Chanel

• 101 553
  • 616
  •   1
Отговори
# 270
А Chanel 5 Eau Premiere? Не съм фен на класическия No 5, но този просто обожавам.  Crazy

# 271
  • в 1001-та нощ
Този не съм  Heart Eyes добавям го  newsm51

Вече се бях опасила, че Шанелските аромати не са за мен  Blush

Последна редакция: пн, 20 яну 2014, 21:09 от a.l.e.n.a

# 272
Не знам защо се решила, че Шанел не е като за теб Rolling Eyes Не съм те виждала на живо, но от снимките съм добила някаква представа и мисля, че ще ти пасне на елегантния външен вид. Не зная само дали ще подхожда на възрастта ти, смятам, че не е за момичешки дух, а по-скоро за дама. Simple Smile

# 273
  • в 1001-та нощ
Имах предвид ароматите, които бях пробвала до момента  Blush понеже са "спрягани имена"  Peace

Но ще пробвам и препоръчаните по-горе  Peace Heart Eyes  bouquet

# 274
Преди години пробвах някаква лимитирана серия на Шанел, като парфюма беше в порцеланово бурканче и беше в формата на сух парфюм. Не се сещам как се казваше парфюма, но миришеше страхотно!
Пробвала съм всички парфюми на Шанел, но никой от сегашните не мирише като този, който бях пробвала.

# 275
  • София
Единственият парфюм на Шанел, който харесах е Алюр. Всички останали са ми на границата с неприятни и не мога да ги харесам, а упорито се опитвах  Sad  Беж също ми допадна, но пак не успя да ме грабне истински.

# 276
А Chanel 5 Eau Premiere? Не съм фен на класическия No 5, но този просто обожавам.  Crazy
+1

# 277
+1
И той си е труден парфюм обаче. Доста по-лек и модерен от класическия, но пак силно /алдехиден/ сапунен.

# 278
Беж също ми допадна, но пак не успя да ме грабне истински.

Няма да забравя деня, в който се влюбих Беж. Преди няколко месеца моя приятелка си купи чанта 2.55 точно в този цвят, а момичето в бутика напръска кутията с Беж и просто ме зашемети. И днес като се сетя, ароматът за мен е сбъдната мечта. Simple Smile

ПС: Добра алтернатива на No5 Eau Premiere е No22 - разбира се в съвсем различна ценова класа, но евентуално отливки за тест. Много е "чист" и сапунен, но в много модерен вариант и в никакъв случай скучен като например повечето инфузии на Прада. (Последното сравнение е лично мнение, моля ви да не се "караме". Simple Smile)

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 12:44 от alchemist

# 279
Eeeee №22 e божествен парфюм. За мен няма никакво сравнение с No5 Eau Premiere. Освен в алдехидността в друго няма какво да ги съпоставя.
Беж е парфюм за булки. Вчера и днес го нося и не мога да му се нарадвам. Всички колеги са очаровани от него, дори и такива непонасящи мед като храна и в парфюми.

# 280
Eeeee №22 e божествен парфюм. За мен няма никакво сравнение с No5 Eau Premiere. Освен в алдехидността в друго няма какво да ги съпоставя.

Да, съгласен съм, че са съвсем различни (макар че в бутиците винаги го наричат "малката сестра на номер 5"), но вървят в една посока, ако си говорим за нещо класическо и изтънчено. За мен Номер 22 е много ерудиран парфюм, семпъл, неповторим, класа.

И като си говорим за парфюми, интересно ми е как се възприема Гардения тук?

# 281
  • София
Беж и №22 има ли ги  в България? Къде да ги пробвам?

# 282
  • Варна
Нито Гардения, нито Беж има в БГ. Tired За N 22 не съм сигурна.

# 283
  • София
А дали има вероятност на някое летище да ги намеря или трябва до бутик на Шанел да ходя? Пфу, как ме заинтригувахте...И аз трудно се разбирам с парфюмите на Шанел, но днес в чест на темата се пръстанх с Алюр Сеншуъл Grinning

# 284
  • София
Само в бутиците на бранда.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт