Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 23 тема

• 18 970
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
  • на земята
 ivette ,PALMERS са продукти точно за бременни ,много се мажат с него,сега като свърша това мазило ще си взема от него,все се каня,много мами ми го препоръчаха..)))По принцип ако имаш алергий незнам,аз нямам ,пък и те са серия за бременни,незнам какаото да пречи,в повечето продукти овлажняващи за бременни има какаово масло,НАТУРАЛНО,което е важноо...))Не какво да е ,а натурално..)))Не мисля,че е проблем..)))          val_74 ,хубава е количката ,хареса ми,и моята я има в този сайт (която съм харесала),но е по скъпа, тук в БГ е по ефтина.лирата много е скочила в момента може би и затова,а колко е доставката  newsm78 би ли споделила..)))Коша е супер сестра ми ползва същия само че в друг цвят,ставаше и за нейната количка,тя имаше QUINNY.Прекрасен избор си направила  Peace Къде се покрихте всички ,никой не пише вечер вече.. Rolling Eyes

# 601
И аз ползвам палмърс интензивния балсам против стрии и не съм имала проблеми с него. Доволна съм понеже преди да си го взема ползвах на мустела и още преди 3-4 седмици ми излезнаха стрии по гърдите, сега с палмърс не са се появили нови.

Деси добре съм благодаря пия си хаповете и лежа. Благодаря за съветите ще се възползвам от тях.

Лека нощ,   Hug сладурки и приятни сънища!

# 602
Добро утро ,милички!!!! Айде на кафе:)  Аз отивам на ЖК стискайте палци мойта доки да е там и да мина бързо ,че днес съм без час. Хубав ден на всичкииии!!!!!!

# 603
Добро утро и от мен!
Мая, страхотно кафенце! Стискам палци, всичко ще бъде наред!
Да ви кажа аз за стриите от началото на бременноста ползвам масажен крем на Кокона и съм много доволна. Имам много близка фармацевтка, на която поставих задачата да ми избере най-подходящото мазило още в началото и дори не съм се интересувала от другите марки. Но определено при мен има ефект, при все че коремчето ми е с олимпийски размери Simple Smile
На всички пожелавам спокойна и успешна нова седмица!  Hug

Аера, ето твоята закуска днес  Heart Eyes

# 604
Добро утро момичета!!
Hope, Aera всичко ще е наред  Hug Hug Hug
krissi79 и maiagi много хубава закуска, благодаря ви!
maiagi стискам палци за теб на прегледа.
приятен ден момичета!!
на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 605
Добро утро милички! Мерси за кафенцето maiagi. Стискаме палци за прегледа. Аз утре съм на ЖК, но съм за болничния, пък и този най-много да ме премери на кантара и да ми измери кръвното. Една майка ми каза, че изследванията за СПИН и Васерман важат 3 месеца, а не 6, както си мислех, та това означава, че пак трябва да пускам. Дали се полагат по ЗК или пак трябва да ги плащам?
Хоуп, всичко ще бъде наред, сигурна съм.  Hug На теб кога ще ти правят терапията?
Деска, освен Нифедипин друго пиеш ли за болките?
И аз вчера имах доста контракции, някои отново болезнени. Дано днес нямам толкова.  
Криси, мерси миличка.  Hug Току що се натъпках със същото, едвам дишам.  Crazy

# 606
Аера, изследванията за СПИН и Васерман, както и кръвна група се плащат от ЗК, но само еднократно през бременността. Ако вече са ти пускали, надали ще могат отново. Така поне на мен ми обясниха, след като вдигам скандали няколко пъти, че урина ми се полага за изследване 3 пъти през цялата бременност, а е толкова важно да се следят белтъка и бактериите... Нищо че години наред ми удържат стотици левове месечно ЗО.  #2gunfire

# 607
Добро утро :love:1
Криси,Мая закуската и кафето са страхотни  bouquet
Аера,ношпа и диаспорала.Гинепрала ми го спря.Дано нямаш днес болки Praynig.Успех на ЖК,дано не 4акаш.
Иветте 4естита 32 седмица Heart Eyes,безпроблемно до 37 най-малко.
Ина,на теб 33мила  bouquet
Вал хареса ми много коли4ката.
Мая стиснати палци за прегледа,дано не 4акаш.
За вси4ки много  Hug Hug Hug и вспешна седмица.

