Chanel

• 101 522
  • 616
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Аз го имам и го ползвам, но това, че не е за всеки, ме хвърли в смут и подкопа основите на самочувствието ми, когато ухая на него Wink
Според мен Дени имаше предвид, че не всеки е в състояние да го носи, не се харесва на всеки Simple Smile

# 211
Аз го имам и го ползвам, но това, че не е за всеки, ме хвърли в смут и подкопа основите на самочувствието ми, когато ухая на него Wink
Според мен Дени имаше предвид, че не всеки е в състояние да го носи, не се харесва на всеки Simple Smile
Точно така е. 5- цата е приказка и ако ти харесва си го носи с кеф. Аз го нося във всички версии, вк, ползвам и цялата гама продукти за баня. Това е най- продавания парфюм в света, но съм чувала много лоши думи за него.

deadly_vesi, не не е лимитка бронзъра.  Hug

# 212
  • София
Да, определено под "не е за всеки" имах предвид, че не на всяка жена би допаднал и би подхождал, не нещо друго  Peace

# 213
  • Плевен
И аз много искам бронзър-а, и се присъединявам към питането, дали е лимитиран продукт. В моя град едва ли ще го има някога  Sad Ако се обадя в някой от Софийските магазини, където е наличен ще ми го изпратят ли с наложен платеж ?

# 214
И аз много искам бронзър-а, и се присъединявам към питането, дали е лимитиран продукт. В моя град едва ли ще го има някога  Sad Ако се обадя в някой от Софийските магазини, където е наличен ще ми го изпратят ли с наложен платеж ?
Най- вероятно да. Търсете го, много е хубав! Heart Eyes И е вечен, супер икономичен и отива на всяка кожа.

# 215
  • Плевен
И аз много искам бронзър-а, и се присъединявам към питането, дали е лимитиран продукт. В моя град едва ли ще го има някога  Sad Ако се обадя в някой от Софийските магазини, където е наличен ще ми го изпратят ли с наложен платеж ?
Най- вероятно да. Търсете го, много е хубав! Heart Eyes И е вечен, супер икономичен и отива на всяка кожа.

densi Hug  bouquet, къде ще ме посъветваш да звъня .

# 216

densi Hug  bouquet, къде ще ме посъветваш да звъня .
В Сефора, Прити шоп и навсякъде където се сетиш, че продават легално Шанел. Hug Ако го няма предполагам, че ще го докарат при следващо зареждане. Търсете го обаче с пълното му наименование и като база, а не като бронзър. Не знаят иначе и казват "нямаме". Така ми казаха в Сефора и после се разбрахме, че е база и бързо го откриха.

# 217
  • Бургас
Мерси Денси Hug аз ще си питам в Бургас откъдето си купувам Шанел, като цяло ми е много интересен продукт

# 218
Aз не бих подарила парфюм на човек, който не ми е много близък и не знам какво точно харесва и носи.  Peace
Ако знам, че дамата много иска точно определен парфюм - тогава  е съвсем друго, но да гадая какво точно би и харесало - няма смисъл.

# 219
  • Варна
Благодаря ви!

Сега вече разбрах Simple Smile

# 220
  • София
Според мен изборът на парфюм няма нищо общо с професията. Аз съм от юридическите среди и съответно познавам много юристи, едни харесват леки и свежи аромати, други по-тежки. Въпрос на вкус. Абсолютно съм съгласна, че трябва да се познава конкретния човек и неговите предпочитания.

# 221
Aз не бих подарила парфюм на човек, който не ми е много близък и не знам какво точно харесва и носи.  Peace
Ако знам, че дамата много иска точно определен парфюм - тогава  е съвсем друго, но да гадая какво точно би и харесало - няма смисъл.
това е правилния подход и според мен Simple Smile
няма нищо общо професията с избора на парфюм
аз  дори бих се обзаложила с всеки че ако подари шанел 5 надарения ще ,,запомни,, надаряващия за цял живот Grinningвъпроса е с какво Peace
допълвам че аз лично съм го носила във вариант едп  Simple Smile

# 222
Здравейте,
Темата само за козметика Шанел ли е или можем да дискутираме и дрехи Grinning

# 223
  • София
Искам да попитам дали Chanel Precision Ultra Correction Lift Lifting Firming Day Cream е подходящ за комбинирана/мазна кожа?

# 224
Искам да попитам дали Chanel Precision Ultra Correction Lift Lifting Firming Day Cream е подходящ за комбинирана/мазна кожа?

Подходящ е.

Общи условия

Активация на акаунт