Януари 2011 (41)

• 31 194
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Честит рожден ден на Явор! Да расте здраво, щастливо и уверено в себе си дете.

Буби, много неприятно с ръчичката, Зори е герой наистина щом така чинно е чакала. Дано заздравее бързо и да не и пречи гипсчето. А ти не се обвинявай, просто понякога се случват такива неща, колкото и да ги пазим.

Еления, а честито спокойствие  Mr. Green

И Честит празник на всички!

# 706
Честит Рожден Ден на Явор - да расте здрав и безгрижен. Честит празник и на Бебеш - да е все така борбена и издръжлива и да се радва на здрави дечица.
Буби - направо ми се доплака за малкото Зори. Успешно и бързо оздравяване на ръчичката. В интерес на истината и тук се чака много в спешното, ама много, с часове - поне условията са по-добри.
И Рая имаше премеждия - изпусна си един доста тежък фенер на крачето и се удари точно под нокътя. Аз си помислих, че си отряза пръсчето, защото от кръв нищо не виждах. Тя не изрева 5 мин. стъписана и после от сутринта до обяд рев. Тъкмо я успокоя и тя си го види и пак отново истерия.
Поле като се прибра баща и и пак рев (да му обясни), а дотогава вече беше скачала, тичала и забравила, но само като го видя и се сети да му се оплаче и то със сълзи.

# 707
  • София
Бебеш, честит ви празник - да ви е жив и здрав Явор и много да ви радва!

Буби, милото Зори Sad. И аз съ!м сигурна, че я е боляло само вчера, а днес вече ти повече се тревожиш от нея. Бързо да минава и да забравяте.
 Бързо оздравяване на болните, нямат край гадните вируси!
Днес майка ми дойде при нас и развали дисциплината веднага... Михаела спря да си играе с децата, лепна се за нея и се залигави зверски... Много се дразня - преди малко се гониха из двора с филийки, преди това трябваше да се приспиват следобедно newsm78

# 708
Бебеш, честит рожден ден на Явор! Много да ви радва и да ви слушка.

Буби, милото Зори. Големи премеждия. По-бързо да заздравява ръчичката, а ти се успокой и поеми въздух.

# 709
Честит Празник и от мен!

Буби, Пепинка Много лоши премеждия сте имали с дребчовците Sad Силно гуш от нас  Hug

Бебеш - Честит 3-ти Рожден Ден на Явор! Да расте здрав и умен мъж! newsm59

Меги - Явно е било някакво вирусче - добре че бързо е минало Hug Гледах снимки в ФБ - много е пораснала Тияна и все по-голяма хубавица става Flutter Hug

ЕленияJoy Ха,честито Laughing

Адис - бързо да минава крачето на големия юнак,че учебната година чука на вратата Whistling Hug А иначе наште пре-финни девойки какво ще ги правим не знам - и Буба има няма 9 кг. Rolling Eyes

Между другото - стоят ли мирно вашите дечица на кантара при ЛЛ, защото вече две поредни консултации Буба не можем да я премерим Crossing Arms - реве,пищи,изправя се - ми то кантара въобще не може нищо да отчете Thinking

# 710
Бебешондел, жив и здрав да е синът ти!Да те радва и слушка,да бъде добър батко на Тея!Весел празник! Hug  bouquet
А Тея как е напоследък?
Ралче, не стои мирно Викче(както се и очаква за него)Джипка се качва на кантара с него,после без него и вадят разликата hahaha
Голяма съм будала!Честито съединение!

# 711
Бебеш, честито ви пораснало момче ! Да ви е здрав, усмихнат и щастлив! Весел празник!

Честити имен ден на всички празнуващи!   bouquet

Буби, много неприятна случка. Но както ти е казала Елениа, няма защо да се обвиняваш. Гушки за Зори, сигурна съм, че бързо ще свикне с новата ситуация. Даже по-бързо, отколкото се надяваш  Hug

Пепинка, и за вас гушки!  Hug Артистична ми се струва Райчето, иначе  Grinning

# 712
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Буби, много неприятна случка! Sad Надявам се да мине и замине и бързо да забравите! Гушкам ви!

Честито на всички прознуващи последните дни! Hug  bouquet

# 713
Благодаря, момичета!  Hug Успокоителните ви думи ми действат много добре, препрочитам си ги и знам, че сте прави и всичко ще мине, но просто на момента човек си изживява драмите и това е... Иначе Зоринка днес си търча безконтролно с гипса из къщи, не дава вид нито нещо да я боли, нито кой знае колко да я смущава. Малко трудно спинка с него, щото е голям пумпал и много се върти, та все й пречи, но няма как...
Одеве, докато се приспим се въртя като шило по спалнята и очаквах или всеки момент да падне от леглото или да ми счупи носа с гипса...  ooooh!

Пепинка, Райчето и то пострадало милото... Дано да нямаме повече такива изцепки и да са здрави децата!  Hug

Ети, представям си пък какво е било със счупено краче милото...  Sad Ще питам за този пластмасов гипс, но не знам как ще стои пак да я прегипсират, не ми се ще да я травмирам допълнително от една страна, от друга си е тежичък този...  newsm78  С къпането тази вечер се справихме, понеже не михме коса, но утре хич не знам как ще я измия, без да подгизне целия гипс... Как става този номер?  newsm78

Всички болни дечица да оздравяват!
Целувки на всички от нас двете с гипсчо...  Hug

# 714
Буби, баба ми казва:Те бебоците са като гумени- бързо им минава!Ти пази корема от евентуални удари, че тя Зори няма да има навика да се да съобрази Peace
Къпането ще го измислите с ТМ- с вдигната ръчичика нагоре и обливате!  Peace
Аз имам далечен спомен, когато бях с гипсиран крак в края миналия век какви чупки правих в банята, за де не мокря гипса, че водата се стича надолу ooooh! ooooh!

# 715
Добро утро!

Буби, взимаш един найлонов плик, пъхаш вътре ръчичката и го връзваш над гипса с нещо, може и с лекопласт да го залепиш, както прецениш. при къпането, ръката се държи нагоре  Peace  Hug

Пепинка,  Hug и на контузеното Райче, да няма повече такива инциденти.

Рал,  Hug А, за стоенето на кантара, стоя, мерихме я на този бебешкия, седнала, но пък не можахме ръста да измерим... Laughing колкото до кг., аз си мисех че доближава 9, а то..., но важното е да са здрави децата и да се хранят добре. А и преди време една педиатърка, която много уважавам като лекар, ми каза за Марти, въобще да не обръщам внимание какво ми говорят, децата били като възрастните, по-слаби, по-пълни, нормите са приблизителни  Peace така, че не й се притеснявай на Буба  Hug А и да ти кажа, тя Ивайла не изглежда слабичка, може би защото като цяло е по-дребна.
Все пак, обаче, за да си сверя часовника Искам да ви попитам, какво количество приблизително изяждат на хранене, дечицата ви?
Тези от вас, които взимат кухня, как я дават, имам предвид как разпределяте храната за деня?

Еления, честито и от мен  Laughing

# 716
Адаш, Тея е с конюнктивит, сополи и кашлица, наследство от баткото. Днес и избиха, незнайно как. От три дни нямаме вода и не мога да се почувствам човек... /честита ти свобода  Mr. Green а ще съм така утре/.

Буби, и Явор си счупи крака като беше на 1,7г. Гадно е наистина, за теб, децата много бързо свикват, Явор си танцуваше на 5-6тия ден , като сменихме гипса с пластмасов.

Рождения ден беше супер, чакам снимки обаче, защото аз почти не успях да снимам.

# 717
  • София
Адис, аз взимам храна от кухня, на обед давам основното, към 17ч десерта и вечерта супата. Изяжда 250-260гр, но после си дояжда от нашите манджи

Бебеш, да се оправя бързо малката, стига болести вече

Буби, много кофти това с ръчичката. Бързо да заздравява и да хвърлите гипса. Колкото до къпането, ако имате подвижен душ ще ви е по-лесно.

# 718
  • В две тъмни очички
Буби, гушкаме ви! На Зорката ще и мине като на кутре! А за къпането - клякаш и поставяш Зори да легне на краката ти, като глава й остава във въздуха (с лице към теб) и измиваш със слушалката (ако имаш слушалка).

Пепинка, Влади си беше порязала палеца и около 1 ден рева като за световно. Само да си видеше пръстчето и започваше драмата. Сложихме сигурно 20 лепенки, които тя постоянно си искаше, но след 2-3 мин ги махаше. В момента , в който баща й си дойде драмата беше пълна  Mr. Green нищо че това беше часове след като тя беше забравила за пръста.

На дребосъчка вчера й купихме раница за яслата. Ходихме до Джъмбо и намерих една розова с Gummy bear за 10 лв, а всички останали бяха по над 20. ТАзи е много сладурска, а тя само се разхожда в къщи с нея и се фука Mr. Green

Сега да се оплача малко. Тази нощ при нас беше ужасно тежка. Дребната се събуди към 4 с ужасен рев, направо пищеше и ме викаше. Докато стигна до стаята й вече почти се беше захласнала. Взех си я при нас, а тя само се буташе в мен и ми казваше "гиша мама" , "ади гишаааа" - да се гушкаме. А тя по принцип мрази даже да я пипаш докато спи, камо ли да я гушнеш. Явно се е стреснала от нещо, но цяла нощ се въртя и се буташе да я гушкам. През 15-20 мин подскачаше и се навираше в мен, бърборейки нещо. Сега пък сутринта ме кара да затварям вратите и да не стоят отворени към другите стаи. В която и стая да идем, първото което прави е да затвори след себе си вратата.

# 719
  • бургас
честит рожден ден на Явор,жив и здрав и много много щастлив да бъде

БУБИ  Hug

АДИС,аз взимам ДК,но Мартин не се храни много,сутрин давам супа,на обяд основното,около 18;00 десерт и преди сън мляко

Общи условия

Активация на акаунт