# 608
Здравейте момичета, успешна седмица на всички!

Аера терапията ще я почна след 2-3 дни като влезна в 28г.с. Изписани са ми 4 инжекции през 12часа по 1
Ако не се лъжа лекарството се казва флустерон и след това до ми изписа и мукосолван да пия няколко дни, но не съм сигурна за какво точно е сироп.
Мамите които са имали терапия пили ли сте вие сироп след инжекциите?

# 609
Жени, честита ти дъщеря! Да е жива и здрава, за радост и гордост на мама и татко! Прегръщам те, оправяй се бързо и чакаме разказче   bouquet

Лали Бали, аз пера с Персил сензитив, другия препарат който се препоръчва масово е Сано течен. Омекотител не ползвам.

Краси, стискам палци, всичко ще бъде наред  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз лично съм пробвала с дъщеря ми всичко това, което си изброила, плюс чай от копър, но ефект при нея нямаше. Дано бързо да ги преборите, че аз с нея си будувах до 4-тия месец.  Crazy
Леле, 4 месеца, горкото човече и аз барабар с него. Май като го боли много като го кача на рамо и го друскам малко се успокоява... оф не знам и аз маметаааа, голяма гадост туй коликите  Confused

Мая, пиши как е минал прегледа  Peace

Фикси, ще купя чая на Хип да видим дали пък с него няма да стане, този с копър, анасон и какво беше там, за храносмилане. Той моичкия вода не вкусва, дано чая по- му хареса  Praynig И какво между храненията, той обикновено ако не го боли корема спи тогава  newsm78 Има около 30-40 мин кокорене след манджа.

На всички момичета мноооого  Hug

# 610
  • на земята
Здраевйте и от мен,мерси за хубавата закуска и за кафето  Hug На всички на прегледи ,късмет и стискам палци всичко да е наред..))))   За спина и... да важат само 3 месеца и аз се ядосвам,защо ми даде да ги пускам,като сега няма да важат и трябва да плащам ,тези от ЖК са ужас ..)))  Аз да питам колко пъти имам право на ПКК,май само три нали  newsm78  Сега края на месеца ще пускам хемоглобин,серумно желязо и Б12,ще пусна и левкоцити и ЦРП за всеки случай и урина и трябва да си плащам..)))       А ко някой знае колко струва ПКК ако си плащаш нека сподели..)))  Приятен ден на всички!  bouquet

# 611
Здравейте и от мен  Hug Hug Hug Hug От вчера чета, но едва днес се добирам до компа, за да пиша. Ние както бяхме със запек, изведнъж се подрискахме...докато нагодим храната за това нежно стомахче, зор ще видим.

Бързам да честитя на Жени:
Жени, Честито малко чудо Мирая! Да е жива и здрава на мама и тати, да има прекрасно детство и късмет в живота! А на вас, дълги години щастлив съвместен живот, за да и се радвате!

Момичета, аз също пера с Персил Сенситив. На мен ми го носят от Турция, аз преди ходех често до Одрин и смятам от ноември пак да тръгна на пазар до там с една приятелка. Бебешките работи са в пъти по евтини, хем човек си прави много приятна разходка. Но на нас ни е близо.

# 612
Жени честита дъщеричка жива и здрава и голяяяма да порасне.
За изследванията за спин и ..др и на мен ми дадоха да ги направя някъде в 3-ти месец и не са ми казвали кога да ги правя и че имат срок. Ако сега ми кажат пак да ги правя ще има да вземат пак да се разхождам до ХЕИ по 100 пъти, а пък и да си плащам  #2gunfire . Но доколкото знам искат да си ги правил веднаж независимо кога, та те насила ми дават тези трите които ми се полагат, а те сега третите ли са или вторите? newsm78
А праховете за пране някой чувал ли е за тези био топчета ли са незнам точно, от някакво дърво ли , имат ли ефект за петна и за бяло белио?

# 613
izvinete za latinicata, no mi vzeha kompa!
Lalence, PKK 16 pokazatelia i urina OXI mi izliza m/u 16 i 18 lv. v zavisimost ot laboratoriata. vseki mesec si gi pravia, tui kato  kakto kazah se polagat edva 3  #Cussing out

# 614
Здравейте,сладурки.
Лаленце, днес пуснах /платено съм винаги/ ПКК, Урина, Албумин и общ белтър и платих 20лв. общо, ПКК само е 6-10лв. в зависимост от показатели, дкк и суе дали влиза, това е Цибалаб.
Попи,Дрън Hug Hug
Поздрави на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт