждестранни форуми много се превъзнасяха. Е добре, ама всичкото за има-няма час и толкова.

# 288
  • в 1001-та нощ
Благодарение на densi  newsm51 smile3525 Heart Eyes съм се докосвала до Беж няколко пъти  Heart Eyes , но не искам да залитам по недостъпни изкушения  Blush

Между другото това беше единственият аромат, който преди време ме впечатли от Шанелските  newsm76 Heart Eyes , при втората проба, като че ли не толкова, но може би вече бях предубедена и си бях сложила спирачки да не хлътвам по трудни прелести  bouquet  благодаря на densi, че ме пази да не потъвам в тази необятност  newsm51

# 289
О да от ексклузиви на Шанел, Герлен, Диор, а и всякакви други се пазете много. Това е безсъние, трудна достъпност и мнооогоо пари. Кому е нужно?!

PS: Не съм следил отзивите за 1932 тук във форума, но специално в чуждестранни форуми много се превъзнасяха. Е добре, ама всичкото за има-няма час и толкова.
И аз го харесвам страшно много, но наистина няма и час! Whistling Whistling Whistling

# 290
  • Бургас
За сега ми стига , че залитнах по Coco Noir и той ми стига . Майка ми е фен на Coco Mademoiselle и №5, тези и двата не са мои, но тя си се пръска с кеф  Laughing.
И аз ще послушам съвета на Денси относно ексклузивите.

# 291
  • Бургас
Аз  обичам 5, но той откровено ме мрази.
Относно трайността - за лятото имам ЕДТ Аllure и Coco Mademoiselle, първият е по-траен, направо нахално за ЕДТ Simple Smile, Cосо-то се отмирисва по-лесно.
Другият месец имаме ходене с ММ до Истанбул и там имало бутик. Иска ми се да си взема Беж или Гардения за рожденият ден.

# 292
Аз съм от хората, които Chanel 5 обича и любовта помежду ни е дълга и взаимна, направо си е щастлив брак, а не случайна връзка:)
Ние обичаните от номер 5  и  влюбеният в номер 5 Брад Пит също Simple Smile

Харесвам Гарденията повече.

# 293
Ползвали ли сте грижата им за лице?

# 294
Обожавам Chanel, гримовете, дрехите, най-вече чантите и номер 5!А някоя от вас да знае къде мога да намеря козметична чантичка на Chanel и долу-горе колко струва?Бих си поръчала, но не обичам да ползвам сайтове като ebay, amazon или ioffer.

# 295
  • Франция
Записвам се, за да следя по-удобно темата  Simple Smile
Харесвам на практика всички аромати на марката, ползвам с удоволствие част от бялата и декоративната козметика. Не мисля, че бих носила дрехите или аксесоарите.

Шанел 5 ме обича във всичките си концентрации, а аз го обожавам в чист парфюм. Абсолютният ми фаворит обаче е номер 19, употребила съм може би около литър през живота си  Crazy
Много голяма любов ми беше Коко едп, носих го в тежки за мен моменти обаче и после установих, че ме натъжава повече, отколкото ме радва.
Мечтая за всичките им ексклузиви  Blush Няма такъв, който да не ми е харесал при пробване, и причината не е защото са редки и скъпи (аз не се спогодих с ексклузивите на Диор и Армани например  Peace). От Gardenia изпръсках голяма разфасовка за две лета, при мен имаше доста добра трайност всъщност 5-6 часа, обаче аз пръсках ненаситно. Имам и обичам Coromandel и Bois des Iles, изумително красив през лятото ми стои и Bel Respiro, доста траен при това.

Хидратиращите продукти за мен са най-добрите на света, ползвала съм и някои анти-ейдж кремове като Sublimage, обаче ефект не ме е споходил достатъчно бързо, за да си оправдае парите и да продължа да ги купувам  Simple Smile

Радвам се, че открих тази тема и мисля, че имам какво да споделя, а също и много какво да науча   bouquet

# 296
Здравейте, радвам се че открих тази тема! Ревностен фен съм на Chanel. Ползвала съм и ползвам парфюмите, декоративната козметика и бялата също. Четох някъде назад в темата за Allure че не е траен. На моята кожа този парфюм трае с дни. Преди години ползвах Chance, след като родих исках пак да го ползвам но леко ме отврати начина по който ми стои. За сметка на това съм безвъзвратно потънала в магията на COCCO NOIR.
Ще се осмеля да ви предложа един парфюм, който лично за мен се стои на почетнат стълбичка в личнат ами класация - Belle d opium на Yves Saint Laurant.
Ще следя темата с особен интерес

# 297
  • Бургас
Похвал! От петък съм горд собственик на GARDÉNIA (тук ММ въздъхва дълбоко).

# 298
  • в 1001-та нощ
Честито   bouquet

Интересувам се - дали някой е ползвал база за сенки на Шанел, ако да - каква, впечатления и т.н.  Blush

# 299
Похвал! От петък съм горд собственик на GARDÉNIA (тук ММ въздъхва дълбоко).
Браво честито! Невероятно женствен парфюм! Много! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт