Himalaya Herbals

• 83 052
  • 371
  •   1
Отговори
# 315
Аз не мога да кажа нищо за тези продукти,защото не съм ги ползвала,но по принцип индийските кремчета и пр. имат странна миризма,която се дължи на начинът им на приготвяне.Отнсно комбинираните препарати за пиене-във всеки препарат билките са комбинирани така,че да не дават странични ефекти.Друг е въпросът дали комбинацията от 2 различни препарата е най-удачната,особено след като е самопредписана.Също така и от еднодневен прием няма как да се каже,че има непоносимост към едно нещо,може да е само реакция,която да премине след 2-3 дни.А за да има ефект едно нещо трябва да се пие мин. 2 месеца.Естествено говорим за качествени препарати,не знам дали може да се вярва на това,което предлагат в БГ.
Освен това,ако има някакъв определен проблем,трябва да се разбере от къде идва, и може да се взема съвсем различна аюрведична смес,от това което се предлага в общият случай.

# 316
Аз не мога да кажа нищо за тези продукти,защото не съм ги ползвала,но по принцип индийските кремчета и пр. имат странна миризма,която се дължи на начинът им на приготвяне.Отнсно комбинираните препарати за пиене-във всеки препарат билките са комбинирани така,че да не дават странични ефекти.Друг е въпросът дали комбинацията от 2 различни препарата е най-удачната,особено след като е самопредписана.Също така и от еднодневен прием няма как да се каже,че има непоносимост към едно нещо,може да е само реакция,която да премине след 2-3 дни.А за да има ефект едно нещо трябва да се пие мин. 2 месеца.Естествено говорим за качествени препарати,не знам дали може да се вярва на това,което предлагат в БГ.
Освен това,ако има някакъв определен проблем,трябва да се разбере от къде идва, и може да се взема съвсем различна аюрведична смес,от това което се предлага в общият случай.
Съвсем съм съгласна с всичко написано за лекарствата, но  след като стомах никога не ме е болял, а с тези хапчета ме заболя много още след първите, реших да не си правя повече експерименти и да ги спра  Peace ама нали и аз барабар Петко с мъжете - да пробвам  Crazy
Споделих моят опит и мнение и приключвам до тук с Хималая-та  Peace  Hug

# 317
То ще е и странно, ако дадена марка козметика се хареса на всички. Едва ли има такава.

# 318
Ето ревюто ми на скраба с кайсия (който беше грешка  Laughing), и на маската с плодчета Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2012/10/himalaya-gentle-exfoliating-apricot.html

Страхотен ден на всички!

# 319
  • София
Някой ползвал ли е това http://si-plus.com/index.php?page_id=7&record_id=106? Откъде го купувате, аз не успявам да го открия засега? Мисля да го пробвам като заместител на http://www.superdrug.com/body/palmers-cocoa-butter-formula-firmi … 15ml/invt/612531/.

# 320
  • в 1001-та нощ
първият линк при мен не работи Peace

# 321
  • София
Пускам нов линк http://store.himalayahealthcare.com/skincare/Intensive-Moisturiz … g-Body-Lotion.htm. Въпросният продукт вече го открих в Ремедим и го ползвам от няколко дни, много приятно се нанася и не мирише прекалено натрапчиво.

# 322
Повдигам малко темата, за да попитам дали някоя от вас е срещала ексфолиант с нийм в опаковка от 150 мл. Стана много любим и на мен, и на любимия, съответно се изчерпва за нула време. Видях в кварталната аптека голяма разфасовка ексфолиант с орех, та си помислих, че и от нашия  може да има  newsm78

# 323
Да похваля гела за лице с нийм и куркума. Просто фантастичен Heart Eyes От доста време си търсех нещо наистина хубаво за измиване на лице и се радвам, че се реших да го пробвам.

Скраба също много ми харесва и е жалко, че го намирам само в малки опаковки.

# 324
  • София
аз да додам и че маската с нийм е много добра

# 325
  • на последния етаж
За каква кожа са продуктите с нийм (маска, ексфолиант, почистващ гел)?

# 326
  • София
комбинирана към мазна

# 327
  • на последния етаж
Благодаря!  Hug
Не са за мен в такъв случай.

# 328
Моята кожа не е мазна, нито комбинирана. Но ми се отразяват перфектно.
Маската с нийм (глинената) също е чудесна. Нея я ползвам от няколко месеца вече.

# 329
Моята кожа не е мазна, нито комбинирана. Но ми се отразяват перфектно.
Маската с нийм (глинената) също е чудесна. Нея я ползвам от няколко месеца вече.
Съгласна.
Маската с нийм ми е любим продукт. От измивните средства с нийм предпочитам гела, защото не ми изсушава кожата, макар, че и пяната я бива. Отлепящата се маска ми влияе добре, както и ексфолианта с нийм. За зеления тоник и универсалния крем да не говорим, много ги харесвам. Кларината и антисептичния крем също са винаги с мен. При все, че кожата ми е по-скоро суха, нищо не я дразни.
Много харесвам марката, и за сега не ме е разочаровала с нищо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт