Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 23 тема

• 18 963
  • 711
  •   1
Отговори
# 615

Фикси, ще купя чая на Хип да видим дали пък с него няма да стане, този с копър, анасон и какво беше там, за храносмилане. Той моичкия вода не вкусва, дано чая по- му хареса  Praynig И какво между храненията, той обикновено ако не го боли корема спи тогава  newsm78 Има около 30-40 мин кокорене след манджа.

Аз давах обикновения чай от копър, не този с анасон и пр. Ами аз успявах макс 2-3 пъти да му предложа чай. Защото както си установила, ако е наяден не иска, ако е скоро ял - ще го повърне, защото хем му е пълен стомаха, хем ще нагълта повече въздух с шишето. Така, че остава да пробваш като вече заспива, но внимавай да е хубаво изправено шишето, за да не гълта много въздух. В интерес на истината най- много пиеше като сме вън на разходка. Явно от топлото е имал нужда от течности. Под много имам предвид 20-3 мг наведнъж.

# 616
Здравейте, момичета:))) лаленце и аз си пусках миналата седмица пкк и урина и ми взеха 15 лв. Аз също си пускам всеки месец! Това за спина не го знаех, аз си правих изследването в 3- ти месец!
Попи,  Hug добре че е минал тоя запек, да не се мъчи малката кукла:)
Дрън дано скоро ги преборите тия колики. Моята кума храни бебка с шишета против колики, според нея има ефект.
Норе, аз не съм пила сирон за кашлица след инжекциите!
Деска, мерси мила:))) честита 32-ра на Ивето, стискам палци за Мая, успех на прегледа:)))
 Hug Hug Hug за всички:)))

# 617
Здравейте сладурки, чак сега успях да намеря малко време да ви изчета и да пиша
Честита принцеса на мама Жени и на щастливия тати! Нека бъде много щастливо и палаво детенце. Да ви е жива и здрава!
Успех за предстоящите прегледчета, искаме само добри новини  Hug
Лаленце, мисля, че твойто кремче има ефект, ще продължавам да се цапотя
Вал, браво за покупките
Инче, честита 33 седмица, а на Ивет, честита да ти е 32-рата 
Сега мисля да пусна една пералня с бебИшки дрехчета, които ми дадоха, но като дойде време пак ще ги изпера и тогава ще гладя. Нещо съм много изнервена, дано успея да се овладея
Цунки по муцунки за всички

# 618
  • на земята
Мерси момичета..))Сега за спина доки от ЖК звъннах тя каза че няма да се налага да пускам пак  спин и хив и кво беше,важали са си  newsm78 аз също ги пусках в края н 3 месец,началото на 4 месец..))) А какво влиза в ПКК  (влизат ли тромбоцити,суе,хемоглобин..)) отделно ще изследвам серумно желязо и Б12 и ЦРП..за всеки случай..те не влизат в ПКК..)))                 stefi_sv ,радвам се че ти е харесало кремчето и на мен ми хареса,мазничко е и ще свърши работа  Peace   Скука голяма днес  ooooh!

# 619
Момиченца-кокиченца,

виждам като цяло сте на 6 ! Хоуп, палчета имаш и от мен, мила, всичко ще е наред  Hug
Женка, честито ти съкровище, да ви е жива и здрава и много безгрижна!!!!
Знаех си, че някой ще ме нацели като датичка  Laughing, за малко и часа !

Колики - при нас принцеската снощи заспа в поза тигър, по корем върху ръката ми
За изследванията - вежат 6 месеца и на мен ги пуснаха в 3 месец и си родих с тях.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 620
А ми на мен в началото ми казаха 6 месеца, но после разбрах за 3.  newsm78 Нищо де, аз си ги платих предния път, така че ако не са валидни ще искам утре от този на ЖК. Добре де в тая Токуда що е толкова скъпо.  Whistling Аз пускам ПКК, урина, ЦРП и желязо и ми взимат 31 лв.  Thinking
Деска, не намаляват ли болките от тези хапове?  Confused То и при мен има дни, в които имам контракции, но са в рамките на нормалното и неболезнени. Но има дни, като вчера, в които ги броя до 10-тата и след това се отказвам и на всичкото отгоре някои са по-продължителни и болезнени.  Tired
Аз се цапотя с чисто какаово, но мисля да го забъркам този крем по-нататък да имам след като родя. По-лошото, че ми се появиха спукани капиляри по краката и е  Sick. До сега не съм имала проблеми с разширени вени, от къде пък и това.  ooooh!

# 621
  • на земята
 Aera ,вземи си този крем билков е и е хубав,за подуване,за капиляри- ето това е крема http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=29763&a … &bilki_p=1824 червени лозови листа и див кестени е фтин около 5 лева беше,мойта дружка се роди с него...))   За изследванията важали ми казаха до ражданаето,колко е верно незнам вече,всеки иска пари и тва е  ooooh! Да ви кажа ,количаката СТОККЕ е суперска,одеве я бутах,сгъвах,една приятелка си купи такава .от седмица е с нея и е супер доволна ,много е лека,оххх много ми се бута  Joy

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 16:54 от *лаленце*

# 622
Мерси Лаленце   bouquet, още днес мисля да си взема, че е ужасно грозно.

# 623
  • на земята
ААА,АРЕА друго се отваря хм...))) http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=29763&a … &bilki_p=1824 това е 5.69 -АСАМ Крем за крака с Див кестен и лозови листа

# 624
Благодаря ви момичета от вчера сме в нас засега е супер работа но нямам никакво време бебчо много слушка и папка дано да продължава така
Ще разказвам като мога че сега и свеки е в нас и нямам много време
прегръщам ви силно и благодарим за пожеланията ще има и снимки скоро
нямам време да изчета и всичко

# 625
Благодаря ви момичета от вчера сме в нас засега е супер работа но нямам никакво време бебчо много слушка и папка дано да продължава така
Ще разказвам като мога че сега и свеки е в нас и нямам много време
прегръщам ви силно и благодарим за пожеланията ще има и снимки скоро
нямам време да изчета и всичко

Страхотно, все така добре да вървят нещата  Hug

# 626
Лаленце, аз го намерих, даже се порових малко в сайта да видя какво още се предлага.  Mr. Green
Ф-Деси много се радвам за вас и дано все така да сте.   bouquet Hug

# 627
Благодаря момичета за честитенето на седмичката, ама аз от днес съм реално в 33 седмица, лентичката нещо май не ми е особено точна или просто показва, че имам пълни 32 седмици. Hug

# 628
  • на земята
 Aera,има интересни неща в сайта  Peace    ivette ,ми още по добре 33 седмичка,малко ти остана  Praynig        f_desi ,радвам се ,че не ни забравяш...важното е че с бебчео сте добре и се слушате  Hug   

# 629
И аз се поразрових в сайта, определено има полезни неща:)))
Ф-Деси, радвам се за вас:) ще чакаме да разказваш:)

Общи условия

Активация на акаунт