Грижи за косата - 89

• 59 679
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Препоръчайте някакви хубави витамини за коса,че моята напоследък много капе.Мерц или други някакви.За Мерц чувам противоречиви отзиви.Чела съм и за Фитовал  Thinking

# 106
  • в 1001-та нощ
аз харесвам максито, комбинирам с омега 7  Peace

от аптека бих ползвала анакапс  Peace + омега 7

# 107
  • София
Аз съм от недоволните от Мерц.

# 108
И аз съм на мнение,че за да имаш здрава и красива коса,определено трябва да се ползва проф. козметика.Но честно казано има и от масовата козметика продукти,които ми допадат и си ги ползвам. Понякога комбинирам проф+масова и ми се получават нещата.  Laughing
Просто,когато усетя,че косата ми се скапва преминавам на професионални продукти,а когата е ОК си ползвам и такива от супермаркета. Peace

# 109
  • Бургас
И аз съм много доволна от Анакапс Peace

# 110
аз съм ползвала няколко марки шампоана за професионална употреба, но се чудя те дали са най - подходящи за хора като мен които мият косата си почти всеки ден..
не трябва ли нещо леко и какво?
за тривитаминола една зима го ползвах но в комбинация с други мед, бадемово масло , гроздово и т.н . и действително косата ми се промени към по добро просто живна , пак си тънка , но изглеждаше по добре, от година съм я спряла особено лятото не ми се мажи и в момента не ми е в най добрата си форма , капе , пия фитовал и слагам ампули от време на време , но то тези масовите нямам идея има ли полза от тях

# 111
  • в 1001-та нощ
проф. козметика вече стана по-широко понятие  Blush има марки, които лансират леки линии, например Матрикс, на мен Вела SP също са ми леки .... по-скоро трябва да инвестираш малко време и средства - за да усетиш своите продукти

аз мия косата си през ден и ползвам само проф. козметика и ми е в пъти по-добре, от колкото с непроф. козметика  Peace бих я мила всеки ден и не го правя, защото това събаря боята по-бързо  Peace

# 112
Напълно нова съм в разликата между професионална козметика и обикновената. Наблюденията са ми, че когато фризьорката ми измие косата с продукти на Матрикс косата ми може да издържи до 3 дни без миене и е много по-жизнена и не стои като слама. Когато си я мия вкъщи с козметиката от магазина косата ми е метла и на следващия ден след миенето вече е мазна и се чудя накъде да я слагам. Е, дано скоро се сдобия със нужните средства Simple Smile

# 113
  • в 1001-та нощ
ако преди това те е боядисала или те е издухала след това е нормално  Peace

Peace но Матрикс не са толкова скъпи и недостъпни  Peace мисля, че в енцо ги има на добри цени  Peace

важно е да подбереш правилните за теб  Peace

# 114

lambada, преди време се поде този въпрос, имаше и анкета, където всеки да сподели как му влияят маските с тривитаминол и маските с масла, оказа се, че доста хора са имали косопад .... реално ... като се подеме фурор по някоя тема ... всеки се надпреварва да споделя отлични резултати и малцина се осмеляват да развалят пейзажа, като споделят недоволство ... така леко се изкривява картинката и се създава грешно впечатление

личното ми мнение е, че ако някой има нужда от витамини е по-добре да ги поема дозирано през устата, пак ще окажат влияние и няма да има предозиране  Peace

Благодаря за отговора  Flutter
Следователно с тривитаминол се е стигало до откровено предозиране и се е получавал косопад?!?!? Не знаех за това...... Значи няма смисъл да се клепя и аз с мазнотии newsm78 Кофти...мислех,че това ще промени тънката ми и многоцъфтяща коса към по-добро,но явно всичко е до ген най-вече.Жалко!

# 115
  • София
Момичета, от къде в София мога да си купя Тричуп ойл, в магазин Дрога е свършило, а не знам друг магазин ?  Thinking

Търся точно това- http://tealandbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath= … p;products_id=276, а не с картинката на индийка с дълга коса.

П.С Намерих олиото.

Последна редакция: нд, 26 авг 2012, 16:27 от Иля

# 116
  • в 1001-та нощ
lambadaPeace именно  Peace

Знаеш ли защо ти цъфти косата  Rolling Eyes механично увреждане (гребен, търкане ...), термично увреждане - преса, сешоар - без термозащита, боя ... къдрене, слънце ....неподходяща козметика  Rolling Eyes

Увреденият косъм ще цъфти - колкото и да го режеш - защото е увреден, но можеш да се опиташ да го подкрепиш външно - с подходяща козметика, а за новоизрастващата коса да се погрижиш отвътре - с добавки  Peace

Генетично се дефинира дебелината на косъма, но ако е изтънял по други причини - може да се повлияе положително  Peace

# 117
Фитовал го търсих в три аптеки.Навсякъде ми казаха,че вече е излязъл от производство,няма го.И ми предлагат Ревалид.

# 118
  • Щастлива мама на 3 слънца
аз съм ползвала няколко марки шампоана за професионална употреба, но се чудя те дали са най - подходящи за хора като мен които мият косата си почти всеки ден..
не трябва ли нещо леко и какво?
за тривитаминола една зима го ползвах но в комбинация с други мед, бадемово масло , гроздово и т.н . и действително косата ми се промени към по добро просто живна , пак си тънка , но изглеждаше по добре, от година съм я спряла особено лятото не ми се мажи и в момента не ми е в най добрата си форма , капе , пия фитовал и слагам ампули от време на време , но то тези масовите нямам идея има ли полза от тях

oo един човек ,който мие всеки ден косата си и аз я мия така и търся нещо професионално за всекидневна употреба много си харесвам сега шампоана ,но искам нещо по професионално .

# 119
Аз също си мия косата всеки ден и редувам различни професионални продукти.

Общи условия

Активация на акаунт