Chanel

• 101 504
  • 616
  •   1
Отговори
# 180
Аз се сдобих с парфюма CHANCE в жълтеникавото шишенце,великолепен Heart Eyes
Използвала съм коректор на марката ,където пишеше MADE IN ITALY,от италианска парфюмерия е купен,но нормално ли е се чудя? Thinking

# 181
Kакво ви е мнението за новите сенки? Аз така се влюбих в тях, че смятам да ги повторя:)

# 182
  • Пловдив
Новите сенки са страхотни! Трайни, супер пигментирани, лесно се нанасят, отиват на всякакъв тоалет. Някой знае ли дали са лимитка? Ако са, и аз ще се запася.

# 183
  • Varna, Bulgaria
Как се казват тези нови сенки на Шанел?

# 184
  • Пловдив
Не са кой знае колко нови, колекцията излезе преди месец Simple Smile. Имам предвид тези:

На всичкото отгоре са лимитка, току-що проверих.
Някой знае ли каква ще е коледната колекция?

# 185
  • Бургас
Да тя е страхотна палитра и са лимитка , но баш да се запасявам е излишно. http://www.chicprofile.com/2013/09/chanel-nuit-infinie-de-chanel … first-photos.html  тук има информация за коледната колекция Wink

# 186
  • Varna, Bulgaria
Благодаря за отговора!

# 187
  • Пловдив
Коледните сенки в бурканчета изглеждат страхотно! Ще видя и блестящата пудра как е, може би и червено-кафявия лак. Друго засега не ми хваща окото.

# 188
  • Бургас
За сега не смея да се захласвам по нищо от колекцията докато не видя снимки, дори още по- добре ще е на живо да я видя и пробвам.

# 189
Здравейте! Имате ли актуална информация къде в София се продава козметика на Chanel, като по-конкретно ме интересува парфюма Coco Chanel Noir?

# 190
  • София
Здравейте! Имате ли актуална информация къде в София се продава козметика на Chanel, като по-конкретно ме интересува парфюма Coco Chanel Noir?

Шанел се продава в Сефора, Престиж, Прити Шоп. Май имаше и 4-ти магазин, но сега не мога да се сетя.

# 191

Шанел се продава в Сефора, Престиж, Прити Шоп. Май имаше и 4-ти магазин, но сега не мога да се сетя.

И Леро Peace

# 192
 Здравейте.От няколко години съм голяма фенка на Chanel.Любими са ми Coco Mademoiselle,Coco.Лятото си купих Coco Noir,но определено не е мой тип.Rouge Allure са ми любимата серия червила, Gloss-BRILLANT EXTRÊME LÈVRES SCINTILLANTE-любимите ми глосове за устни.И от други продукти съм доволна...обичам Chanel...

# 193

И Леро Peace
Благодаря ви много! Simple Smile

# 194
  • Varna
здравейте:) аз искам да попитам за информация къде в Варна се продава козметика на Chanel ?

Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт