. И аз съ!м сигурна, че я е боляло само вчера, а днес вече ти повече се тревожиш от нея. Бързо да минава и да забравяте.
Силно гуш от нас 

Гледах снимки в ФБ - много е пораснала Тияна и все по-голяма хубавица става

Ха,честито
А иначе наште пре-финни девойки какво ще ги правим не знам - и Буба има няма 9 кг.
- реве,пищи,изправя се - ми то кантара въобще не може нищо да отчете 

Артистична ми се струва Райчето, иначе 
Успокоителните ви думи ми действат много добре, препрочитам си ги и знам, че сте прави и всичко ще мине, но просто на момента човек си изживява драмите и това е... Иначе Зоринка днес си търча безконтролно с гипса из къщи, не дава вид нито нещо да я боли, нито кой знае колко да я смущава. Малко трудно спинка с него, щото е голям пумпал и много се върти, та все й пречи, но няма как...

Ще питам за този пластмасов гипс, но не знам как ще стои пак да я прегипсират, не ми се ще да я травмирам допълнително от една страна, от друга си е тежичък този...
С къпането тази вечер се справихме, понеже не михме коса, но утре хич не знам как ще я измия, без да подгизне целия гипс... Как става този номер? 

и на контузеното Райче, да няма повече такива инциденти.
А, за стоенето на кантара, стоя, мерихме я на този бебешкия, седнала, но пък не можахме ръста да измерим...
така, че не й се притеснявай на Буба
А и да ти кажа, тя Ивайла не изглежда слабичка, може би защото като цяло е по-дребна. Препоръчани теми